• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

merhaba arkadaşlar...
Maşallah çalışmaya başlayanlar bile olmuş ben daha kayıt yaptırmadım :(
Öğrenmek istediğim bir konu var.
Kayıt yaptırır yaptırmaz kitapları hemen bürodan veriyorlar mı?
aof bürosunu kaç kez aradım cevap yok.

merhaba arkadaşlar...
Maşallah çalışmaya başlayanlar bile olmuş ben daha kayıt yaptırmadım :(
Öğrenmek istediğim bir konu var.
Kayıt yaptırır yaptırmaz kitapları hemen bürodan veriyorlar mı?
aof bürosunu kaç kez aradım cevap yok.

ben kayıdın ilk günü yaptırdım çoğu kitabımı aldım gelmeyenlerde 10 kasıma kadar tamamlanıcak dendi büyük bir ihtimalle hepsi gelmiştir

bitirilen ünite sayım 12 oldu canım eklermisin:21:

Son düzenleme:
canım bu nasıl oluyo bunuda yeni duydum ve hemen baktım ben matematikten kalmıştım bi ders var toplantı ve sunu teknikleri diye bana bu dersi vermişler.matematikten kaldığım içinmi ay şu matematikten kurtulamadım yaaaa
canım benim belkide o ders yeni eklenen bi ders olduğu için sana atamışlardır belki kaldığına karşılık gelen değildir yani

ekliyorum kızlar..

canım sadece soru çözerek konuyu anlayamazsın zaten herşey yenilendi eski sorular diye bişey yok artık

ekliyorum tatlım..

ders listesi var e öğrenmede oradan bakabilirsiniz sorumlu olunan ünite sayısına

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................4.................

GzdBky.................44.......................-...............9...................

Gulbebek...............35.......................-.................................

Okyonus................36.......................-................10..................

Sebboyyy...............30...................-.................20..................

sevgi_melegi.................................-.....................................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................12......................

İncıReçelii....................24.................-................5...................

gulibik........................................... .-......................................

Karla38.......................27..................-.................4...................

Sedulu.......................36................... .-..................7..................

Bulancak28....................................-........................................

pantera14.....................36.................-....................................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-....................2.....................

zap_zup .....................28....................-....................1....................

Maritsa........................................... ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.....................1.....................

Ben de 1 ünite daha bitirdim kızlar:8: ekledim kendimi de:124:[/QUOTE]

piolincim diğer iki kitapım geldi bir kaç gün önce 3 ünite bitirdim eklermisin cnm

Piolin....................27......................-................5.................

GzdBky.................44.......................-...............12...................

Gulbebek...............35.......................-.................................

Okyonus................36.......................-................10..................

Sebboyyy...............30...................-.................23..................

sevgi_melegi.................................-.....................................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................12......................

İncıReçelii....................24.................-................5...................

gulibik........................................... .-......................................

Karla38.......................27..................-.................4...................

Sedulu.......................36................... .-..................7..................

Bulancak28....................................-........................................

pantera14.....................36.................-....................................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-....................2.....................

zap_zup .....................28....................-....................1....................

Maritsa........................................... ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-.....................1.....................

ekledim kızlar :) ben de bir üniteyi daha bitirmek üzereyim çok az kaldı o yüzden onu da bitmiş kabul ediyorum ve kendime de bir ünite ekliyorum :31::103::126:

Nihayet 3.ünitemi bitidim:ssz:

Listenin üst sıralarına zıplamak ve bir ohh demek istiyorum artık.

Ausencia 24 ' de 3.

Piolin....................27......................-................8.................

GzdBky.................44.......................-...............12...................

Sebboyyy...............30...................-.................23..................

Ausencia......................24................-....................3.....................

Kızlar ben yazarak yetiştiremiycem sanırım o yüzden okuyarak çalışmaya başladım :5::5::5: bu şekilde de aklıma pek girmiyor unutuyorum :18: ama bu seferde yetişmiycek konular zaten bu şekilde finallere de çalışamıcam çünkü ünite sayısı değişmiycek fakat 1 ay zaman olucak çok kısa :18: herşeyi geçtim beni biraz zorluyor dersler :18::5:

Piolin....................27......................-................8.................

Ausencia......................24................-....................3.....................

Kızlar ben yazarak yetiştiremiycem sanırım o yüzden okuyarak çalışmaya başladım :5::5::5: bu şekilde de aklıma pek girmiyor unutuyorum :18: ama bu seferde yetişmiycek konular zaten bu şekilde finallere de çalışamıcam çünkü ünite sayısı değişmiycek fakat 1 ay zaman olucak çok kısa :18: herşeyi geçtim beni biraz zorluyor dersler :18::5:
cnm okuyarak çalış ama şöyle diyelim mesela bir üniteyi bitirdikten sonra çalıştığın yerlerin yanlarına kısa notlar olur onlarıda çalış ezberle sonra her ünitenin sonunda özet kısmı varya oralarıda çalış oku ezberle sonra soru bankası alır soru çözersin cnm ben öle yapıyorum başka çaremiz kalmadı:52:

Kitaplar gelseydi de bizde çalışsaydık.
Ben yine e öğrenmeden çalışacağım geçen sene bu şekilde kalmadan hepsini geçtim derslerimin
Bu yılda inş aynı çalışma şeklimi uygulacayacağım

Kitaplar gelseydi de bizde çalışsaydık.
Ben yine e öğrenmeden çalışacağım geçen sene bu şekilde kalmadan hepsini geçtim derslerimin
Bu yılda inş aynı çalışma şeklimi uygulacayacağım

canım nasıl çalışıyorsun ben netten çalışamıyorumda :17::112::78:

kızıyorum bu aöf ye dış ticarete kayıt yaptırdım muafiyet yok muhasebe mezunuyum genel muhasebe dersim var iktisat mezunuyum iktisada giriş var vermiş olduğum birçok ders var ama muafiyet yok isyaaaaan

canım nasıl çalışıyorsun ben netten çalışamıyorumda :17::112::78:

ben e öğrenmeden not çıkarıyorum en son kitaptan okuyorum ve ünite sonundaki özetlere bakıyorum eğer aldığım notlarda olmayan ve önemli olan yerler varsa onlarıda yazıyorum. sonra ünite sonundaki soruları çözüyorum. tabi çıkmış soruları çözüyordum ama şimdi yok o yüzden soru bankasına talim edicezz.

canım e öğrenmeden çıkardın notlar neler ?? yani pdf kitapdanmı çalışıyrsun yoksa şu miletin hazırladı özetlerdenmi :26:

Back