saol canım işim zor kı ne zorben onlısanstan dıkey gecıs yaptım ısletme 3 e o yuzden hukuk yok ama hıcbır dersı anlamıyorum konu okudugumda hemde vaktım yok o yuzden dedım soru usulu yapayım dıye
saol canım işim zor kı ne zorben onlısanstan dıkey gecıs yaptım ısletme 3 e o yuzden hukuk yok ama hıcbır dersı anlamıyorum konu okudugumda hemde vaktım yok o yuzden dedım soru usulu yapayım dıye
iş ve sosyal güvenlik hukuku yok mu cnm???
İşletme bu yıl arkadaşların sınavları güzel geçmş.. duyduğuma göre işletmelerin 4. sınıfı kolaymş.. seneye bizde Türkiye ekonomisi ve iktisat tarihi varpek iyi şeyler duymadım bu dersler hakkında
bu yazını yeni farkettim evet bu işlemler olmuyor sayfada işlem yapamıyoruz sadece yazdırıyoruz ama bunada şükür
o zaman yazıcı toneri boşalır hepsini tek tek çıkarırsak. ben bi bakim başka yerlere de bulamazsam mecbur bende öyle yapcam.sağol canım bu arada.
işletme 4 kolaymı :44::44::44: 4 yıldır en çok zorlandıgım sınıf bu yıl oldu.çok fazla ayrıntı var konularda.konu, konunun alt başlıkları, onun alt başlıkları derken bir bakıyorum aa nerde kalmıstım ben diyorumsermaye piyasası en zor ders bana göre
sen ne güzel başlamışsın benim annem daha bana bişey demedi:))
havaar güzelleşiyor nasıl eve kapanıp çalışlırım hjaftasonu bilmiyorummm
sonuçlar açıklansınnn artık ya çok meraktayımmmm
iktisada giriş final soru tahminleri
ünite 11
makto iktisat,keynesin görüşleri
işsizlik türlerinden kesin soru gelir
işsizlik,istihdam oranı,hiperenflayon tanımları
ünite 12
gsmh nin ölçülmesinde karşılaşılan sorunlar
bu ünitedeki tanımları iyi öğren
milli gelir
safi milli hasıla
amortismanlar
dolaysız,kişiler vergi
kişi başına milli gelir
tüketim,yatırım kamu harcamaları
kavramların formullerini ezberle.işlemlerini yapamasanda şunun formulu nedir şeklinde soru geliyor.
ünite 13
ortalama,marjinal tüketim eğilimleri,otonom tükenim
ortalama,marjinal tasarruf eğilimi,otonom tasarruf
grafikler ve formuller ünitede karışık gelebilir.arkadaki sorulardan ne nedir biryere not alarak çalışabilirsin.
ünite 14
klasik yaklaşım temellerini ve eleştrilerinin ana hatları
sızıntılar ve enjeksiyonlar.bunların formulu
enflasyonist ,deflasyonist açık
ünite 15
gelir,kurumlar vergisi tanımları
vergi çarpanı
bu ünite biraz karışık gelebilir.sakın vazgeçmearkadaki sorulardan yine formulleri grafikleri çıkart.
ünite 16
paranın fonksiyonları
bilançonun aktif ve pasiflerinin neler oldugunu iyi öğren bundanda kesin soru gelir.
mal ve itibari para,para benzeri,rezerv tanımları
ünite 17
para talebi güdüleri
faiz oranı,nominal gelir
merkez bankasının fonksiyonları
daraltıcı,genişlemeci para politikası
zorunlu rezerv oranları,reeskont oranı,açık piyasa işlemleri
ve grafikleri yine sorulardan çalış
ünite 18
toplam arz eğrisi sağa ve sola kayması burdanda kesin soru bekliyorum.grafiğinide iyice öğren
bu ünitedeki grafikler de karmaşık gelebilir:18: çok zorlanırsan çokta kafa yorma.
toplam talep eğrisi
enflasyon,deflasyon,stagflasyon,para arzı,
ünite 19
mutlak ve karşılaştırmalı üstünlük tanımları
dış ticaretin yarar ve sakıncaları
dış ticaretin kısıtlanması konusunun alt başlıkları
geleneksel korumacılık görüşü,ticaret hadleri,neomerkantilist yaklaşım
döviz kurundaki dalgalanma nedenleri
ünite 20
ekonomik kalkınma tanımı
kalkınmanın önündeki engeller
kalkınma stratejileri
dış tic. in 4 stratejisi var.içe dönük dışa dönükondan da kesin soru bekliyorum.
aralara yazdım gözün korkmasın diye şimdi hatıladım o zaman gözümün ne kadar korktugunuhele grafikler :18: konularda daha karışık geliyor grafikler ondan dedim sorulardan git diye umarım yine işe yarar..
merguana ben uzun zamandır yazamıyorum bu süre içinde 5 ünite daha bitirdim
mergunacımmm benm 7 ünitem bitti toplam daha.... yarın yeni derse başlayacağım cnm
Cnm o iktisada giriş final tahminlerin doğru mu
canım çok sağol ya zahmet oldu sanada
Kızlar günaydın, maşallah cok hızlısınız.. Sonuclar acıklanmadan calısasım gelmiyor pek ama bende 3 ünite bitirebildim... gene önceliği matematige verdim. :) Bugun gelirmi sizce sonuclar?!
günaydın canım.Başlamışsın bile,matematik kolay canım..yarın veya çarşamba günü diyorlar..
carsamba cok gec degil mi yaa, bende bugun veya pazartesi bekliyorum.. Sanki kendileri tek tek okkuyorlar acıklasınlar artıkk cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?