• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

7 ünitem bitti canım..

42/7

Kızlar günaydın, maşallah cok hızlısınız.. Sonuclar acıklanmadan calısasım gelmiyor pek ama bende 3 ünite bitirebildim... gene önceliği matematige verdim. :) Bugun gelirmi sizce sonuclar?!

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.....46........-.....................
Merguana........44......-............12..........
Bulancak28......26....-..........5........
December90......49......-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-...........3.........
nyfitsa...........25........-........10.........
Souklima20................-.....................
Gulbebek...................-....................
Rhodes64..............-........................
Semiha..................-......................
Arcak....................-....................
Ferdici......................-.................
Goldflay........50...........-.........8..........
Teknurum...............-................
Ndd..........................-.....................
Sedosumm...............-..................
Papucya..................-.................
Sevgi meleği.....45........-...............
Esoesin...................-................
goldenvenus...........-................
Enkidu...................-................
Ebrutolga......42.........-.......7.........
Bal.......................-................
sadakattt ......65......-................
zoia.....................-...................
gulenkalp......60........-..................
eftelya__.......60..........-........1..........
andie.............49............-.......1.............
inşallah yarın açıklanır :18::18::18: benimde sanki açıklanmadan çalışasım yok gibi ama başlamam lazım 5 haftamız kaldı :31: dışarda günlük güneşlik hava evde ders çalışmak zor oluyor :44:

ayy canım nerde ya.aöf bekletiyor illa.haftaya açıklanır bence.bu finaller zor oluyor evet.havalar güzelleştim.başla hemen canım:16:

inşallah yarın açıklanır :18::18::18: benimde sanki açıklanmadan çalışasım yok gibi ama başlamam lazım 5 haftamız kaldı :31: dışarda günlük güneşlik hava evde ders çalışmak zor oluyor :44:

bende başlamadım çalışasım yok ya sonuçlar açıklanmadığından heralde

insallah, en gec pazartesi acklanır büyük ihtimalle..
sonucları az cok tahmin etsekte gene de insanın calısası gelmiyor

Birsey sorucam kızlar yaa,

sizde çözümlü matematik soruları varmı? ben baktım ama bulamadım.. birtane var bende 4 vcd 1 kitap ilk üniteler de işime yaradı ama simdiki ünitelerde cok yararlı gibi gelmedi bana... Zaten yardımcı kitapların coguda çözümlü olmuyo..

galiba aynı şeyleri yaşamışız,bende halkla ilişkilerden işletmeye dikey geçiş yaptım ve yaparken 2. çocuğuma hamileydim.şimdi 4 teyim ve 3 ten 2 dersim var,size tavsiyem murat yayınlarının soru bankalarını edinin soru çalışın ve 4 e geçerken muhtemelen doğum yapmış olursunuz ara vermeyin,ben bir yıl ara verdim ama mecburdum sizin bakanınız filan varsa ara vermeyin ,motivasyon çok önemli.benim kızım şuan 1,5 yaşında bu arada.
evet canım aynı durumu yasamısız ben dogumdan sonra 1 yıl evde olucam buyuk ıhtımalle 2 cocukla tabı:1:ara vermeyı düşünmüyorum ama nasıl calısıp gececegımı bılmıyorum:26:
iş ve sosyal güvenlik hukuku yok mu cnm???

İşletme bu yıl arkadaşların sınavları güzel geçmş.. duyduğuma göre işletmelerin 4. sınıfı kolaymş.. seneye bizde Türkiye ekonomisi ve iktisat tarihi var :( pek iyi şeyler duymadım bu dersler hakkında :1:

o ders var canım :1: ne bıleyım normal hukuk sandım ben ıns kolay olur onc ebı 3 u halletsem:31:

galiba aynı şeyleri yaşamışız,bende halkla ilişkilerden işletmeye dikey geçiş yaptım ve yaparken 2. çocuğuma hamileydim.şimdi 4 teyim ve 3 ten 2 dersim var,size tavsiyem murat yayınlarının soru bankalarını edinin soru çalışın ve 4 e geçerken muhtemelen doğum yapmış olursunuz ara vermeyin,ben bir yıl ara verdim ama mecburdum sizin bakanınız filan varsa ara vermeyin ,motivasyon çok önemli.benim kızım şuan 1,5 yaşında bu arada.
evet canım aynı durumu yasamısız ben dogumdan sonra 1 yıl evde olucam buyuk ıhtımalle 2 cocukla tabı:1:ara vermeyı düşünmüyorum ama nasıl calısıp gececegımı bılmıyorum:26:
iş ve sosyal güvenlik hukuku yok mu cnm???

İşletme bu yıl arkadaşların sınavları güzel geçmş.. duyduğuma göre işletmelerin 4. sınıfı kolaymş.. seneye bizde Türkiye ekonomisi ve iktisat tarihi var :( pek iyi şeyler duymadım bu dersler hakkında :1:

o ders var canım :1: ne bıleyım normal hukuk sandım ben ıns kolay olur onc ebı 3 u halletsem:31:

mergunacımm bana 5 ünite daha eklermsn...???

Önceden çıkmış son 10 yılın sorularını da her ders bitimnde çözüyordum ama bu kez çıkmş soruları sona bırakıcam... sonra unutuyorum.... Bi de karacan nokta atış almıştım vizelerde ama sadece 2 dersten almıştım şimdi gerisinide alıcam... Ayın 10 una kadar üniteleri hızlı bi şeklde bitircem inş. Sınava 20 gün kala çıkmış sorulara ve nokta atışlara başlamam lazım.... Bu defa üniteleri hızlı bi şeklde bitrcem kızlar... Son 20 gün bolbol soru çözücem.. En güzel bolbol soru çözmek... Şu sonuçlarda açıklansa bi :ssz:

sonuçlar açıklanmamış bu derslere nasıl çalışıyorsunuz ben konuları bile okumak istemiyorum şöyle bir göz ucuyla bakıp testlere geçiyorum çözümüne şıktan bakıp öğrenmeye çalışıyorum. işletme 3

valla benim kaldığım için 30 ünitem falan var. yarısından fazlası bitti.ben okuyorum sadece ünite sonundaki soruları çözüyorum.konularımın hepsi bitince de çıkmış soruları indirdim onları çözcem.son hafta da bi tekrar yaparım artık.benim programım günde bir ünite çalışmak mesela konum az olduğu için öyle ayarladım.bence sadece sorulara çalışma çünkü ben sınavda çıkmış soruların haricinde de değişik sorular gördüm üstelik onlar çoğunluktaydı canım:2:

yok sadece çıkmış sorulara bakmıyorum yardımcı kitabım var devletin verdiği kitaplar var onların sonundaki sorulara bakıyorum konuyu okusamda pek aklımda tutamıyorum çok bilgi var

merhaba merguanacığım

çalışmaya başlamışsını maşallah.bend ebugün başlayacağım banada 83 ünite eklermisin çalışmam gereken.

sınav sonuçları 1 ay sonramı açıklanıyor bilgisi olan varmı

off yaa ne zaman açıklıcaklar 1 ay olcak nerdeyse,hergün bakıyorum,açıklanmamış:14: ona göre çalışcam ben,finallere de 1 ay kaldı zaten:14:

Back