KIZLAR,NASIL DAVRANMALI VE NE YAPMALIYIM?

Kızımdan tiksiniyorum demişsin. Asıl sen ne biçim annesin ki öz be öz doğurduğun kendi evladından tiksiniyorsun? Senin gibi olmadığı için mi? Lise 2'de olup erkek arkadaş edindiği için mi?

33 yaşındayım, lise 2'ye giden kızım var demişsin. Bu kız 14.15 yaşında olsa senin onu 18-19 yaşında doğurmuş olman lazım. Senin 18 yaşında ergenken kocaya gidip kovalayan varmış gibi peşi sıra çocuk yapman çok normal; 15 yaşındaki kızının erkek arkadaşıyla öpüşmesi anormal öyle mi? Dua et o kız hala seninle aynı evde. Eğer evden kaçarsa hiç şaşırmayacağım. Çocukları boğmuşsun resmen; orta 2'ye kadar okula götürmek nedir? Öğle yemeklerinde yanına gitmek nedir? Bırak rahat olsunlar biraz; onların da bir hayatı var. Zamanı gelecek cinselliği de yaşayacak kızın; buna kendini alıştırsan iyi olur. Çünkü normal olanı budur arkadaşım. Olması gereken bu çünkü. Senin 18 yaşında, gözün açılmamışken ilk gördüğün erkekle gerdeğe girmen değil.

Devir değişti artık. Genç kızlar tecrübe kazanıyorlar, sizin düştüğünüz hatalara düşmeyecekler. Çünkü erkekleri tanıyorlar. Zoruna mı gitti de kendi öz kızından tiksiniyorsun? Tiksiniyorsan doğurmayaydın. O her ne yaparsa yapsın, her ne olursa olsun senin çocuğun. Onu her haliyle kabul edemeyeceksen çocuk peydahlama işlerini başkalarına bırak. Sizin gibiler de doğurmasın bir zahmet...

Psikolojik tedavi alması gereken de sensin, çocuğun değil. Bir de utanmadan onu dövdüm demişsin. Umarım yaşlandığın zaman o çocuğa muhtaç kalırsın da dövmek ne demek anlarsın.

Son düzenleme:

Biraz ağır olmuş. Konu sahibi erken yaşta evlenmesinin nedenlerini açıkladı.

Ayrıca sorun erkek arkadaş edinmesi değil, aynı anda birden fazla ve sevgilisi olmayan kişilerle uygunsuz konuşmaları.

Bende onaylamıyorum konu sahibinin yöntemini, dövmesini, konuşmamasını, baskı kurmasını, tiksiniyorum demesini bende eleştirdim ama sizin söyledikleriniz biraz ağır.

Devir değişti diye yatır sen kızın olunca her önüne gelenle sana normal mi geliyor

Evet yazdıklarım ağır gibi görünüyor; ama emin ol genç bir kızın annesinden dayak yemesi çok daha ağır arkadaşım. O bir çocuk ve annesine en çok ihtiyaç duyduğu zamanda ondan dayak yiyor. Acısı bir yerden çıkar umarım.

Sen cinselliği "önüne gelenle yatmak" olarak algılıyor olabilirsin; o senin dünyan. Ama gerçekler farklı.
Ben evlilik öncesi herşeye karşıyım.Ayrıca konuyu konu sahibinin yorumlarıyla birlikte en baştan okuyun.Konu sahibinin kızı her önüne gelenle sanal seks yapıyor sırf okulda popüler olsun diye

Ben evlilik öncesi herşeye karşıyım.Ayrıca konuyu konu sahibinin yorumlarıyla birlikte en baştan okuyun.Konu sahibinin kızı her önüne gelenle sanal seks yapıyor sırf okulda popüler olsun diye

Haa, tamam o zaman! Hemen kızını linç edelim, dövmesi ve tiksinmesi de çok mantıklı, hay allah bunu nasıl düşünemedik?...

Evlilik öncesi her şeye karşı ol; sakın bozma. Ondan sonra vaijinismus diye kapı kapı gezersiniz. Türkiye'deki kadınların 1/4'ü cinsel organlarının adını bilmiyor. Daha diyecek bir şey yok.

Devir değişti diye yatır sen kızın olunca her önüne gelenle sana normal mi geliyor

Neden yorumcuları kendi ailelerinden vurmaya çalışıyorsunuz? Nasıl bir üslup bu, nasıl bir yorum?

Yorumu yaptığınız kişiyi de eleştirdim. Sizi de eleştiriyorum. Çok çirkin ve ağır konuşuyorsunuz.

Bende senin gibi düşünüyorum. Dövmesi gerçekten büyük hata. Yorumlarıma bakarsan başka noktalara da değindim. Ama bu kızın yaşadıklarını, annesinin evlilik yaşıyla falan açıklayamayız. O açıdan üslubunu çirkin bulduğumu söylemek istiyorum. İster kız, ister kırıl.

Dayak konusunda sözlerine harfiyen katılıyorum. Zaten Nice çok önceden kendini belli eden bu duruma kapamış gözünü, kulağını. Acısı çıkmış zaten çok pis, ve Nice bu kafayla giderse daha da çıkacak gibi görünüyor.

Okumaya gerek yok. Kadın kızını dövmüş, ondan tiksiniyorum demiş. Daha ötesi yok bunun. Gerisi anlamsızdır.
Dövmesine karşısında ok ama sevgili olmasına karışamazsın kızının gibi birsey yapmışsın konudan bihabersin ayrıca da kızın yüzüne karşı tiksiniyorum demedi bu anne tamammı oku da yorumla.

Annesi evlenmeden önce biraz hayatı yaşamış, tecrübe kazanmış olsaydı çocuğuna bu kadar sert davranmazdı; demeye çalıştığım bu. Kadınlar tecrübe kazanmalıdır ki, hayatta büyük hatalar yapmasınlar. Üslup güzel-çirkin tartışılır da, şu kadının öz kızına olan davranışı tartışılmaz. Ne olursa olsun, bir çocuk doğuruyorsan sahip çıkacaksın, bağrına basacaksın. Beğen ya da beğenme; o senin evladın. Onun hayat tarzına saygılı olacaksın.

Ha bu arada, kızının cinsel hayatı ergen olmasına rağmen bayağı renkliymiş. Şu an bu bana da garip geliyor; ama bir yandan da saygı duyuyorum. İlerde pişman olur veya olmaz; ama bu kız kocaya kaçıp 2 çocuk doğurmuş olsaydı daha mı iyi olacaktı? Kafasına göre eğlenmiş işte. Birkaç yıl sonra hatırlamaz bile bunları. Ergen deyin geçin. Hayatından memnun mu, mutlu mu? Önemli olan bu.

Evet karışamaz tabii ki, hatta desteklemelidir de. Yüzüne tiksiniyorum dememiş, ama öyle hissetmiş; bu neyi değiştirir?

Evet karışamaz tabii ki, hatta desteklemelidir de. Yüzüne tiksiniyorum dememiş, ama öyle hissetmiş; bu neyi değiştirir?
Bir insan evladının hayatında mutsuz olacak şeyler yaptığını farkediyor ve hiç beklemediği şeyler ayrıca bireysel değil birçok kişi ve çevrede var yani bu anne şok olmuş böyle bir tepki verebilir hepimiz biliyoruz ki evladından tiksinmiyor bu sadece anlık bir tepki neden uzatıyorsun. Ayrıca

Telden yazdığımdan ifade edememiştim sen sevgilisi olabilir yazmışsın burada kızın sevgilisi yok ki anne ona karşı mı değil mi bilelim. Konuyu oku anlamında demek istedim sorun sevgili sorunu değill

İlk paragrafa bende katılıyorum.

Ama ne yazık ki ülkemizde herkes aynı serbestliğe sahip olmuyor. Konu sahibi de malesef benzer süreçlerden geçmiş. Ama kendisini yetiştirme ve çağa ayak uydurma konusunda geride kalmış.

Anneler ve farklı düşünenler eleştiriyor beni, ama ben kızının tercihlerini onaylamıyorum. Yanlış elbette ama bunu düzeltmenin yolu yok saymak ya da dövmek mi?

Ayrıca şu var. Nice'ın kızı, görüştüğü kişilerin baskılarına rağmen konuşmaları gerçeğe taşımamış. Popüler olmak ve okulda sevilmek için bu şekilde davrandığını söylemiş. Evden çok çıkmadığını, arkadaşlarıyla görüşmediğini söylüyor Nice. Daha öncede benzer olaylar yaşamışlar, hemde erkek bir öğretmenle. Aslında bütün bu belirtiler ciddi sorunlara işaret ediyor ama Nice üzerinde durmamış bunların.

Hani dedin ya, birkaç yıl sonra hatırlamaz diye. Nice bu kafayla giderse, kız kendisini kirli ve kullanılmış bile hissedebilir. Daha hala kızıyla konuşmamıştı yorum yazdığında. Birisi konuşsun, bana anlatsın istiyorum demişti.

Şuan ne durumda bilmiyorum. Ama kızının çözümü Nice'da. Unutulur elbet ama annenin çok büyük rolü var burada. Bilemiyorum ne olacak, ben sadece kıza üzülüyorum. Babası bile duymuş olanları, Nice gitmiş okuldaki rehberlik öğretmenine anlatmış durumu. Çok zor bir durumdalar.

o konuda haklısın.

arkadaşın kızı için araştırmaya girmesini doğru buluyorum. neden bu sorunları yaşıyor. araştırılması lazım... ergen normal denilmemeli. bende onu belirtmek için yazdım...

Mrb.öncelikle durumunuza gercekten cok üzüldüm.allah yardımcınız olsun.benim henüz cocugum yok ama bi anne icin yasadıklarınız cok zor.nacizane düsüncem kızınızı incitmeden sanki olgun biriyle konusurmus gibi konusun yaptıgının yanlıs oldugunu karsısına nasıl tehlikeler cikabilecegini.herseyden önce kendine saygısı icin boyle davranislardan kacinmasi gerektigini..siz kızıp dövdükce kamcılanacak ve sizden uzsklasarak kin tutacaktır.ayrıca kızınızla beraber sizde psikolojik destek alın ve nasıl davranmanız gerektigi hususunu danısın.

peydahlamak falan ne kadar terbiye dışı bi yorum şu yorumunuzla sizi dava etse edebilir bilmem farkında mısınız?

ya kızı sırf bu nedenle ciddi zührevi hastalığa yakalansa...

ya ben nerede yaşıyorum.... bu tür yorumları okudukça gelecekten korkuyorum... her şey free.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…