bende bilemiyorum cnmm...uzun surede yasaklasam,insanin icinde varsa edepsizlik,edepsizdirrr.karekter cok onemliii...Zor bir durum gercekten.
Ergenlik donemi desem anliyamadim yani ..
Aslinds cocuklarda arkadas cevresi arkadas ortamida cok onemli , sen ne kadsr anlatsanda konussanda disari cikip veya o arkadaslariyla gorustukleri an senin konusman hic umurlarinda olmuyor ..
Dinlemiyorlar bile ..
Baba devreye girse babasindan crkiniyorsa babasi konussun ..
Eger ise yarayacaksa bazi seyleri bir kac haftaligina degik uzun sure yasaklamalisiniz ..
Ama gerci o bir yolunu bulur yine gorusur , bilemedimki bende yaa .
17 yasinda bir kiz kardesin var, son donemlerde oda hircinlasti tavirlari degidti ama 2 kardesim var , abi olarak ikisinden asiri cekindigi icin hemen kendine ceki duzen veriyor 2 abisi olmasa belki oda aynen boyle annemi babami dinlemezdi..
Duzelirmi ki?Mutlaka bir uzmandan yardım alın.
İş çığırından çıkmış korkarım.
Allah yardımcınız olsun.
Çok zor gerçekten..
Duzelirmi ki?
Peki pisikologa onumu goturecegim,kendimmi gidecegimmm...Sosyal Paylaşım siteleri yeni nesili bitiriyor! Dikkat edelim çocuklarımıza, herkes herseye özenir oldu. Gerçekten çok üzücü günden güne daha da Kötüye gidiyor.
Bir psikolog ile görüşmeyi deneyin mutlaka doğru bir yol gösterecektir size.
Korktugum basima geldiii.ama cok caresizim.kizimdan tiksiniyorum.benimle konusmasina bile tahammul edemiyorum...
Hatalarim olmus veya olmamisss bunlar yapilirmii?Bence çok acele bi şekilde kızınızı bi psikoloğa götürün ya da aile terapisine gidin, belki sizin de bilmeden hatalarınız olmuş olabilir.
Peki pisikologa onumu goturecegim,kendimmi gidecegimmm...
Peki pisikologa onumu goturecegim,kendimmi gidecegimmm...
Arkadaslarini her dakika kim oldugunu takip edemem..fakat iclerinde tanidiklarim var.ve uzun suredir arkadaslariii.ailelerini de taniyorummm.duzgun ailelerrrr.ama cocuklarda is yoksa aileler ne yapabilirki...okula gidiyorum,hepsi temiz yuzluu hanim saygiliii..ama duyduklarimmm sokkkkkk...Kızınızdan tiksinmeyin.
Onun şu anda sevgiye ihtiyacı var..
Serbest bırakmak onaylamak değil elbette ki yapmanız gereken..
Yanlış arkadaş seçiminde ailelerin çok büyük etkisi olduğunu okumuştum.
Bizler bilmeden ve istemeden bazen yanlış yapabiliyoruz.
Amacımız onları korumak, zarar gelmesini engellemek gibi çok iyi niyetli olsa da yanlışlar yapabiliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?