- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de istedigim aslinda kendimi yenilemek. Ayni hatalari yapmamak. Ne yapablirim? Nerden nasil baslayabilirim onu ogrenmek istiyorumBakın bunun farkında olmanız da güzel ama bu şekilde daha çok kaybettiğinizin de farkına varın. İnsan çok sevince hata yapmaya daha müsait oluyor. Dışarıdan bakan gözü tartacaksınız o vakit. Bu kadar insan beni yanlış bulmuş, ilişkim bozulmuş, dengem şaşmış deyip değişeceksiniz. Siz bu davranışlarınızla asla sağlıklı bir ilişki kuramazsınız. Silkelenip kendinize gelin artık.
Aksam siniri gecmis normale donmustu. Mutfakta saclarimla oynayip benimle sakalastigi icin davranislarina aldandim aslindabu kız bu adamı arar. kaptan demişti dersiniz.
neredeyse kovulduğu eve zorla giriyor bi de adamla tavla oynuyor.
Benim de istedigim aslinda kendimi yenilemek. Ayni hatalari yapmamak. Ne yapablirim? Nerden nasil baslayabilirim onu ogrenmek istiyorum
Aksam siniri gecmis normale donmustu. Mutfakta saclarimla oynayip benimle sakalastigi icin davranislarina aldandim aslinda
Inanin benim de artik istedigim bu. Aslinda duygu olarak da sogudum ama insan aliskanliklarini kolay kolay birakamiyorYerinizde olsam şu anda bu ilişki için hiçbir adım atmam. Bekleyin. Sizinle iletişime geçerse kendinizi ortaya atmayın. Mesafeli olun yine. Sizinle oynamaması gerektiğini anlasın. Kendinizi kontrol etmek için de "acaba sevdiğim bir arkadaşım olsa şu an ne yapmasını tavsiye ederdim" diye düşünün. Bu şekilde adımlarınızı yönetin. Dediğim gibi kesinlikle adım atan taraf olmayın artık.
Psikoloğa gidin, tedavi olun. Çünkü bu hareketlerinizin temelinde sevgi, güven, şefkat eksikliği hissi yatıyor bence. Çocukluğunuza inilmesi gerek diye düşünüyorum ama yine de konunun uzmanları daha iyi bilir.Benim de istedigim aslinda kendimi yenilemek. Ayni hatalari yapmamak. Ne yapablirim? Nerden nasil baslayabilirim onu ogrenmek istiyorum
Şaka gibi değil miay gülmekten yorum yapamıyorum.
Kartla kapı mı açtınız![]()
tövbestafurullah. Otogardan geri döndünüz, akşama kadar tek kaldınız
off.
Tam olarak yalniz kaldigim soylenemez. Annesi geldi birlikte oturup muhabbet ettik yani onu cekistirdik aslinda. Annesi de epey kizdi ama sonucta oglu ne kadar kizabilir kiŞaka gibi değil miDaha neler duyacağız ya
![]()
Hakli olabilirsiniz. Insanlara kolay kolay guvenmem ve acilmam. Ilk defa onu kendime bu kadar yakin hissettigim icin boyle davraniyor olabilirim. Tavsiyeniz icin tesekkurler.Psikoloğa gidin, tedavi olun. Çünkü bu hareketlerinizin temelinde sevgi, güven, şefkat eksikliği hissi yatıyor bence. Çocukluğunuza inilmesi gerek diye düşünüyorum ama yine de konunun uzmanları daha iyi bilir.
Şaka gibi değil miDaha neler duyacağız ya
![]()
Ilk konu baskasi icin actim ama sonra ayni hesap ile devam etmem gerektiÖnceki konularınızda eşim demişsiniz sonra bi konu açıp birinden hoşlanıyorum vs demişsiniz ( aşk işlerini hiç beceremem de demişsiniz) yaşınız 32 sistemde ama konunuzda erkek arkadaşınızla aranızda yaş farkı olduğu için kullandığınızı düşündüklerini yazmışsınız. Erkek ark. 50 yaşında herhalde ? Neden bütün bilgileri yanlış girme, sahte ya da yanlış konular açmak gibi bi hevesiniz var merak ettim
Sanirim haklisiniz. Ama anlam veremedigim baska bir konu da beni otogara goturdugunde gozleri doldu ve birden cekip gidecek oldu. Ne yapiyorsun dedigimde bu ortamlar bana gore degil dedi. Halbuki kac defa beni ugurlamaya geldi. Bu yaptigina da bir anlam veremedim.Keske otogardan hic donmeseymissiniz