Ne yapmali nasil davranmali?

Bakın bunun farkında olmanız da güzel ama bu şekilde daha çok kaybettiğinizin de farkına varın. İnsan çok sevince hata yapmaya daha müsait oluyor. Dışarıdan bakan gözü tartacaksınız o vakit. Bu kadar insan beni yanlış bulmuş, ilişkim bozulmuş, dengem şaşmış deyip değişeceksiniz. Siz bu davranışlarınızla asla sağlıklı bir ilişki kuramazsınız. Silkelenip kendinize gelin artık.
Benim de istedigim aslinda kendimi yenilemek. Ayni hatalari yapmamak. Ne yapablirim? Nerden nasil baslayabilirim onu ogrenmek istiyorum

Benim de istedigim aslinda kendimi yenilemek. Ayni hatalari yapmamak. Ne yapablirim? Nerden nasil baslayabilirim onu ogrenmek istiyorum

Yerinizde olsam şu anda bu ilişki için hiçbir adım atmam. Bekleyin. Sizinle iletişime geçerse kendinizi ortaya atmayın. Mesafeli olun yine. Sizinle oynamaması gerektiğini anlasın. Kendinizi kontrol etmek için de "acaba sevdiğim bir arkadaşım olsa şu an ne yapmasını tavsiye ederdim" diye düşünün. Bu şekilde adımlarınızı yönetin. Dediğim gibi kesinlikle adım atan taraf olmayın artık.

Aksam siniri gecmis normale donmustu. Mutfakta saclarimla oynayip benimle sakalastigi icin davranislarina aldandim aslinda

yahu giderim demişsiniz iplememiş. gidip dönmüşsünüz kapıyı açmamış.
saçlarınızla oynayınca nasıl affediyorsunuz bunu.

cinsellik yaşanıyor mu*?

Yerinizde olsam şu anda bu ilişki için hiçbir adım atmam. Bekleyin. Sizinle iletişime geçerse kendinizi ortaya atmayın. Mesafeli olun yine. Sizinle oynamaması gerektiğini anlasın. Kendinizi kontrol etmek için de "acaba sevdiğim bir arkadaşım olsa şu an ne yapmasını tavsiye ederdim" diye düşünün. Bu şekilde adımlarınızı yönetin. Dediğim gibi kesinlikle adım atan taraf olmayın artık.
Inanin benim de artik istedigim bu. Aslinda duygu olarak da sogudum ama insan aliskanliklarini kolay kolay birakamiyor

Bende öok keskin konuşmayı sevmem bence kesinlikle kaçan kovalanır misali uzak dur artık arama o ararsa nötr ok hiçbir duygu gösterme değişirse bir şeyler bu şekilde başlangıcı olur ama bu bile işr yaramazsa o zaman zaten er yA da geç bitecekti sadece fark sen bitirmiş olacaksın sakın ipleri onun eline verme ve dengesiz olmadığını göster ona

Psikoloğa gidin, tedavi olun. Çünkü bu hareketlerinizin temelinde sevgi, güven, şefkat eksikliği hissi yatıyor bence. Çocukluğunuza inilmesi gerek diye düşünüyorum ama yine de konunun uzmanları daha iyi bilir.

:olamaz: ay gülmekten yorum yapamıyorum.

Kartla kapı mı açtınız :-) :KK53: tövbestafurullah. Otogardan geri döndünüz, akşama kadar tek kaldınız :olamaz: off.

Psikoloğa gidin, tedavi olun. Çünkü bu hareketlerinizin temelinde sevgi, güven, şefkat eksikliği hissi yatıyor bence. Çocukluğunuza inilmesi gerek diye düşünüyorum ama yine de konunun uzmanları daha iyi bilir.
Hakli olabilirsiniz. Insanlara kolay kolay guvenmem ve acilmam. Ilk defa onu kendime bu kadar yakin hissettigim icin boyle davraniyor olabilirim. Tavsiyeniz icin tesekkurler.

Neden sevgilinizi kullandığınızı düşünmüşler acaba? Böyle düşünmelerine siz mi yoksa sevgiliniz mi sebep oldu ? Bi de evd eolmasına rağmen kapıyı açmamış bu bana çok gurur kırıcı geldi hadi o an düşünemediniz bunu ama bence bunun üstüne bu saatten sonra hiç aramayın çünkü beyfendi kesinlikle sevmiyo gibi duruyo

Önceki konularınızda eşim demişsiniz sonra bi konu açıp birinden hoşlanıyorum vs demişsiniz ( aşk işlerini hiç beceremem de demişsiniz) yaşınız 32 sistemde ama konunuzda erkek arkadaşınızla aranızda yaş farkı olduğu için kullandığınızı düşündüklerini yazmışsınız. Erkek ark. 50 yaşında herhalde ? Neden bütün bilgileri yanlış girme, sahte ya da yanlış konular açmak gibi bi hevesiniz var merak ettim

Önceki konularınızda eşim demişsiniz sonra bi konu açıp birinden hoşlanıyorum vs demişsiniz ( aşk işlerini hiç beceremem de demişsiniz) yaşınız 32 sistemde ama konunuzda erkek arkadaşınızla aranızda yaş farkı olduğu için kullandığınızı düşündüklerini yazmışsınız. Erkek ark. 50 yaşında herhalde ? Neden bütün bilgileri yanlış girme, sahte ya da yanlış konular açmak gibi bi hevesiniz var merak ettim
Ilk konu baskasi icin actim ama sonra ayni hesap ile devam etmem gerekti

Keske otogardan hic donmeseymissiniz
Sanirim haklisiniz. Ama anlam veremedigim baska bir konu da beni otogara goturdugunde gozleri doldu ve birden cekip gidecek oldu. Ne yapiyorsun dedigimde bu ortamlar bana gore degil dedi. Halbuki kac defa beni ugurlamaya geldi. Bu yaptigina da bir anlam veremedim.

Kapıyı bile açmayan adama daha ne yapacaksın bu davranışına karşılık hala bir de kalmışsın. Ben olsam böyle bir yuzsuzluk hayatta yapmam biraz kararlı olun ya nasıl bir ilişki içindesiniz boyle. Yazdiklariniza bakılırsa adam sizi istemiyor istenmediginiz halde sizde hala o adamla devam ediyorsunuz

Back