Nikah Kizlar kacmayi dusunuyorum

Simdide bana diyor ki ailesi Ona birilerini bakmaya baslamis vakti gelince bana Tekrar sorucakmis Geliyon mi Yoksa evleniyorum diye . Kafam o kadar karisik ki bir yandan korkuyorum bir yandan seviyorum Neye inanacagimi Ve Nasil dusunecegimi sasirdim
Seven adam annesi kız bakıyor diye kuzu gibi beklemez. Dur anne der. Annesine dur demeyeceği buradan belli. Hayatınızı yakmayın.

Ne o öyle köle mi alıyor, eşmi alıyor belli değil. Sunduğu teklifler çok güzelmiş gibi bir de seni sıkıştırıyor şaka gibi

Ben Ona anlayisli davrandim Suan Ev icin Durumu Yok diye , hep gelmis kapinin onune bana ulasmaya calismis , kardesim konusturmadi , oturup medeni insan gibi konusma luksu sunulmadi bana . Hep duygusal baski , bagirmalar cagirmalar , agladikca daha da bir ustume geldi Herkes .
Yavrum, benim kocam asgari ücretle ev açtı, kimseden ahım şahım da yardım görmedik. Anneme hizmetçi arıyorum demiyor da durumum yok diyor.

Yavrum, benim kocam asgari ücretle ev açtı, kimseden ahım şahım da yardım görmedik. Anneme hizmetçi arıyorum demiyor da durumum yok diyor.

zaten ayrı ev acamayacak evin sorumluluğunu alamayacak adamlar niye evlenmeye daha çok acele ediyo anlamıyorum.

durumu yoksa erteler. ama iş başka aslında. adam paranoya derecesinde kıskanç. benle evlendikten sonra annenlerde kalamazsin gündüz git akşam gel ne demek?? üstelik bu adam uzun yola gidiyo ve karısını durumum yok diye ailesiyle oturmaya zorluyo.

nerden bakarsan bak tutarsızlık konu sahibi kaçıp acı yasamadan anlamayacak

Dogru olabilir Ama Suan o kadar Cok Aci cekiyorum ki kime inanacagimi Ve ne yapicagimi Bilmiyorum . Annemde Cok yanlis yapti ailelerin birbirine girmesine Sebep oldu tehtidler kufurler , tukendim
Annen mi çok yanlış yaptı !
Benden sana abla nasihatı ;
Kimse için ama kimse için annene böyle deme sen dersen bunu herkes söyler unutma !
ailene sahip çık bizim burda anlattıklarımızı annen de bildiği icin yaptı bunları sana.
benim de evladım olacak bende istemem kaynanana evine gitsin , kocası yokken onlara hizmet etsin.
Canın çok hizmetçilik yapmak istiyorsa annenin evin de yapabilirsin

zaten ayrı ev acamayacak evin sorumluluğunu alamayacak adamlar niye evlenmeye daha çok acele ediyo anlamıyorum.

durumu yoksa erteler. ama iş başka aslında. adam paranoya derecesinde kıskanç. benle evlendikten sonra annenlerde kalamazsin gündüz git akşam gel ne demek?? üstelik bu adam uzun yola gidiyo ve karısını durumum yok diye ailesiyle oturmaya zorluyo.

Bence burda acele eden daha fazla bu konu sahibi.. adamın durumu nasıl olmaz kaptan gayet iyi maaşı vardır Ama aylarca evde olmayacağı için ayrı eve gerek duymuyor O yokken bu kız ailesine hizmet etsin vs diye yanlarına bırakacak Ay şaka gibi ..

Ev açacak adam ne yapar eder açar. Adamın derdi yuva kurmak değil. Köle arıyorlar ailecek.

Annen mi çok yanlış yaptı !
Benden sana abla nasihatı ;
Kimse için ama kimse için annene böyle deme sen dersen bunu herkes söyler unutma !
ailene sahip çık bizim burda anlattıklarımızı annen de bildiği icin yaptı bunları sana.
benim de evladım olacak bende istemem kaynanana evine gitsin , kocası yokken onlara hizmet etsin.
Canın çok hizmetçilik yapmak istiyorsa annenin evin de yapabilirsin
Zaten kendi de kabul etti konu sahibi, annesi en başından anlamış o insanların kumaşını. Ama kızını vazgeçirememiş.

Kayınvalideyle yaşamak için intihar etmek ha

Ulan ben aşkından öldüğüm adamı en çok ailesiyle yaşıyorum diye boşadım

Bakire değilsen sevgili gibi yaşayın

Bakireysende aceke etme

Uzmanlar 25 yaşından önce evlenmeyin diyor

25 yaşına kadar sabret o zamana

Herkesin gerçek yüzğ çıkar

Ayrıca koskoca kaptan sana ev bile tutmuyor

Ev eşyasıda almıyor

Oh bir tanede çoçuk yapar

Hem kaynanayaya hem çoçuğa yetişemez

Boşanma davası açarsın

Sakın kaynanayla yaşama

Bana kapıların altına bike sildiriyordu

Önüme getirip sinek atmıştı

İyi temizlememeişim
Onun yatak odasını diye

Ayrıca aynı evde sevişmek o kadar zorki

Rezil oluyorsun resmen

Ses bile çıkaramıyorsun hiç güzel olmuyor

Bende eşim için ölürdüm

O ailesinin boklu donlarının renklerini ayırıp yıkayıp

Ütü yapana kadar

Hadi benimkinin parası yoktu

Sizinki size hiç değer vermiyor

Asgari ücretliler bile ev diziyor sizinkine bak

Bence meslekli birini bulun

Basit bir adam

İlerde sizi çok kısıtlayacak

Üst üste çoçuk yaptırıp hayatı zehir edecek gibi
Acı ama gerçek budur..

Bence burda acele eden daha fazla bu konu sahibi.. adamın durumu nasıl olmaz kaptan gayet iyi maaşı vardır Ama aylarca evde olmayacağı için ayrı eve gerek duymuyor O yokken bu kız ailesine hizmet etsin vs diye yanlarına bırakacak Ay şaka gibi ..

aynen adam kaçan balık büyük olur mesaji veriyo. konu sahibide inanıyo🤦 tabiki hizmetçi ariyo ama durumum yok su an beraber oturalım demis konu sahibine.

bundan sonraki adım ben annemi babami bırakamam yaşlı insanlar ayırmıyorum evi işine gelirse olacak🙄

insanlar ne kadar çakal

Ev açacak adam ne yapar eder açar. Adamın derdi yuva kurmak değil. Köle arıyorlar ailecek.

tabiki öyle, der ki oku çalış beraber kuralim kendi yuvamızi. onun yerine sen sabret, sen ailemle otur, çalıştığın yeri bem secerim, erkek olan yerde calisamazsin, annenlerde kalamazsin.... herşeye müdahil ama kendine asla misyon yüklemiyo adam evlilik hayatıyla ilgili

Ben senelerce gemide calisdim canim ve gemi hayati hic sandigin gibi degil. Ordaki adamlar hem evlerinde hemde gemide sevgilileri var. Kiyma kendine. Otur evinde. Bi kac ay aci cekersin, sonra alisirsin sonra da unutursun
Hayat her türlü devam ediyor.
Bir kaptanin maasi okadar cok ki, Adam seni kandiriyor. Ben resepsyonda calisdigim Halde 14 bin alirken sen bir kaptanin ne kazandigini kendin düsün. Ve bir kaptan her türlü gemide dikkat ceken dir. Heleki genc ise. Tabi ne Tür gemi ne sirketi nasil bir kitle bilmem ama benim kendi tecrübelerim bunlar.

Kendine edersin
Etme!

İnsana en büyük kötülüğü hep kendisi yapar.

Seni destekleyen tek bir yorum yok şu an burada, bak herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır demekki bir şey.

Ama biz birbirimizi seviyoruuğğzzz kii
annem düğüne 4 gün kala bozduu gibi cümleleri tekrarlamadan adam gibi otur düşün.

Gidiyorsan kapı orada, ama umarım dönerken de kapının yerini bulursun.

X