KızLar mesela önerilen değilde önermediğiniz şeyler nelerdir?

Garnitür kusursuz sivilce yarattı saolsun

Eklentiler

• image.jpg
    151,6 KB · Görüntüleme: 123
Bende macten bir rimel almıştım dünyanın parasını verip ama fırçası o kadar kalın ki takma kirpiklere ancak sürülür

Essesence in 2 tane allığını almıştım, babydoll ve natural...
allık sürdüm sanıyormuşum aylardır, arkadaşlarım suratında allık yok ki diyince sinir oldum, artık kullanmıyorum....

Hassas ciltlere loreal skin perfection serisini kesinlikle tavsiye etmiyorum.Dermokozmetik ürünler en iyileri..
Down under naturals şampuanlarını doğal olduğunu düşündürttüğü için denedim, saçlarımı mahvetti.
Sebamed q10 göz altı kremini aldım nemlendirmesi zayıfken, yaşlandırma erteleyici etkisi olduğunu da artık düşünmüyorum.

Estee maskarası çok kötü kizlar.bi de epey. Pahalı.urban denen şey şampuan saç kremi berbat.

gliss şampuanın şu siyah keratinli şampuanı vs tüm serisi feci. tuttuğum gibi kapıya koymuştum

hassas ciltliler icin avon tamamen fiyasko onun dışında ürúnleri pek iyi de degil. flormarin eyelinerlari başarısız, onun yerine maybelline jel eyeliner kullanmak daha mantıklı. barbara bort un da ürünleri kötü.

Yves rocher sivilceler için almıştım setti.tonik krem falan ama hiç bir işe yaramadı

Nyx eyeliner kullandığım en rezil üründü. Bir kaç kullanmadan sonra kuruyuverdi.
Maybelline master precise eyeliner da fiyasko oldu. Bir süre sonra rengi grileşmeye başlıyor ve uçuyor...

herhangi bir avon ürünü. otacı keratinli şampuan, amway in şu beyaz kutulu büyük rollonu (koltuk altlarım var olalı bu kadar kaşınmamıştı kutuyu attım tam adını hatırlamıyorum ama bi tane var zaten öyle büyük kutulu) herballife gece ve gündüz kremi, birde body shop un body butterları.

Bende gecenlerde boyanin yaninda hediye edilen gliss sampuan keratinlimidir nedir onu denedim feciydi ziyan olmasin dedim kazagimi yikadim berbatti saclarimin tum gun yerinden koptugunu hissettim. Ve vichy bb krem de kotu yagli sevmedim simdilik bunlar

Uni'nin makyaj temizleme diskleri. Kesinlikle kötüler. Özellikle yeşil çaylı olan inanılmaz gözümü yaktı.Makyajı da güzel temizlemiyor birikme yapıyor göz altlarında asla almam birdaha

aa ben de inanılmaz memnunum bundan, stoklarım genelde, yazmasam ürüne haksızlık etmiş olurum diye düşündüm o derece yani..

watsons argan özlü şapuan şunun arganlısı: deterjan kokuyor resmen ve feci kurutuyor..

essence i love extreme mascara: yapısı çok sıvı fırça kılları uzun bulaşıyor sürerken..

loreal extraordinary oil boyalı saçlar için olanı kırmızı kapaklı. sarı kapaklı olan gibi değil o daha güzel bence..

vichy ve neutrogena nın sivilce kurutucu jelleri:

avon saç serumu yeşil kapaklısı: saçımı hiiiiç yumuşatmadı hatta belki sertleştirdi bile.. sadece taramaya yardımcı oldu..

Avon'un toniklerinden iğreniyorum. Bir tonik aldım kullanayım dedim kullanış... o kullanış alnımda sivilceler oluştu ve yüzümü yağlattı. Selülitli çatlaklı kremleri zaten tam bir fiyasko.. Avon sevmiyorum marka olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…