KızLar mesela önerilen değilde önermediğiniz şeyler nelerdir?

Missflora29

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
27
8
6
Evet kızlar kesinlikle önermiceğimiz ürünleri de paylasırsak bence daha faydalı olabılır.bosa para yatırmamak temkinli olmak gerek diye düşündüm .umarım paylaşımlarda bulunursunuz cok sevınırım.opuyorum cokk

İlk ben başlatıyorum:) yves rocher markanın ürünlerinin bitkisel olması benı kalbımden vurmustu :) parfum far fondoten allık kullandım memnun kaldım taa ki gecende volume vertige kullanana kadar ... İçeriği akasya reçinesi ve badem proteiniydi yanlıs hatırlamıyorsam . Aldım bir gün sürdüm ertesi sabah gözümde arpacık cıktıgını dusundum ıhtımal vermedım tabı kullanmaya devam ettim aynı goz ust kapakta cıktı ve dıger gozumde de 3. Goz olustu resmen . Ve arpacık gıbı de degıl baya ıltahaplı bırseyler cıktı gozumde. Kullandım dedıgım alalı tam bır hafta oldu zaten kullanım suremı sız dusunun .acıdan gozlerımı kırpamıyorum resmen 3 koca arpacıgımsı sey cıktı gozumde . Tepkı gayet normaldı belkı ıcındekı bıtkı sıze alerjı yapmıstır . Testlerden gecırılıyo olmalı dıye dusunuyorum. Bıtkısel dıye guvenerek aldım yanlıs hatırlamıyorsam 50 lıraya yakın bır ucrete almıstım. Bugune kadar kullandıgım hıcbır marka boyle bır sorun yasatmamıstı. Demem o kı ozellıkle gozlerde daha dıkkatlı olunmalı bıtkısel dıye guvenıp akısına bırakmamalı :) ben yandım sız yanmayın bence dusunuyorsanız gıdın surun yatana kadar sızınle kalsın elbet sorun cıkartacaksa bellı eder kendını . Kım bılır belkı sızede allerjı yapar:))

Cok uzun oldu sanırım
Xox

Bu arada bahsettiğim ürün maskara :))

watsons avakadolu saç maskesi 500 ml. olanı önermiyorum.
yaklaşık 1 ay boyunca 3-4 günde bir uyguladım. saçlarım aşırı derecede döküldü. daha saçımı durularken tutam tutam döküldü saç telleri. arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemiştim. arkadaşıma durumu anlattım 2-3 kullanımda dökülebilir sonra alışır dökülmez dedi. ben 10 defa kullandım mahvoldum

Avonun hicbir makyaj malzemesini onermiyorum. Diadermine hassas göz makyaji temizleyicisi aldim gece temzledm sabah gözlerim kippkirmiziydi asla almayin. Goldenros un fondoteninden sonra fondotenden sogudum sadece pudra kullanıyorum. Pahali rimel demek iyi rimel demek değildir çok ucuz bir rimel kullaniyorum ve hepsine es gecerim..

Diğer markalarda olduğu gibi avonda da kötü şeyler olabilir ama bence o kadar kötümsenicek bi marka değil ben çekinerek kullanıyordum ama şuan memnunum. 60 tlye aldıgınız bir ürün sizi hayal kırıklığına uğratırken, yarı fiyatına aldıgınız bir ürün size iyi gelebilir ve tam terside olabilir Ciltle alakalı bi durum bence.

The balm'in hemen hemen her urunune bayiliyorum ama "cheater" maskarasi bence tam bir fiyasko. Vaad ettigi uzatma, dolgunlastirmayi birak sanki mevcut kirpikleri bile daha cok sonduruyor. The balm'in her seyini alin, maskarasini almayin

lorealin 3 etkili nemlendirici kremini, kırmızı kapaklı mucizevi saç yağını ve voluminous rimelini hiç beğenmedim.
neutregenanın anlık sivilce söndürme iddiasındaki küçük kremi de bende işe yaramadı.

Merhabalar, öncelikle Maybelline kohl kajal ip incecik bir göz kalemi var, kesinlikle önermiyorum, özel kalemtraş almama rağmen doğru düzgün açılmadı, parça pinçik oldu kullanmadan attım. Neutrogena markasını dermatoloğum önerdiği için yüz temizlemede 6-7 senedir kullanırım ancak visibly clear serisindeki küçük sivilce söndürücü şey tamamen boşa verilmiş bir para. Gliss'in saç spreyleri (parlaklık veren, saç uçları kırıkları için, vs..) bana hiç fayda etmedi, ki düzenli kullanmama rağmen...Burt's Bees lip balm'ından 2 tane aldım bence berbat onun yerine Blistex, Neutrogena veya Maybelline Baby Lips çok daha iyi nemlendiriyor, güneş koruma faktörlü olanları çok çok iyi...John Frida'nın kıvırcık saçlar için olan şampuanından banyodan sonra bir etki görmedim 1 aydır kullanıyorum, bitsin diye bekliyorum...Son olarak Lee Stafford Beach Babe saç spreyi, güya deniz suyu ile mineraller ile saçı denizden çıkıp, kurumuş yapan şey...Allahtan indirimden 16 TL'ye almıştım normal fiyatı 27 TL boşuna para vermeyin derim!!! Gördüğünüz üzre boşu boşuna para harcamışım ancak elimdekiler bitmeden başka birşey almamaya söz verdim (((((((

flor marın fondötenlerini önermiyorum . çok sivilce yapıyor ve ciltte yağlanma yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…