- 15 Ekim 2014
- 14
- 4
- 3
- 44
- Konu Sahibi Missflora29
-
Avonun hicbir makyaj malzemesini onermiyorum. Diadermine hassas göz makyaji temizleyicisi aldim gece temzledm sabah gözlerim kippkirmiziydi asla almayin. Goldenros un fondoteninden sonra fondotenden sogudum sadece pudra kullanıyorum. Pahali rimel demek iyi rimel demek değildir çok ucuz bir rimel kullaniyorum ve hepsine es gecerim..
Çok kotu cokkkkcnm kesinlikle haklısın diadermine göz makyajı temizleyici berbatmış, 2 sene önce denemek için almıştım. sil sil çıkmıyor, göz pınarlarım kızarmıştı..
flor marın fondötenlerini önermiyorum . çok sivilce yapıyor ve ciltte yağlanma yapıyor.[/QUOTEcilflormarın fondotenini aldım lifting fondoten 1ay odu çok memnunm valla ne sivilce ne bişey porselen gibi yapıyo bence genelleme yapmamak lazım güzel bi ürün
uynen yaa bide kötü kokuyogarnier bb kremi hiç öneremiyorum bi merakla aldım ama istediğim sonuca ulaşamadım yağlı böyle bence hiç iyi değil.
Çok sivilce yapıyo vıcık vıcık oluyo katılıyorum sanagarnier bb kremi hiç öneremiyorum bi merakla aldım ama istediğim sonuca ulaşamadım yağlı böyle bence hiç iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?