kızlar lütfen akıl verin kim haklı napmalıyım sizce?

korkma Allahın ,zniyle birşey olmaz ben eşime küssemde whatsaaptan yazarım sende yaz
şuana kadar ilk adımı hep sen attıysan atmaz ki o nereye kadar küs kalacaksın hem üçgünden fazlası haram evin bereketi muhabbetinize bağlı ben hep eşimi yarın kaybedersem diye düşünürüm pişmanlık duymamak için ben adım atıyorum o sebepten küslük 5-6 saati geçmedi hiç

Hic de bile. Ailesinin yaninda sacmalayan o. Eslini kaldiran o. O baslatmis. Atma asla adim madim. Bi yerden de yazma. O yazsin. Sen bebeginle ilgili arastirma yap. Bosver!

allah bozmasın canım bizdede ilk oldu böyle konuşmuyoruz küsüs ama yine gece olunca aynı yatağa girip uyuyoruz çünkü normalde hep karıcım kocacım diye takılan insanlarız Allah bizimde sonumuzu hayır etsin

umarım bu durum uzamaz içinden nasıl geliyorsa öyle davran kalbin nasıl istiyorsa umarım son tatsızlık olur hep mutlu olursunuz

ama ilk o bana vurmaya yeltendi
Onu anladım ama sen böyle stres yaşadıkça bebeğin gerilecek. Bir anne olarak, bebeğin sağlığı gelişimi sizin kavganızdan daha önemli diye düşünüyorum. Ne kadarlık hamilesin bilmiyorum ama son dönemlerde stres doğum başlama nedeni bile olabiliyor.
Haa sen diyorsan ki kafama takmam, üzülmem o zaman devam et.

30 haftalık hamileyim ama güçlü durmaya çalışıyorum bebeğim için iyiym sadece kafam dolu

birgün kalmış harama düşecekler gaz verme bence

Sende kendini ezdirmesine izin verme! Hayir bu kiz gidip atsa adam duzelecek mi saniyorsun? O bile haksiz oldugunu kabul etti ozur diledi diyip daha da devm edecek davranislarina. Burnu surtsun, hatasini anlasin, birakin da ben ne yaptim da bu kadar kirdim diye bi dusunsun, silkelensin. Tokat olayi yanlis olmus evet. Ama once o elini kaldirmis. Ha vurmus ha vurmamis ne farkeder. Annesinin yaninda bana elini kaldircak bende o eli indiririm oyle. Basbasa olaydi bu kadar buyutmeye gerek yoktu ama birde kendi ailsi. Neyse sizle bakis acilarimiz cok farkli. Ama gza getirmiyorum ben aksine kendimi yerine koydum neler yapacaksam bu durumda ona da onlari soyluyorum.

Kemdini suçlu hissettirmelerine izin verme olan olmuş. Seni o raddeye getirtmeselermiş. İyi yapmışsın bide benim gibi elinin tersiyle de ikinciye vursaydın. Eşin seninle gurur yaptığı için o şekil konuşuyor geri adıö atarsan suçlu çıkarır seni. Aynısını yap ailenin yanında beni küçük düşürdün rezil ettin de. Hamile ve hassas olduğumu bile bile üstüme geldin ikimizi de rezil bir duruma düşürdün insanların güvenini sarstık. Şimdi neolacak halimiz diye endişe ediyorlardır de hatta kvalidem haklı de çocul erken demekle. Bemde onum yerinde olsam aynı şeyi düşünürdüm de. Şu son dediklerimi muhakkak söyle annesinin tarafından konuşunca iyice anlayacaktır. Denendi test edildi. Af dilemeyi düşünüyorsan azıcok yumuşayıp barışma yoluna girdiğinde yaparsım bunu.

Reactions: anu
vurmuş gitmiş işte konuşsa o haksız çıkmaz ki ne alaka

eşin tam bir zevzek işler çığırından çıkmadan aile terapisitine gidin belki yaptıgı hatayı anlar

Aslında cok mutlu olmanız bısey ıfade etmıyor.
Bastan asagı hatalar var.
bır kere 12 aylık evlılıge 7 aylık gebelık fazla degıl mı?
Isteyerek olduysa daha ne sevıstınız ne doydunuzda bebek ıstedınız anlamadım keza bu sızı baglar ama goruyorsun kı erkenmıs cıdden.
Ayrıca gelın ata bınmıs ya nasip demiş.
Şuanda hamılesın ama aslolan o bebegın saglıkla dogacagınıda buyuyecegınıde Allah bılır
Daha dogmadan onu nasıl yetıstırecegınızı 2 sene sonra konusursunuz

eşim ailesinin yanında bu tarz şakalar yapsa idi asla sizin gbi onların yanında bu durumdan rahatsız oldugumu bellı etmezdım
hatta gulerdım kv deme laf vermemek için
ancak eve geldiğimizde bu durumdan rahatsız oldugumu, benı rencide ettiğini soylerdım.

eşiniz saçmalamış ama siz de fevri davranmıssınız , cevap vermeyecektınız oyle bır ortamda sessiz kalacaktınız, bozuldugunuzu belli etmeyıp yanlız kaldıgınızda bunu dile getırecektınız

eşinizin seni evden gece alıyordum gayet rahat cıkıyordun demesınde bır garıplık gormedım sadece baştan çocuk ıstemezdım ,evlenmezdım gbı kelımeler gereksız olmus.

Eşin biraz patavatsızmış. Ve gerçekten annesinin dediği gibi bi 5 sene daha beklemeliymiş ki biraz daha olgunlaşsaymış. Ben sende suç bulmuyorum. Haddini aşmış. Ne olursa olsun bekarken olan şeyleri annesinin yanında söylemesi seni küçük düşürmüş.
Tokatı haketmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…