- 14 Haziran 2016
- 258
- 64
- 34
-
- Konu Sahibi tazeannecii
ama ilk o bana vurmaya yeltendiBence adımı sen atmalısın çünkü tokatı sen atmışsın.
Ayrıca bi erkek bir hamilenin psikolojisini nasıl anlasın. Bence mümkün değil.
Tokat olayı çözülümce de kendinizin neden gerildiğinizi kırıldığınızı anlatın
şuana kadar ilk adımı hep sen attıysan atmaz ki o nereye kadar küs kalacaksın hem üçgünden fazlası haram evin bereketi muhabbetinize bağlı ben hep eşimi yarın kaybedersem diye düşünürüm pişmanlık duymamak için ben adım atıyorum o sebepten küslük 5-6 saati geçmedi hiçkorkma Allahın ,zniyle birşey olmaz ben eşime küssemde whatsaaptan yazarım sende yaz
Hic de bile. Ailesinin yaninda sacmalayan o. Eslini kaldiran o. O baslatmis. Atma asla adim madim. Bi yerden de yazma. O yazsin. Sen bebeginle ilgili arastirma yap. Bosver!Bence adımı sen atmalısın çünkü tokatı sen atmışsın.
Ayrıca bi erkek bir hamilenin psikolojisini nasıl anlasın. Bence mümkün değil.
Tokat olayı çözülümce de kendinizin neden gerildiğinizi kırıldığınızı anlatın
allah bozmasın canım bizdede ilk oldu böyle konuşmuyoruz küsüs ama yine gece olunca aynı yatağa girip uyuyoruz çünkü normalde hep karıcım kocacım diye takılan insanlarız Allah bizimde sonumuzu hayır etsinşuana kadar ilk adımı hep sen attıysan atmaz ki o nereye kadar küs kalacaksın hem üçgünden fazlası haram evin bereketi muhabbetinize bağlı ben hep eşimi yarın kaybedersem diye düşünürüm pişmanlık duymamak için ben adım atıyorum o sebepten küslük 5-6 saati geçmedi hiç
Beni en iyi sen anladın be birgaripinsan minnettarım..Hic de bile. Ailesinin yaninda sacmalayan o. Eslini kaldiran o. O baslatmis. Atma asla adim madim. Bi yerden de yazma. O yazsin. Sen bebeginle ilgili arastirma yap. Bosver!
umarım bu durum uzamaz içinden nasıl geliyorsa öyle davran kalbin nasıl istiyorsa umarım son tatsızlık olur hep mutlu olursunuzallah bozmasın canım bizdede ilk oldu böyle konuşmuyoruz küsüs ama yine gece olunca aynı yatağa girip uyuyoruz çünkü normalde hep karıcım kocacım diye takılan insanlarız Allah bizimde sonumuzu hayır etsin
Onu anladım ama sen böyle stres yaşadıkça bebeğin gerilecek. Bir anne olarak, bebeğin sağlığı gelişimi sizin kavganızdan daha önemli diye düşünüyorum. Ne kadarlık hamilesin bilmiyorum ama son dönemlerde stres doğum başlama nedeni bile olabiliyor.ama ilk o bana vurmaya yeltendi
birgün kalmış harama düşecekler gaz verme benceHic de bile. Ailesinin yaninda sacmalayan o. Eslini kaldiran o. O baslatmis. Atma asla adim madim. Bi yerden de yazma. O yazsin. Sen bebeginle ilgili arastirma yap. Bosver!
30 haftalık hamileyim ama güçlü durmaya çalışıyorum bebeğim için iyiym sadece kafam doluOnu anladım ama sen böyle stres yaşadıkça bebeğin gerilecek. Bir anne olarak, bebeğin sağlığı gelişimi sizin kavganızdan daha önemli diye düşünüyorum. Ne kadarlık hamilesin bilmiyorum ama son dönemlerde stres doğum başlama nedeni bile olabiliyor.
Haa sen diyorsan ki kafama takmam, üzülmem o zaman devam et.
teşekkür ederim amin inşallahhumarım bu durum uzamaz içinden nasıl geliyorsa öyle davran kalbin nasıl istiyorsa umarım son tatsızlık olur hep mutlu olursunuz
birgün kalmış harama düşecekler gaz verme bence
vurmuş gitmiş işte konuşsa o haksız çıkmaz ki ne alakaSende kendini ezdirmesine izin verme! Hayir bu kiz gidip atsa adam duzelecek mi saniyorsun? O bile haksiz oldugunu kabul etti ozur diledi diyip daha da devm edecek davranislarina. Burnu surtsun, hatasini anlasin, birakin da ben ne yaptim da bu kadar kirdim diye bi dusunsun, silkelensin. Tokat olayi yanlis olmus evet. Ama once o elini kaldirmis. Ha vurmus ha vurmamis ne farkeder. Annesinin yaninda bana elini kaldircak bende o eli indiririm oyle. Basbasa olaydi bu kadar buyutmeye gerek yoktu ama birde kendi ailsi. Neyse sizle bakis acilarimiz cok farkli. Ama gza getirmiyorum ben aksine kendimi yerine koydum neler yapacaksam bu durumda ona da onlari soyluyorum.
eşin tam bir zevzek işler çığırından çıkmadan aile terapisitine gidin belki yaptıgı hatayı anlarkızlar merhaba gerçekten çok dolduruğum ve bunları anlatıp içimi dökebilcek kimse olmadığı için size danışmak istedim belki bir nebze olsun rahatlarım diye eşimle 1 yıllık evli olmak üzere 6 yıldır beraberiz ve şuan hamileyim 7 buçuk aylık çok şükür büyük bir aşkla evlendik hala da öyle olduğuna inanıyorum ama bazen eşimi tanıyamıyorum 2 gün önce onun ailesinin yanında (annesi,ablası ve eniştesi) çok kötü kavga ettik ve ilk defa böyle bişey yaşadık kavgamızın sebebi şu eşim şakayla karışıkta olsa beni kızdırmayı benle şakalaşmayı sever ama ben her defasında yanımızda başkaları varken bunu yapmaması gerektiğini özellikle onun ailesinin yanındayken kendimi değerli hissetmek istediğimi söylerim oda inatmış gibi her defasında aynı şeyleri yapar ama bu sefer hamilelikten midir bilmiyorum eşimin şakalarını kaldıramadım ah işte evlenince masraflar çokmuş ah şimdiki aklı olsa çocuk istemezmiş öyleymiş böyleymiş anneside bu laflarını ciddiye alıp ben sana dedim 35ini kadar beklicektin bi 5 senen daha vardı evlenmek için falan diye laf soktu bende delirdim ve en sonunda eşime patladım ailesinin yanındayken ona sesimi yükselttim bağırdım yeter gibilerinden anlıcağınız şaka.... oldu sonra tam bu konu kapanmışken mevzu çocuğu nasıl eğitim vericeksiniz falan filana geldi eşimde boşboş konuşup daha çok canımı sıktı benim gözümde hayal eettiğim anne baba figürü çok farklı olduğundan(anne baba ayrı büyüdüm) işte çocuk babadan korkucak çekinicek kendi babasıda öyleymiş zamanında şuanda ikimizin babasıda hayatta değil ben de çocuk korkutularak dövülerek büyümicek dedim bizim babalarımız öyleydi ne oldu dedim ne olduysa ondan sonra oldu zaten eşim hiç yapmaması gereken sevgiliyken annemle yaşadığımı babamın başımda olmadığını bildiği halde sen mi babandan korkuyodun akşamları gelip seni evden alıyodum gayet rahat çıkıyodun diye boş bir cümle kurdu neye uğradığımı şaşaırdım daha çok bağırdım ve eşim bana elini kaldırdı ve ben daha çok delirerek ona annesinin yanında tokat attım ama çok dolmuştum dayanamadım o an ve tabiki eşim şaştı kaldı tepkime ama beni o seviyeye o getirdi üstüne annesi gelip bu çocuk için erkendi siz daha delisiniz o çocuğa nasıl bakıcaksınız dedi yani ağızlarına malzeme vermiş olduk iki gündür eşimle konuşmuyoruz ve dün gece bana gelip karnındaki çocuğa dua et yoksa şuan bu iş bitmişti dedi ve aslında biz çok mutlu birbirini çok seven bir çiftiz böyle olmasına çok üzülüyorum sizce hatalı ben miyim eşime saygısızlık mı yapmışım umarım kendimi anlatabilmişimdir nasıl davranmam gerektiğini çözemiyorum
eşim ailesinin yanında bu tarz şakalar yapsa idi asla sizin gbi onların yanında bu durumdan rahatsız oldugumu bellı etmezdımkızlar merhaba gerçekten çok dolduruğum ve bunları anlatıp içimi dökebilcek kimse olmadığı için size danışmak istedim belki bir nebze olsun rahatlarım diye eşimle 1 yıllık evli olmak üzere 6 yıldır beraberiz ve şuan hamileyim 7 buçuk aylık çok şükür büyük bir aşkla evlendik hala da öyle olduğuna inanıyorum ama bazen eşimi tanıyamıyorum 2 gün önce onun ailesinin yanında (annesi,ablası ve eniştesi) çok kötü kavga ettik ve ilk defa böyle bişey yaşadık kavgamızın sebebi şu eşim şakayla karışıkta olsa beni kızdırmayı benle şakalaşmayı sever ama ben her defasında yanımızda başkaları varken bunu yapmaması gerektiğini özellikle onun ailesinin yanındayken kendimi değerli hissetmek istediğimi söylerim oda inatmış gibi her defasında aynı şeyleri yapar ama bu sefer hamilelikten midir bilmiyorum eşimin şakalarını kaldıramadım ah işte evlenince masraflar çokmuş ah şimdiki aklı olsa çocuk istemezmiş öyleymiş böyleymiş anneside bu laflarını ciddiye alıp ben sana dedim 35ini kadar beklicektin bi 5 senen daha vardı evlenmek için falan diye laf soktu bende delirdim ve en sonunda eşime patladım ailesinin yanındayken ona sesimi yükselttim bağırdım yeter gibilerinden anlıcağınız şaka.... oldu sonra tam bu konu kapanmışken mevzu çocuğu nasıl eğitim vericeksiniz falan filana geldi eşimde boşboş konuşup daha çok canımı sıktı benim gözümde hayal eettiğim anne baba figürü çok farklı olduğundan(anne baba ayrı büyüdüm) işte çocuk babadan korkucak çekinicek kendi babasıda öyleymiş zamanında şuanda ikimizin babasıda hayatta değil ben de çocuk korkutularak dövülerek büyümicek dedim bizim babalarımız öyleydi ne oldu dedim ne olduysa ondan sonra oldu zaten eşim hiç yapmaması gereken sevgiliyken annemle yaşadığımı babamın başımda olmadığını bildiği halde sen mi babandan korkuyodun akşamları gelip seni evden alıyodum gayet rahat çıkıyodun diye boş bir cümle kurdu neye uğradığımı şaşaırdım daha çok bağırdım ve eşim bana elini kaldırdı ve ben daha çok delirerek ona annesinin yanında tokat attım ama çok dolmuştum dayanamadım o an ve tabiki eşim şaştı kaldı tepkime ama beni o seviyeye o getirdi üstüne annesi gelip bu çocuk için erkendi siz daha delisiniz o çocuğa nasıl bakıcaksınız dedi yani ağızlarına malzeme vermiş olduk iki gündür eşimle konuşmuyoruz ve dün gece bana gelip karnındaki çocuğa dua et yoksa şuan bu iş bitmişti dedi ve aslında biz çok mutlu birbirini çok seven bir çiftiz böyle olmasına çok üzülüyorum sizce hatalı ben miyim eşime saygısızlık mı yapmışım umarım kendimi anlatabilmişimdir nasıl davranmam gerektiğini çözemiyorum