kızlar lütfen akıl verin kim haklı napmalıyım sizce?

tazeannecii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
258
64
34
kızlar merhaba gerçekten çok dolduruğum ve bunları anlatıp içimi dökebilcek kimse olmadığı için size danışmak istedim belki bir nebze olsun rahatlarım diye eşimle 1 yıllık evli olmak üzere 6 yıldır beraberiz ve şuan hamileyim 7 buçuk aylık çok şükür büyük bir aşkla evlendik hala da öyle olduğuna inanıyorum ama bazen eşimi tanıyamıyorum 2 gün önce onun ailesinin yanında (annesi,ablası ve eniştesi) çok kötü kavga ettik ve ilk defa böyle bişey yaşadık kavgamızın sebebi şu eşim şakayla karışıkta olsa beni kızdırmayı benle şakalaşmayı sever ama ben her defasında yanımızda başkaları varken bunu yapmaması gerektiğini özellikle onun ailesinin yanındayken kendimi değerli hissetmek istediğimi söylerim oda inatmış gibi her defasında aynı şeyleri yapar ama bu sefer hamilelikten midir bilmiyorum eşimin şakalarını kaldıramadım ah işte evlenince masraflar çokmuş ah şimdiki aklı olsa çocuk istemezmiş öyleymiş böyleymiş anneside bu laflarını ciddiye alıp ben sana dedim 35ini kadar beklicektin bi 5 senen daha vardı evlenmek için falan diye laf soktu bende delirdim ve en sonunda eşime patladım ailesinin yanındayken ona sesimi yükselttim bağırdım yeter gibilerinden anlıcağınız şaka.... oldu sonra tam bu konu kapanmışken mevzu çocuğu nasıl eğitim vericeksiniz falan filana geldi eşimde boşboş konuşup daha çok canımı sıktı benim gözümde hayal eettiğim anne baba figürü çok farklı olduğundan(anne baba ayrı büyüdüm) işte çocuk babadan korkucak çekinicek kendi babasıda öyleymiş zamanında şuanda ikimizin babasıda hayatta değil ben de çocuk korkutularak dövülerek büyümicek dedim bizim babalarımız öyleydi ne oldu dedim ne olduysa ondan sonra oldu zaten eşim hiç yapmaması gereken sevgiliyken annemle yaşadığımı babamın başımda olmadığını bildiği halde sen mi babandan korkuyodun akşamları gelip seni evden alıyodum gayet rahat çıkıyodun diye boş bir cümle kurdu neye uğradığımı şaşaırdım daha çok bağırdım ve eşim bana elini kaldırdı ve ben daha çok delirerek ona annesinin yanında tokat attım ama çok dolmuştum dayanamadım o an ve tabiki eşim şaştı kaldı tepkime ama beni o seviyeye o getirdi üstüne annesi gelip bu çocuk için erkendi siz daha delisiniz o çocuğa nasıl bakıcaksınız dedi yani ağızlarına malzeme vermiş olduk iki gündür eşimle konuşmuyoruz ve dün gece bana gelip karnındaki çocuğa dua et yoksa şuan bu iş bitmişti dedi ve aslında biz çok mutlu birbirini çok seven bir çiftiz böyle olmasına çok üzülüyorum sizce hatalı ben miyim eşime saygısızlık mı yapmışım umarım kendimi anlatabilmişimdir nasıl davranmam gerektiğini çözemiyorum

Son düzenleme:
Keşke bebek için biraz daha bekleseydiniz. Eşin sana hamile halinle el mi kaldırdı ona takıldım ben? Bide ben mi saygısızlık ettim diyosun az bile yapmışsın bırak vicdan yapma şu erkek milletine kaç kere uyarmışsın ne insanların ağzına laf veriyo

Haksızsınız. Eşiniz de hatalı ama tokat atmak yani genel manada şiddet eşinizden size ya da sizden eşinize fark etmez kesinlikle kötü bir durum.

Tokat çok kötü olmuş ama hamilelik psikolojisi tetiklemiş olabilir bu durumu. Eşiniz de tabiri caizze kaşınmış. Özür dileyene kadar bekleyin ama tokatı tekrarlamayın.

gerçekten ne hissettiğimi anlayabildiniz mi bilerek isteyerek kim böyle bişey yapar ki zaten kendimi suçlu hissetmemeliyim dimi ben haklıyıım

Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

Tokat atmak ağır olmuş.
İnsan hırsını alamayinca vurup rahatlamak istiyor heralde :)
Ailesinin yanında çok kötü olmuş.

Kayinvalide de yangına körükle gitmiş.

İnsan sakinlestirmeye çalışır ya ben bu büyükleri anlamıyorum arkadaş.

Oğlunu susturur. Sonuçta gelini hamile.
Ne gerek var. Uzlaşma sağlaması gerekiyordu.
Hani kv kötülemek için yazmıyorum. Kendi annen olsa da aynısını yazardım.

Ortamda bir büyük varsa ve eşler tartışıyorsa bunu kapatmak, susturmak, örtmek lazim.

Eşinizle konuşun.
Kaç kere söyledim böyle davranma diye ben de insanım patladım tokat için özür dilerim ama yapma lütfen bu son olsun deyin.

Kızgınlıkla söylemiş dua et falan diye. Tabi ki hemen bosanilmaz.

Tokat çok kötü olmuş ama hamilelik psikolojisi tetiklemiş olabilir bu durumu. Eşiniz de tabiri caizze kaşınmış. Özür dileyene kadar bekleyin ama tokatı tekrarlamayın.
zaten ilk defa böye bişey yaşandı normalde hiç bunları yaşan bir çift değiliz o yüzden nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum.

eşim resmen bana küs bildiğin trip atıyo hala demiyo bu kız hamile öyle böyle diye delirmek üzereyim bende çok gururluyum o adım atmadan atmam ilk defa böyle bi sorun yaşıyoruz napmalıyım gerçekten bilmiyorum yinede teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…