kızlar lütfen akıl verin kim haklı napmalıyım sizce?

Keskelerin anlami var mi?? Sonuc olarak o cocuk sizin karninizda. Napicakiniz zamani degil diye aldircakmisiniz. Yani kv ve esinizi haklı bulmuyorum ana sizi de hakli hulamadim tokat atmak falan. Ama o da size elini kaldırmış. Karisik ya

• haklıyken haksız pozisyona kendinizi getirmişsiniz malesef, keşke o kadar taşkınlığa müsade etmeseydiniz.
  • eşiniz odunun önde gideni. Bir defa hamile kadına el kaldırmaya cürret etmek ayrı birşey, sonrasında kurduğu "karnındakine dua et" cümlesi ayrı birşey.
  • Şunu yapın bunu yapın diyemeyeceğim, sizin de dediğiniz gibi çok yanlış bir şekilde eşiniz kendi ailesinin önünde onlara kocaman bir koz vermiş durumda. Siz de buna sakin olmayarak çanak tutmuşsunuz malesef.
  • Allah yardımcınız olsun.

adam sabırlıymış hemde ailesinin yanında tokat at sonra kim haklı diye sor. böyle bir şeyi ne onun sana, ne de senin ona yapmaya hakkı yoktu.

adam densizlik edip annesinin falan yanında şaka yapmış sende aşırı tepki vermişsin. eve gelince tartışırdınız. söylerdin ama sen bunun yerine öfke ile durumu tamir edilemeyecek kıvama getirmişsin.

çocuk evliliklerde bir çok şeyi değiştirebiliyor. belki de onun doğmasıyla hayatınızda yeni bir sayfa açılır. sende sinirlerine hakim olup böyle bir daha yapmazsın umarım elbette kendine de yaptırma tabi.

Herkes farklı bi açıdan bakıyo ama ben sizi haklı buldum hamilesiniz laf vermesine gerek yok dahada alıngan oluyomuş insan o dönemde kendini suçlama o sana el kaldrnca bişey olmuyo sen vurunca gururu mu eziliyo sanki senin gırurun yokta erkek olunca bişey değişmiyo bnm için her iki tarafta aynı. O başlatmış sonuçta ortaya öyle bi laf atmasa kv de de o lafı söylyemiycek sende iyice uyuz olmazdn cnm boşver o da az değil haketmiş iyi yapmışsın çoğu kadın pısıp susar haddini bildirmişsin oda az değil o da el kaldrmş

O abuk subuk konuşmaları için
Size el kaldırdığı için
Eski ailevi durumunuzu açtığı için özür dilemeli..
Siz de tokat attığınız için..
Karşılıklı Özür dilediğinizi de aile bilmeli..
Konu kapanmali..
Eğer anlık bir olay ise guveniyorsaniz Eşinizin ozrune..

Ben olsam ben de atardim tokadi hic de pisman olmazdim tam anlamiyla haketmis 30 haftalik hamile bir insani bilincli olarak uzup uzerine giderek ofkelendirmek ne demek orada bir sinir krizi gecirseniz bebegin de sizin de hayatiniz tehlikede bi de el kaldirmis bak bak ailesi de insan degilmis gitme kizin ustune deyip hamile kadini rahatlatmamislar biraz el kaldirmis sen ne yapiyorsun dememisler :oha: hic ozur dileme onlar dusunsun senden ozur dilesin cok kizdim hepsine

Kiza ilimli ol adim at demissiniz de simdi alttan alirsa lohusalikta boyle gecer habire ustune gelirler en guzeli sessiz kalip hic cevap vermeyip mesafeyi korumak bu saatten sonra bence

Ya bırakın Allah aşkına bu olayı erkek yapmış olsaydı asmıştınız burda ama hamile ya her şey mübah :işsiz: bu adamın demek ki huyu hep böyle kaldıramıyorsan evlenmeseydin böyle kabul etmişsin adamı zaten

X