- 14 Haziran 2016
- 258
- 64
- 34
-
- Konu Sahibi tazeannecii
el kaldırd ve vurmaya yeltendi kolumdan ittirir gibi olduğu anda ben bastım tokatı bi daha bana sakın elini kaldırma diye kendimi ezdirse miydim ya ne hakkı var ailesinin yanında bana bunu yaşatmayaKesinlikle katılıyorum
Konu sahibi tokat atarak yanlış yapmışsın ama kocanda az degil zevzeklik yapmış anca ve sana vurdu mu, yada yeltendi ittirdi mi? Görümcenle kocası hiç mi araya girmedi? İnsan konuyu falan değiştirir
işte kendimi ezdirmemek için attım tokatı dayanamayıp bilmiyorum ya anneside olaydan bi gün sonra keşke bizim yanımızda öyle yapmasaydın dedi bide banaAaa konuyu degisirler mi! Bilerek didikliyolar ki aralari bozulsun. Bi tokatta benim yerime atsaydi valla!
o eli kaldırmakla vurmak arasında fark yok bence hiç taviz verme eşin kendini ispatlasın diye havalara girmiş sende o havayı söndürmüşsün hiç umursama.kızlar merhaba gerçekten çok dolduruğum ve bunları anlatıp içimi dökebilcek kimse olmadığı için size danışmak istedim belki bir nebze olsun rahatlarım diye eşimle 1 yıllık evli olmak üzere 6 yıldır beraberiz ve şuan hamileyim 7 buçuk aylık çok şükür büyük bir aşkla evlendik hala da öyle olduğuna inanıyorum ama bazen eşimi tanıyamıyorum 2 gün önce onun ailesinin yanında (annesi,ablası ve eniştesi) çok kötü kavga ettik ve ilk defa böyle bişey yaşadık kavgamızın sebebi şu eşim şakayla karışıkta olsa beni kızdırmayı benle şakalaşmayı sever ama ben her defasında yanımızda başkaları varken bunu yapmaması gerektiğini özellikle onun ailesinin yanındayken kendimi değerli hissetmek istediğimi söylerim oda inatmış gibi her defasında aynı şeyleri yapar ama bu sefer hamilelikten midir bilmiyorum eşimin şakalarını kaldıramadım ah işte evlenince masraflar çokmuş ah şimdiki aklı olsa çocuk istemezmiş öyleymiş böyleymiş anneside bu laflarını ciddiye alıp ben sana dedim 35ini kadar beklicektin bi 5 senen daha vardı evlenmek için falan diye laf soktu bende delirdim ve en sonunda eşime patladım ailesinin yanındayken ona sesimi yükselttim bağırdım yeter gibilerinden anlıcağınız şaka.... oldu sonra tam bu konu kapanmışken mevzu çocuğu nasıl eğitim vericeksiniz falan filana geldi eşimde boşboş konuşup daha çok canımı sıktı benim gözümde hayal eettiğim anne baba figürü çok farklı olduğundan(anne baba ayrı büyüdüm) işte çocuk babadan korkucak çekinicek kendi babasıda öyleymiş zamanında şuanda ikimizin babasıda hayatta değil ben de çocuk korkutularak dövülerek büyümicek dedim bizim babalarımız öyleydi ne oldu dedim ne olduysa ondan sonra oldu zaten eşim hiç yapmaması gereken sevgiliyken annemle yaşadığımı babamın başımda olmadığını bildiği halde sen mi babandan korkuyodun akşamları gelip seni evden alıyodum gayet rahat çıkıyodun diye boş bir cümle kurdu neye uğradığımı şaşaırdım daha çok bağırdım ve eşim bana elini kaldırdı ve ben daha çok delirerek ona annesinin yanında tokat attım ama çok dolmuştum dayanamadım o an ve tabiki eşim şaştı kaldı tepkime ama beni o seviyeye o getirdi üstüne annesi gelip bu çocuk için erkendi siz daha delisiniz o çocuğa nasıl bakıcaksınız dedi yani ağızlarına malzeme vermiş olduk iki gündür eşimle konuşmuyoruz ve dün gece bana gelip karnındaki çocuğa dua et yoksa şuan bu iş bitmişti dedi ve aslında biz çok mutlu birbirini çok seven bir çiftiz böyle olmasına çok üzülüyorum sizce hatalı ben miyim eşime saygısızlık mı yapmışım umarım kendimi anlatabilmişimdir nasıl davranmam gerektiğini çözemiyorum
Kalbim ohh iyi etmişin eline sağlık diyo mantık ailesinin yanında bu tavır baya bi süre konuşulacak malzeme verdin diyoel kaldırd ve vurmaya yeltendi kolumdan ittirir gibi olduğu anda ben bastım tokatı bi daha bana sakın elini kaldırma diye kendimi ezdirse miydim ya ne hakkı var ailesinin yanında bana bunu yaşatmaya
evet tam olarak böyle oldu eşiminde hazmedemediği bu zaten ondan üstün çıkmış olmam bunu kabul edemiyoo eli kaldırmakla vurmak arasında fark yok bence hiç taviz verme eşin kendini ispatlasın diye havalara girmiş sende o havayı söndürmüşsün hiç umursama.
inşallah düzelir tek temennim o teşekkür ederim derdime ortak olduğun için 6 yıl gibi bi geçmişim olmasa belki bu durum bu kadar koymazdı bana
umarım öyle olur çok mutsuzum onlara bu kozu verdiğimiz mutsuz olduğumuzu düşünmelerine sebep olduğumuz için Allah bilir neler konuşuyolardır hakkımızdaKalbim ohh iyi etmişin eline sağlık diyo mantık ailesinin yanında bu tavır baya bi süre konuşulacak malzeme verdin diyo
Bi arkadasında dediği gibi küslük bitince konuşmaya anlatmaya çalış eşine bu imajı değiştirirsiniz onların gözünde zamanla
sen uyarmışsın onu uyarıyı dikkate almayan o el kaldıran o eee ne olacaktı?Ben hiç umursamazdım kimin ne düşündüğünü ben eşime çok derim başkalarının yanında bana soğuk dur hizmet etme diye bence bilinmesine gerek yok mutluysanız zaten berabersinizdir kimeneevet tam olarak böyle oldu eşiminde hazmedemediği bu zaten ondan üstün çıkmış olmam bunu kabul edemiyo
bir kaç gün daha geçince umarım bu konuşmaları yapabilirim ve eşimde derdimin ne olduğunu anlar.Bak o bos konusmalar, o artistlikler bi yerde bitecek. Suan yeni evlilik falan daha oturmadi bazi seyler. Onlrin yaninda duymazdan gelip eve gidine tek tek hatalarini goster. Sinirlenmeden. Hatta ba sen boyle diyince annen de boyle dedi. Sen biyle yapmasan belki cok iyi anlasacagiz ama aramizi sen bozuyosun! Benim umrumda degil sen kaybediyosun. Vs gibi sinirlenmeden sakince anlat. Sonra birak kendi dusunsun.
umarım öyle olur çok mutsuzum onlara bu kozu verdiğimiz mutsuz olduğumuzu düşünmelerine sebep olduğumuz için Allah bilir neler konuşuyolardır hakkımızda
Dimi bende bunu anlayamıyorum ki zaten annesi bir türlü oğlunun artık yeni bir evi yeni bir ailesi olduğunu kabul edemiyo bu da inatmıl gibi hep onların yanında oluyosen uyarmışsın onu uyarıyı dikkate almayan o el kaldıran o eee ne olacaktı?Ben hiç umursamazdım kimin ne düşündüğünü ben eşime çok derim başkalarının yanında bana soğuk dur hizmet etme diye bence bilinmesine gerek yok mutluysanız zaten berabersinizdir kimene
inşallah tabi annesi eşimi doldurmaya devam etmediyse gün içindeAman bosver ne dusunurlerse dusunsunler. Karninda bebegin var. Ona ninni soyle onu sev, dusunme su basinda kotulugunu bekleyen akbabalari. Insallah esin duzelir de mutlu olarak verirsin cevabini onlara.
eşin dolduruşa gelen bir tip mi sen bundan korkuyorsun o kadar zaman tanımış seni yani kimin sözüne bakar ki?Dimi bende bunu anlayamıyorum ki zaten annesi bir türlü oğlunun artık yeni bir evi yeni bir ailesi olduğunu kabul edemiyo bu da inatmıl gibi hep onların yanında oluyo
Hayır eşim aslında asla dolduruşa gelen biri değil kendi bildiği neyse onu yapar hatta bundan önceki kv ve görümcemle olan olayların hepsindede benden yana olmuştur ama bu olay biraz büyük olduğu ve ağızlarına koz verdiğimiz için ondan korkuyorum sadeceeşin dolduruşa gelen bir tip mi sen bundan korkuyorsun o kadar zaman tanımış seni yani kimin sözüne bakar ki?
Kimin sozune bakacagi belli degil mi?eşin dolduruşa gelen bir tip mi sen bundan korkuyorsun o kadar zaman tanımış seni yani kimin sözüne bakar ki?
korkma Allahın ,zniyle birşey olmaz ben eşime küssemde whatsaaptan yazarım sende yazHayır eşim aslında asla dolduruşa gelen biri değil kendi bildiği neyse onu yapar hatta bundan önceki kv ve görümcemle olan olayların hepsindede benden yana olmuştur ama bu olay biraz büyük olduğu ve ağızlarına koz verdiğimiz için ondan korkuyorum sadece
gelmiyormuş dolduruşa ama aynen susmakta büyük cevapKimin sozune bakacagi belli degil mi?
Bosver taze anne birak konussun. Sen kotuleme. O kotulesin. Bi sureden sonra anlayacak egriyidogruyu.
yazmam valla o beni karnımdaki çocuğunu merak etmiyosa ben niye ona yazıp hatamı kabul ediyomuşum gibi davranıyım ki amakorkma Allahın ,zniyle birşey olmaz ben eşime küssemde whatsaaptan yazarım sende yaz
Bence adımı sen atmalısın çünkü tokatı sen atmışsın.eşim resmen bana küs bildiğin trip atıyo hala demiyo bu kız hamile öyle böyle diye delirmek üzereyim bende çok gururluyum o adım atmadan atmam ilk defa böyle bi sorun yaşıyoruz napmalıyım gerçekten bilmiyorum yinede teşekkür ederim.
evet o yüzden susuyorum inşallah ben kazanırım..gelmiyormuş dolduruşa ama aynen susmakta büyük cevap