kızlar lütfen akıl verin kim haklı napmalıyım sizce?

el kaldırd ve vurmaya yeltendi kolumdan ittirir gibi olduğu anda ben bastım tokatı bi daha bana sakın elini kaldırma diye kendimi ezdirse miydim ya ne hakkı var ailesinin yanında bana bunu yaşatmaya

o eli kaldırmakla vurmak arasında fark yok bence hiç taviz verme eşin kendini ispatlasın diye havalara girmiş sende o havayı söndürmüşsün hiç umursama.

el kaldırd ve vurmaya yeltendi kolumdan ittirir gibi olduğu anda ben bastım tokatı bi daha bana sakın elini kaldırma diye kendimi ezdirse miydim ya ne hakkı var ailesinin yanında bana bunu yaşatmaya
Kalbim ohh iyi etmişin eline sağlık diyo mantık ailesinin yanında bu tavır baya bi süre konuşulacak malzeme verdin diyo
Bi arkadasında dediği gibi küslük bitince konuşmaya anlatmaya çalış eşine bu imajı değiştirirsiniz onların gözünde zamanla

inşallah düzelir tek temennim o teşekkür ederim derdime ortak olduğun için 6 yıl gibi bi geçmişim olmasa belki bu durum bu kadar koymazdı bana

Bak o bos konusmalar, o artistlikler bi yerde bitecek. Suan yeni evlilik falan daha oturmadi bazi seyler. Onlrin yaninda duymazdan gelip eve gidine tek tek hatalarini goster. Sinirlenmeden. Hatta ba sen boyle diyince annen de boyle dedi. Sen biyle yapmasan belki cok iyi anlasacagiz ama aramizi sen bozuyosun! Benim umrumda degil sen kaybediyosun. Vs gibi sinirlenmeden sakince anlat. Sonra birak kendi dusunsun.

Reactions: anu
umarım öyle olur çok mutsuzum onlara bu kozu verdiğimiz mutsuz olduğumuzu düşünmelerine sebep olduğumuz için Allah bilir neler konuşuyolardır hakkımızda

evet tam olarak böyle oldu eşiminde hazmedemediği bu zaten ondan üstün çıkmış olmam bunu kabul edemiyo
sen uyarmışsın onu uyarıyı dikkate almayan o el kaldıran o eee ne olacaktı?Ben hiç umursamazdım kimin ne düşündüğünü ben eşime çok derim başkalarının yanında bana soğuk dur hizmet etme diye bence bilinmesine gerek yok mutluysanız zaten berabersinizdir kimene

bir kaç gün daha geçince umarım bu konuşmaları yapabilirim ve eşimde derdimin ne olduğunu anlar.

umarım öyle olur çok mutsuzum onlara bu kozu verdiğimiz mutsuz olduğumuzu düşünmelerine sebep olduğumuz için Allah bilir neler konuşuyolardır hakkımızda

Aman bosver ne dusunurlerse dusunsunler. Karninda bebegin var. Ona ninni soyle onu sev, dusunme su basinda kotulugunu bekleyen akbabalari. Insallah esin duzelir de mutlu olarak verirsin cevabini onlara.

Reactions: anu
Dimi bende bunu anlayamıyorum ki zaten annesi bir türlü oğlunun artık yeni bir evi yeni bir ailesi olduğunu kabul edemiyo bu da inatmıl gibi hep onların yanında oluyo

Dimi bende bunu anlayamıyorum ki zaten annesi bir türlü oğlunun artık yeni bir evi yeni bir ailesi olduğunu kabul edemiyo bu da inatmıl gibi hep onların yanında oluyo
eşin dolduruşa gelen bir tip mi sen bundan korkuyorsun o kadar zaman tanımış seni yani kimin sözüne bakar ki?

eşin dolduruşa gelen bir tip mi sen bundan korkuyorsun o kadar zaman tanımış seni yani kimin sözüne bakar ki?
Hayır eşim aslında asla dolduruşa gelen biri değil kendi bildiği neyse onu yapar hatta bundan önceki kv ve görümcemle olan olayların hepsindede benden yana olmuştur ama bu olay biraz büyük olduğu ve ağızlarına koz verdiğimiz için ondan korkuyorum sadece

korkma Allahın ,zniyle birşey olmaz ben eşime küssemde whatsaaptan yazarım sende yaz

Bence adımı sen atmalısın çünkü tokatı sen atmışsın.
Ayrıca bi erkek bir hamilenin psikolojisini nasıl anlasın. Bence mümkün değil.
Tokat olayı çözülümce de kendinizin neden gerildiğinizi kırıldığınızı anlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…