kızlar lütfen akıl verin kim haklı napmalıyım sizce?

Vurdugun icin hakliyken haksiz duruma dusmussun ama bence hamilelik hormonlar cok hassas oluyor bu donemler esinin de payi buyuk seni bu denli kizdirmamali nerde nasil konusulacagni bilmeliydi .. olur boyle seyler canim benim yine de sen yaptigin davranistan oturu esinden ozur dile derim tabii yine senin bilecegin is

özür dilemeyi gururuma yediremiyorum ilk o bana vurmaya yeltendiği için

Bu duruma üzülüyorsunuz ve gururluyum diyorsunuz.
Üzülmek gururdan daha önemli bence.

Hem de hamilesiniz. Niye çocuğunuza bunu yapıyorsunuz.
Aranızda ki sorun yüzünden huzursuz oluyor bilmem farkında mısınız?

Normale dönecek gibi değilse yalandan bir sancı bütün işi çözer.

Ne diyeyim simdi.

biz kadınların stratejik hamleleri devletler arasında yok

özür dilemeyi gururuma yediremiyorum ilk o bana vurmaya yeltendiği için
Oyle oluyor hele de bunu ailesinn yaninda yaptigi icin dha kirici oluyor seni cok iyi anliyorum ama oturup konusmalisin canim ve bir dahaki sefere gayet mutlu bir cift oldugunuzu iyi bir anne baba olacagnzi kv gostermen yeterli

Oyle oluyor hele de bunu ailesinn yaninda yaptigi icin dha kirici oluyor seni cok iyi anliyorum ama oturup konusmalisin canim ve bir dahaki sefere gayet mutlu bir cift oldugunuzu iyi bir anne baba olacagnzi kv gostermen yeterli
tam olarak derdim bu sanırım aslında neden bizi şuan böyle bilmelerine sebep oldu...

Sen haklisin. Kocan patavatsiz, kendini ispat etmeye calisan biri.
Guzellikle konusmayi dene. Bak sen boyle bana degersiz gibi davrandiginda onlarda oyle davranir.sonra yok yere aramiz acilir. Bikarar alin sizin hakkinizda konusmasin baskalarinin yaninda. Bosbogaz ya! Analarinin ogretemediklerini 30 yasindan sonra biz ogretiyoruz.
Keske yanlarinda kavge edip koz vermeseydin. Neyse belki silkelenir biraz toparlar aman rezil olmayayim diye cenesini tutar belki az.

tam olarak derdim bu sanırım aslında neden bizi şuan böyle bilmelerine sebep oldu...
Erkeklerin hepsi ayni canim sanma ki sadece senin esin yapti bunu herkes bu tip durumlarla karsilasmistir eminim senin yapman gereken hatali davranisindan dolayi ozur dilemen onun hatasini uslubluca soylemen eminim anlayacaktir bir daha yapmamasi gerektigni uzuldgnu soyle anlar bnce sonra sarilin uyuyun bee hayat cok kisa kucucuk seyler icin kalplerinizi kirmayin mutlu olun huzurlu olun

evet ne kıymetli oğulları oluyo zaten sorsanız sanki oğluyla zorla evlendim sürekli aynı cümle evet konuşmayı denicem inşallah işe yarar ve bu son oluır..

Aslaaa adim atmaa. Madem rezil oldun deysin bari. Birak ne hali varsagorsun sen kendinle ilgilen. Once o el kaldirmis. Hemde hamilesin. Burnu surtmden barisma. Oyalanacak irseyler bul.
benim gibi düşünen birileri olduğuna nasıl sevindim gerçekten teşekkür çok ederim içim biraz daha rahat artık ve zaten adım atmaya niyetim yok hamileyken bana nasıl el kaldırır sevsemde çocuğumdan önemli değil hiç kimse

evet ne kıymetli oğulları oluyo zaten sorsanız sanki oğluyla zorla evlendim sürekli aynı cümle evet konuşmayı denicem inşallah işe yarar ve bu son oluır..
Tutup tutup patlama icinde. Anne ne demek istiyorsun. Amacin ne senin? Evlendi de kotu mu etti. Bu kadar mi giciksin bana de!
Ayrilsak sevinecek gibisin de. Ses tonun yukselmeden sakince boz.

Degil tabiki. O adim atinca da guzellikle neden bu konusmalarin sei rahatsiz ettigini, ailesinin gozunde seni degersizlestirdigini, anlat. Hatta suclari yokken senin yuzunden onlardan da soguyorum de. Ona dayanamaz bak!

Reactions: anu
ah keşke ya bu kadar çaresiz kalmamın sebebi de o a
Tutup tutup patlama icinde. Anne ne demek istiyorsun. Amacin ne senin? Evlendi de kotu mu etti. Bu kadar mi giciksin bana de!
Ayrilsak sevinecek gibisin de. Ses tonun yukselmeden sakince boz.
bende öyle bir görümce var ki evlere şenlik bunu yaparsam evliliğimi tamamen bozmuş ve fırsat kollayan ailesine tamamen ipleri vermiş olurum keşke pat diye söyleyebilsem ama

Ee esin musade ediyor. O evliligi kotu birsey gibi bahsederse anasi da der. Hic girme o zaman muhabbetlerine. Dinleme. Gec bi odada takil mutfakta oyle bisi kurula falan oyalan. Esin sacmalidigi an kalk direk yanindan yuzune bile bakmadan. Ayni sekil kv. Onlr muhabbet ederken onlara bakma. Duymuyomus gibi yap. Tv ye bak. Telefonunla oyna. Esin duzelince onlarda duzelecek ama iste esin ne zamana duzelir orasini Allah bilir. Insallah bu olay biraz toparlr onu.

Aslaaa adim atmaa. Madem rezil oldun deysin bari. Birak ne hali varsagorsun sen kendinle ilgilen. Once o el kaldirmis. Hemde hamilesin. Burnu surtmden barisma. Oyalanacak irseyler bul.
Kesinlikle katılıyorum

Konu sahibi tokat atarak yanlış yapmışsın ama kocanda az degil zevzeklik yapmış anca ve sana vurdu mu, yada yeltendi ittirdi mi? Görümcenle kocası hiç mi araya girmedi? İnsan konuyu falan değiştirir

Aaa konuyu degisirler mi! Bilerek didikliyolar ki aralari bozulsun. Bi tokatta benim yerime atsaydi valla!

inşallah düzelir tek temennim o teşekkür ederim derdime ortak olduğun için 6 yıl gibi bi geçmişim olmasa belki bu durum bu kadar koymazdı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…