ben zaten çok duygusal bi insanım ve aileme çok bağlıyım daha nişnlı bile deilken ben nasıl evlenipte ailemi bırakıcam diye kendi kendime düşünüp ağlardım gittiğim düğünlerde gelin ağlamaz ben ağlardım vee sonunda düğün günüm geldi kına gecemde gece boyunca aralıklarla hem oynadım hem ağladım kınam yakılırkende çok ağladım okadar ağlamışımki kayınvalidem gelip bukadar ağlayıp durma dedilmaz:dinleyen kim kına bitti tabii acillik oldum iğneler falan bide hastanede uğraştık gelin alılımında da ağlıyodum babacımında sesle ağladığını görünce iyice koptum çok zordu ayrılık 1 seneyi geçti hala onlardan ayrılırken dayanamam ağlarım
benimde 1 mayısta düğünüm olucak...çok uzak olmucak gerçi (hep böle avutuyorum napim:gitme: )1 saatlik yol kuşadasına gidicem 3,5 ay kaldı ama ben şimdiden ağlama krizlerine girdim bile nasıl ayrılıcam hiç bilmiyorum Çok üzgünüm çoook
yaa kıslar bende kara kara dusunuorum walla nasıl ayrılcam die o gece cok zor olcak ya kmse aglamasa belki aglammda biliorum kesn annem filan aglıcak o zman bende aglarım yaaa mafoldumben ama ben aglamak istemıom..baska sehire gitmennde werdigi bişi olabilir ama ewden ilk ayrılan kız ben deilim die teselli etmeye calişiorum kendimi ama nafilee mafoldumben bide kına gecesi bitcek herkes bizde toplancak filan o gecede ole konusulur sohbet edlir o zmanda aglarlarr bende daynamam offffffff mafoldumben
Bütün sayfaları okudum:)
önümüzdeki ay bugün düğünüm var benim de..
Ağlar mıyım ağlamaz mıyım bilmiyorum ama inşallah ağlamam.
Makyajım berbat olur yahusempatiksalakcinni
aynı beni gibi oln bir sürü kişi varmış.düğünden önce iş yerimde evde arabada aklıma gelidikçe ağlardım ama kınada bende hiç ağlamadım aksine arkadaşlarım bakıyorlar örtünün altında ağlıyormu diye ben gülüyorum bir türlü gelmedi ağlamak :) sadece erkek kardeşimle oynarken öok ağladım kına yakılırken ağlamadım
aynı beni gibi oln bir sürü kişi varmış.düğünden önce iş yerimde evde arabada aklıma gelidikçe ağlardım ama kınada bende hiç ağlamadım aksine arkadaşlarım bakıyorlar örtünün altında ağlıyormu diye ben gülüyorum bir türlü gelmedi ağlamak :) sadece erkek kardeşimle oynarken öok ağladım kına yakılırken ağlamadım
öleee oluyo yaa kız arkadaşımı ağlatabilmekk içinn ne uğraşmıştııkk varyaa kızz bi damal göz yaşı dökmedi...evden çıkarılırken düğün günü bayıldı.. okadar içine atmışş demekki....
bende hiç ağlamadım hatta o kdr ısrar ettilerki onların ısrarı beni gülmekten öldürdü zaaten sora onlarda vazgeçti :) en mutlu günüm neden ağlıyımkiii.. :)