merhaba canım
balkon kapısı dışarı doğru ama pencereler maalesef içeri doğru eğer sürgülü olsaydı bambunun venge tonu uyum sağlardı
fakat şu durumda sen nasıl perde alırsan al pencereni açmaya kalkarsan sorun yaşarsın
tek şansın eğer sıkıntı yaşamak istemiyorsan pencerelere sabitlenen tül perdeler
oncelikle mutfan cok guzel bence uyar siyah beyaza hersey yakisiyo
teşekkür ederim canım.zebra perdeyide degerlendirecegim.cnm bence direk siyah beyaz ise uymaz ahsap rengi, beyaz dusunebilirsin zebra perde olabilir mesela beyaz renk..Bu mutfaga sade bi perde gider bence..
bence de beyaz zebra perde ya da beyaz briz perde siyah bikaç boncuk sarkıtabilirsin. hem hareket olur hem de uyum yakalamış olursun...
canım bencede zebra perde ama önce temizliğini düşün çünkü benimkide zebra perde geçen yıl yaptırdım. şu anda nasıl temizlerim diye kara kara düşünüyorum. ama görsellik çok güzel oluyor allah hayırlı etsin
bencede zebra perde bu mutfaga ınanılmaz uyum saglıcaktır..
jaluzi perde bende çok istedim yaptırmak çok şık duruyor ama bana 100 lira fiyat verdi vazgeçtim bakalım hala daha perde diktirmedim:)mutfağa zebra perdeyi çok yakıştırıyorum.....ancak pencerelerin içe doğru açılıyor ve zebra perde biraz pahalı canım...bende düşünüyordum ancak fiyatı yüzünden elemek zorunda kaldım....pencere ve fiyatı sorun değil diyorsan siyah zebra bence çok şık durur....ben koçtaçtan jaluzi perde aldım....hem pencereme hemde balkon kapıma 55 lira gibi bir fiyatla aldım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?