Kızlar kararsız kaldım yardım edermisiniz?

haticeemm

Eşine ve Oğluna Aşık
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.031
25
158
39
Muğla
kızlar birşey danışmak istiyorum size.siyah beyaz mutfagım var.ben bambu perde kullanmak istiyorum mutfagıma ama güzel olurmu bilmiyorum çok kararsız kaldım.yemek masamda ahşap renkte acaba bambu bununla uyum sağlarmı.yoksa farklı perdelermi düşüneyim.
$IMAG0821.webp

$IMAG0822.webp

$IMAG0820.webp

$IMAG0817.webp

merhaba canım
balkon kapısı dışarı doğru ama pencereler maalesef içeri doğru eğer sürgülü olsaydı bambunun venge tonu uyum sağlardı
fakat şu durumda sen nasıl perde alırsan al pencereni açmaya kalkarsan sorun yaşarsın
tek şansın eğer sıkıntı yaşamak istemiyorsan pencerelere sabitlenen tül perdeler

cnm bence direk siyah beyaz ise uymaz ahsap rengi, beyaz dusunebilirsin zebra perde olabilir mesela beyaz renk..Bu mutfaga sade bi perde gider bence..

merhaba canım
balkon kapısı dışarı doğru ama pencereler maalesef içeri doğru eğer sürgülü olsaydı bambunun venge tonu uyum sağlardı
fakat şu durumda sen nasıl perde alırsan al pencereni açmaya kalkarsan sorun yaşarsın
tek şansın eğer sıkıntı yaşamak istemiyorsan pencerelere sabitlenen tül perdeler

pencerem sürgülü ve balkon kapısıda dışa doğru aşılıyor canım.bambu perde düşündüğüm için hepsini ona göre yaptırmıştım.

Son düzenleme:
bence de beyaz zebra perde ya da beyaz briz perde siyah bikaç boncuk sarkıtabilirsin. hem hareket olur hem de uyum yakalamış olursun...

canım bencede zebra perde ama önce temizliğini düşün çünkü benimkide zebra perde geçen yıl yaptırdım. şu anda nasıl temizlerim diye kara kara düşünüyorum. ama görsellik çok güzel oluyor allah hayırlı etsin

canım bencede zebra perde ama önce temizliğini düşün çünkü benimkide zebra perde geçen yıl yaptırdım. şu anda nasıl temizlerim diye kara kara düşünüyorum. ama görsellik çok güzel oluyor allah hayırlı etsin

bencede zebra perde bu mutfaga ınanılmaz uyum saglıcaktır..

fikirleriniz için çokk teşekkür ederim arkadaşlar.

$28655022jkd.webp

kızlar oturma odamda bu köşe takımım var ve ben bir türlü buna uygun halı bulamadım. bana resimleriyle fikir verirmisiniz

zebra perde bende spor odama yaptırdım kullanıyorum, yalnız mutfakta çok zor olur, mutfak penceresi illaki açıldıgı için sürekli perdeyi yukarı çekmeniz gerekir.
Ben pencereme ve tümden cam olan mutfak kapıma jaluzi yaptırdım, hiç bi şekilde indir kaldır yaşamıyorum cama montajlı çünkü, çok kullanışlı, çok şık ve tarz durdu.Öneririm.

mutfağa zebra perdeyi çok yakıştırıyorum.....ancak pencerelerin içe doğru açılıyor ve zebra perde biraz pahalı canım...bende düşünüyordum ancak fiyatı yüzünden elemek zorunda kaldım....pencere ve fiyatı sorun değil diyorsan siyah zebra bence çok şık durur....ben koçtaçtan jaluzi perde aldım....hem pencereme hemde balkon kapıma 55 lira gibi bir fiyatla aldım....

bende farklı birşey söyleyeyim. ben mutfağa şu kum saati gibi duran perdeleri seviyorum. direk cama ve kapıya monte ediliyor. hem mekanı daha geniş ve ferah gösteriyor.

mutfağa zebra perdeyi çok yakıştırıyorum.....ancak pencerelerin içe doğru açılıyor ve zebra perde biraz pahalı canım...bende düşünüyordum ancak fiyatı yüzünden elemek zorunda kaldım....pencere ve fiyatı sorun değil diyorsan siyah zebra bence çok şık durur....ben koçtaçtan jaluzi perde aldım....hem pencereme hemde balkon kapıma 55 lira gibi bir fiyatla aldım....
jaluzi perde bende çok istedim yaptırmak çok şık duruyor ama bana 100 lira fiyat verdi vazgeçtim bakalım hala daha perde diktirmedim:)

mutfak pencerenin varsa balkan kapısını ölçüsünü al...koçtaştan istediğin rengi istediğin ebat alabilirsin....benim mutfağım beyaz mor olduğu için mor renk aldık...birisi 20 civarı diğeri 30 civarıydı...ama daha takmadık..

ozaman düşündüğün istediğin aklında kalmasın bencede bambu perde al pencerelerde sürgülüymüş hemde temizlenmeside kolay oluyo benim mutfak perdelerimde bambu memnunum ;)

Back
X