- 25 Mart 2017
- 222
- 50
- 98
- 33
Doktor vermişti kalmadan bir ay önce.. farklı doktorlara gittiğimde içtiğimi söylüyordum zarar yok dedi hepsiCorasprini senmi içiyorsun yoksa doktormu verdi canım
Doktor vermişti kalmadan bir ay önce.. farklı doktorlara gittiğimde içtiğimi söylüyordum zarar yok dedi hepsi
Yarın bende acilde kan vericem ya cnm doktora söylücem bu pıhtılaşmayı engelliyormuş gerçektende inşallah birdaha aynı acıları yaşamayız dualarım seninle ve isteyen herkesle
Oluyor biraz ama normal herkeste oluyor ağrı. vitamin eksikliğin var mı ona da baktır o da önemliAğrın falan oluyormu hiç cnmSidelya4121
Oluyor biraz ama normal herkeste oluyor ağrı. vitamin eksikliğin var mı ona da baktır o da önemli
Rabbim hayal kırıklığına uğramasın sağlıklık kucamıza almayı nasip etsin ve kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın.Tamam canım baktırıcam saol
Rabbim hayal kırıklığına uğramasın sağlıklık kucamıza almayı nasip etsin ve kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın.
Midem rahatsız oluyor bazen bir de göğüslerim çok büyüdü sen de var mıAynenbelirtin varmı cnm
Midem rahatsız oluyor bazen bir de göğüslerim çok büyüdü sen de var mı
benim de yarın regl günüm normalde , sanki regl oluyormusum gibi hissediyoum gidip bakıyorum bişe yok :) ne zor beklemek yahuGögüslerimde sızlama ve ara sıra kasıklarımda bir sızlama oluyor 10 saniye sonra geçiyor :) ben buradayım diyor galiba
benim de yarın regl günüm normalde , sanki regl oluyormusum gibi hissediyoum gidip bakıyorum bişe yok :) ne zor beklemek yahu9 ay napcz sen bugün kan verdin mi
test yarın yaptrcam cnm. aa dur gideyim alayım bakim :) haber vercemYok kuzum vermedim yarın acilde vericem bugün evde test yaptım ikisi aynı koyulukta çıktı sende test yapsana baksana koyulaşma varmı diye yada kan ne zaman vereceksin
test yarın yaptrcam cnm. aa dur gideyim alayım bakim :) haber vercem
ay cısım gelmioTamam kuzum bekliyorum mutlaka
ekledim fotografı :)Ha gayret olacak
böyle çıktı kuzum
var canımÖnceki testin varmı canım hiç koyulaşma var belli :) değer yükseliyor
var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?