Kızlar kalbim duracak şimdi

Doktor vermişti kalmadan bir ay önce.. farklı doktorlara gittiğimde içtiğimi söylüyordum zarar yok dedi hepsi

Yarın bende acilde kan vericem ya cnm doktora söylücem bu pıhtılaşmayı engelliyormuş gerçektende inşallah birdaha aynı acıları yaşamayız dualarım seninle ve isteyen herkesle

Midem rahatsız oluyor bazen bir de göğüslerim çok büyüdü sen de var mı

Gögüslerimde sızlama ve ara sıra kasıklarımda bir sızlama oluyor 10 saniye sonra geçiyor :) ben buradayım diyor galiba

Gögüslerimde sızlama ve ara sıra kasıklarımda bir sızlama oluyor 10 saniye sonra geçiyor :) ben buradayım diyor galiba
benim de yarın regl günüm normalde , sanki regl oluyormusum gibi hissediyoum gidip bakıyorum bişe yok :) ne zor beklemek yahu 9 ay napcz sen bugün kan verdin mi

benim de yarın regl günüm normalde , sanki regl oluyormusum gibi hissediyoum gidip bakıyorum bişe yok :) ne zor beklemek yahu 9 ay napcz sen bugün kan verdin mi

Yok kuzum vermedim yarın acilde vericem bugün evde test yaptım ikisi aynı koyulukta çıktı sende test yapsana baksana koyulaşma varmı diye yada kan ne zaman vereceksin

Yok kuzum vermedim yarın acilde vericem bugün evde test yaptım ikisi aynı koyulukta çıktı sende test yapsana baksana koyulaşma varmı diye yada kan ne zaman vereceksin
test yarın yaptrcam cnm. aa dur gideyim alayım bakim :) haber vercem

böyle çıktı kuzum

Eklentiler

• Screenshot_20170421-160751.png
    429,2 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…