Canım 11 çıktı sonucum daha adetime 4 gün var ama gebelik var :)Mutlaka haber ver canım bekliyorum :) meleğin seninle annesi
ayy cnmm memnun oldum daha da pek küçücüksün :)Bende türkan yaşım 24
Canım 11 çıktı sonucum daha adetime 4 gün var ama gebelik var :)
ayy cnmm memnun oldum daha da pek küçücüksün :)
Yok gulum yarin olmadan atlatirsam iki gun beklemeyi düşünüyorumAmin bitanemmm sende yarın mı yapıcaksın test ne zaman yapacaksın
Canimsin cok tesekkur ederim o guzel icten dualarin icinAmin kuzumm Allah razı olsun.. Dualarımda olacaksın en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde kavuşursun inşallah sen de bebişinemoralini yüksek tut umudunu kaybetme, Allah büyük senin de yüzünü güldürür inşallah güzel kalplim
Yok gulum yarin olmadan atlatirsam iki gun beklemeyi düşünüyorum
INSAALLAH hakkimizda hayirlisi kuzum :)En güzeli kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah
Maşallah Ne güzel katlanıyor değerin kat kat katlansın inşallah 5-6 gün sonra kese görünür artıkKızlar doktordan geldim suan test yaptı dün değerim 65.50 bugün 127 olmuş miniğim 1 günde bile 2 katı artmış şükürler olsun ki@byzglm @busraangell fnd_50 @Hollymom minnis YaKaMoZz-z
Maşallah Ne güzel katlanıyor değerin kat kat katlansın inşallah 5-6 gün sonra kese görünür artık
Önceki gebeliklerde 2gün de iki kat artıyor muydu
ben de istediğim ay hemen kaldım ama hemen de düştü ama seninHayır canım bir gebeliğimde 9 çıktı bir gün sonra kanamam oldu geçen ay kimyasalya 5.43 çıktı 1 gün sonra tekrar kanamam oldu
ben de istediğim ay hemen kaldım ama hemen de düştü ama senin
Benimkilerden erken düşüyormuş. bir değil bir kaç test görüyordum ilk test normal değerlerde yüksek çıkıyordu sonrakiler 2 katlanmıyordu sadece ilk gebeliğimde bu yüzden has kaldığımda serum verildi 2kat çıktı kese göründü eve döndükten bi kaç gün sonra sonra düşük oldu nedeni hala çözemedim. Doktora iki düşük yaptığını söyledin mi bir şey dedi mi
ben de istediğim ay hemen kaldım ama hemen de düştü ama senin
Benimkilerden erken düşüyormuş. bir değil bir kaç test görüyordum ilk test normal değerlerde yüksek çıkıyordu sonrakiler 2 katlanmıyordu sadece ilk gebeliğimde bu yüzden has kaldığımda serum verildi 2kat çıktı kese göründü eve döndükten bi kaç gün sonra sonra düşük oldu nedeni hala çözemedim. Doktora iki düşük yaptığını söyledin mi bir şey dedi mi
Baştan beri folik asit progestan corospin alıyorum bunların hiç bir zararı yok (birde çokça dua ediyorum) genetik testim çıkmadan bana iğne de verildi o kanamaya sebep oldu. Fazla geldi. yatakta sırt üstü yatıyorum hep.. Huysuz kananalar gibi oldumCanım testlerim temiz çıktı geçen ay dişim için antibiyotik kullanıyordum mecburdum yani kullanmaya o kimyasala veya düşüğe neden olan bir ilaçmış zaten doktor dün baktı şuanlık bir sorun yok dedi yarın yine kan vericem. Sabahta test yaptım evde ikisi aynı koyulukta çıktı çok şükür. Rabbim bağışlarsa miniğim benimle ama tabi kese ve kalp atışı olmadan kimseye söylemedim doktor değerin biraz yükselsin keseye bakalım hemen dedi. Şuan hamileliğin için önlem aldınmı birşey kullanıyormusun
. İlk Değer yüksek çıksa bile bebek daha görünmeden düşerse kimyasal oluyor bizim için çok acı bir durum onlar gebelikten bile saymıyor..Birde değerler çok yükselmediği için kimysalı benim düşükten saymadılar cnm değerler 9 ve 5 di
Baştan beri folik asit progestan corospin alıyorum bunların hiç bir zararı yok (birde çokça dua ediyorum) genetik testim çıkmadan bana iğne de verildi o kanamaya sebep oldu. Fazla geldi. yatakta sırt üstü yatıyorum hep.. Huysuz kananalar gibi oldum
. İlk Değer yüksek çıksa bile bebek daha görünmeden düşerse kimyasal oluyor bizim için çok acı bir durum onlar gebelikten bile saymıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?