Tamam cnm yatıyorum genelde kızımı da bırakamam allah büyük ne zamansa ozaman olur dogum zatenAllah korusun dikkat et ama
Uyuyor suan ama işte benim belim kopuyor hissi veriyor dün idrara bakıldı hiçbişi cıkmadı enfeksiyona dair bakalım ne olucak sıklaşırsa akşam doktor gözükür yine bana yatış yapılsın istemiyorum kızım evde yalnız kalıcak
Kıyamam sana bende dün akşam gittim doktora kızım aklımdaydı hep ya doguma alırlarsa napıcam ben diyordum zor gercekten zor allah yardımcımız olsunIlk cocukda dogum hic birsey ama.ikincide ne kadsr güvenilir ellerdede olsa gozun arkada kaliyo mslesef aglaya aglaya gittim ben doguma ve cataldayken bile elimde tel esime yaziyorjm.resim istiyorum ne yapiyi iyimi diye birde hastaydi biraktigimda ilk.ayrilik olunca hastalikta ustune oglumun ustunde kaldi hala.ayrilik.gece uyandikca yerime bakiyo ordamiyim.diye onu atlatamadan kardes sevgisi bolunmesi yasadi yine maasallaho var ama icime.oturuyo ilgilenemedigim her an rabbim.kolaylik versin cumlemize sağlık versin hayirlisiyla yasamayi nasio etsin canim annelik zor hele iki cocuga daha zor
Kıyamam sana bende dün akşam gittim doktora kızım aklımdaydı hep ya doguma alırlarsa napıcam ben diyordum zor gercekten zor allah yardımcımız olsun
Ins kavuşmuştur cnm baksana takvim kalkmis 40 i geçmiş demek bence kavustular uykusuz kalıyordur indan bakamamistir :) evet cnm gelmiyor bildiri bende arkadasi merak ettm baktim benide sormussun allah razi olsun :)Ayy sormaa bende.girip.girip.bakiyorum aklım onda.canim.insallah.kavuustir.sagsalim kuzusuna :) senide.merak.ettim canim baktim.ses.yok.özelden yazdim alintilanmayinca.bildirim.gelmiyo yaa kuzum
Ins kavuşmuştur cnm baksana takvim kalkmis 40 i geçmiş demek bence kavustular uykusuz kalıyordur indan bakamamistir :) evet cnm gelmiyor bildiri bende arkadasi merak ettm baktim benide sormussun allah razi olsun :)
Kızlar bebisimi aldım çok sukur kucağıma:)
Kızlar anca girebildim 2 gün suni aldım ama banamısın demedi dün sabah sezeryanla kavuştum oğluma :)
Gozun aydin tatlim darisi basima baya merak ettik seni iyi olmaniza kavusmaniza cok sevindim :)Kızlar anca girebildim 2 gün suni aldım ama banamısın demedi dün sabah sezeryanla kavuştum oğluma :)
Gözümüz aydin canim benim saglikla kavustun yaa nasil olduğu onemli degil rabbim analı babali buyutsun hayirli uzun ömürlü evlat olsun insallah gazsiz bol uykulu olsun pasam canim benim inan duyulandim daha dun testine bakarak heyecanlsnmistik
Gozun aydin tatlim darisi basima baya merak ettik seni iyi olmaniza kavusmaniza cok sevindim :)
Saglikla buyut ins hayirli olsun :)
Gozun aydin tatlim darisi basima baya merak ettik seni iyi olmaniza kavusmaniza cok sevindim :)
Saglikla buyut ins hayirli olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?