Kızlar kalbim duracak şimdi

Ilk cocukda dogum hic birsey ama.ikincide ne kadsr güvenilir ellerdede olsa gozun arkada kaliyo mslesef aglaya aglaya gittim ben doguma ve cataldayken bile elimde tel esime yaziyorjm.resim istiyorum ne yapiyi iyimi diye birde hastaydi biraktigimda ilk.ayrilik olunca hastalikta ustune oglumun ustunde kaldi hala.ayrilik.gece uyandikca yerime bakiyo ordamiyim.diye onu atlatamadan kardes sevgisi bolunmesi yasadi yine maasallaho var ama icime.oturuyo ilgilenemedigim her an rabbim.kolaylik versin cumlemize sağlık versin hayirlisiyla yasamayi nasio etsin canim annelik zor hele iki cocuga daha zor

Kıyamam sana bende dün akşam gittim doktora kızım aklımdaydı hep ya doguma alırlarsa napıcam ben diyordum zor gercekten zor allah yardımcımız olsun

trkn0709 cnm naptin ins kavusmussundur yavruna
byzglm cnm cok sukur simdi gordum mesaji zaten ozeldende yazistik :)
Diger arkadasi merak ettm bende sesi sedasi cikmadi

trkn0709 cnm naptin ins kavusmussundur yavruna
byzglm cnm cok sukur simdi gordum mesaji zaten ozeldende yazistik :)
Diger arkadasi merak ettm bende sesi sedasi cikmadi

Ayy sormaa bende.girip.girip.bakiyorum aklım onda.canim.insallah.kavuustir.sagsalim kuzusuna :) senide.merak.ettim canim baktim.ses.yok.özelden yazdim alintilanmayinca.bildirim.gelmiyo yaa kuzum

Ayy sormaa bende.girip.girip.bakiyorum aklım onda.canim.insallah.kavuustir.sagsalim kuzusuna :) senide.merak.ettim canim baktim.ses.yok.özelden yazdim alintilanmayinca.bildirim.gelmiyo yaa kuzum
Ins kavuşmuştur cnm baksana takvim kalkmis 40 i geçmiş demek bence kavustular uykusuz kalıyordur indan bakamamistir :) evet cnm gelmiyor bildiri bende arkadasi merak ettm baktim benide sormussun allah razi olsun :)

Ins kavuşmuştur cnm baksana takvim kalkmis 40 i geçmiş demek bence kavustular uykusuz kalıyordur indan bakamamistir :) evet cnm gelmiyor bildiri bende arkadasi merak ettm baktim benide sormussun allah razi olsun :)

Insallah sagliklik olsunlarda elbet haber eder canım benim rabbim.cumlemizden razi olsun kuzum :)

Kızlar anca girebildim 2 gün suni aldım ama banamısın demedi dün sabah sezeryanla kavuştum oğluma :)

Gözümüz aydin canim benim saglikla kavustun yaa nasil olduğu onemli degil rabbim analı babali buyutsun hayirli uzun ömürlü evlat olsun insallah gazsiz bol uykulu olsun pasam canim benim inan duyulandim daha dun testine bakarak heyecanlsnmistik

Kızlar anca girebildim 2 gün suni aldım ama banamısın demedi dün sabah sezeryanla kavuştum oğluma :)
Gozun aydin tatlim darisi basima baya merak ettik seni iyi olmaniza kavusmaniza cok sevindim :)
Saglikla buyut ins hayirli olsun :)

Evet cnm ben bile kucağıma almadan inanmadım :) ama rabbime çol şükür kazasız belasız atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…