Kızlar kalbim duracak şimdi

Ayyy canim gözün aydin maşallah ona :) bnm kiz da biraz tombik şimdilik normal gorunuyor doğum fakat baş çevresi biraz daha büyürse sezeryan dedi doktor. Sennkinin bas çevresi ne kdardi hatirliyor musun byzglm

Canim benim sagolasin darisi saglikla.basina insallah hayirlisiyla al.kucagina prensesi bas çevresini hic demediler inanki boyunu bile ben sordumda.soyledi onuda yanlis olcmus 52 cm.degil 54 cm mis rabbim saglikla.hayirlisiyla kolay dogum nasip etsin tum.hamislere insallah guzel.haberlerinizi bekliyorim hsbersiz birakma tamammi canim

Canim.benim.nasilsin durumun nasil sancılarınnmi var doktora gittinmi dikkat et kendine senin zaten sezeryan dinlenmeye bak kuzum banada yaz olurmu habersiz bırakma canim

Canim.benim.nasilsin durumun nasil sancılarınnmi var doktora gittinmi dikkat et kendine senin zaten sezeryan dinlenmeye bak kuzum banada yaz olurmu habersiz bırakma canim
Gittim cnm evet sancım var bir tane 100 2 adet 75 ve dinmeyen 50 sancım cıkıyo doktor sancı kesicez dedi serum için baglatmadan eve döndüm kızımı kaybediyorduk serum dan eşim korktu yine Aynıyım ama bakalım şıklasırsa baska hastaneye gidicez

Alla korusun canim rabbime emanet dikkat et dinlenebiliyosan dinlen bolca cocukla zor ama

Alla korusun canim rabbime emanet dikkat et dinlenebiliyosan dinlen bolca cocukla zor ama
Uyuyor suan ama işte benim belim kopuyor hissi veriyor dün idrara bakıldı hiçbişi cıkmadı enfeksiyona dair bakalım ne olucak sıklaşırsa akşam doktor gözükür yine bana yatış yapılsın istemiyorum kızım evde yalnız kalıcak

Ooo 40 haftalık diyor :) doğurdun bile sanırım... bu o konusunu açtığın bebiş dimi ♡♡♡♡

Doğum yaptı cnm oda :)
Hadi sıra bizde durmak yok

Cnm nasıl oldun

Arada karnım yarılıcak gibi sanki ortadan ikiye bölünecek hissim var ve belime vuruyor iyi olmaya calısıyorum sen nasılsın cnm
Doktora gitsene cnm önlem amaçlı bende ne olsun evin içinde hareket halindeyim sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…