Kızlar kalbim duracak şimdi

O minnak ayaklari yerim o paymaklarida yerim :) saglikla gelsin pasam sekli onemli degil yeterki saglikla al kucagina canim benim gelismelerden haber et dikkat et kendine son zamanlarinin tadini çıkar onu içerde hissetmek harika bir duygu :)

Evet canım sağlıcakla doğsunda nasıl olursa olsun sorma bunalıma girdim bile 9 ay nasıl alıştım zor gelecek geçen bunun için oturdum ağladım

Evet canım sağlıcakla doğsunda nasıl olursa olsun sorma bunalıma girdim bile 9 ay nasıl alıştım zor gelecek geçen bunun için oturdum ağladım

Girme canim her hali ayri güzel kucagina aldigin an bambaska birsey ben dogum yaptım ilk.ebeler gobegini kesmeden karnima biraktilar annesi dokun dediler korktumki dusururum diye ama.tuttum dokundum Allahim anlatamam sana hamilelik cok guzel sonrası ayri güzel ama sorumluluk ayri büyük zor rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum benim

Eminim canım her anın farklı duygusu vardır :) amin canım dua et bize olur mu

Kızlar kontrolden geldik
28 kadar geldi geldi gelmedi perşembe sabahı yatışım olacak suni sancı verecekler

byzglm Hollymom minnis POWERHACK fnd_50
Ay inş kendi sancınla gelir bebiş hurma ye bol bol sancıyı baslatır bol bol yürüyüş yap ılık duş allah yardımcın olsun benimde 2 gündür sancım var bakalım sıklaşırsa gidicem 17 20 dk da bir gelince gitmedim 2 gün önce 50 75 sancılarım cıktı cünkü
Adet ağrım var benimki aceleci cıktı

Kızlar kontrolden geldik
28 kadar geldi geldi gelmedi perşembe sabahı yatışım olacak suni sancı verecekler

byzglm Hollymom minnis POWERHACK fnd_50
Ayy maşallah canım 6 günün kalmış. Beni hatırladın mı bilmiyorum ben de aralık annesiydim bebegimi kaybetmiştim seninle ayniydik benim de 29 aralıktı doğumum. Bir avazda kurtul inşallah canım. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de tekrar hamileyim rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah.

Yiyorum canım 1 haftadır bakalım inşallah açılma olur. Başta acale edip sonra gelmiyor bunlar ihmal etme ama yinede gözük

Amin canım inşallah
Hatırladım canım hatırlamam mı Çok sevindim tekrar hamile olmana rabbim sana bağışlasın inşallah

Ayy kuzum hadi bakalım son günler çok heyecanlı kolaylık ve sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebişi, Allah yardımcın olsun canım benim biz de merakla takipteyiz

Amin teyzesi dua edin banada sağ salim kavuşayım yavruma

Yiyorum canım 1 haftadır bakalım inşallah açılma olur. Başta acale edip sonra gelmiyor bunlar ihmal etme ama yinede gözük
Gittim cnm 50 75 arası sancı var 1 tanede 100 doktor sancı kesici vericem serum dedi eşim kabul etmedi kesmesin sancını dogucaksa dogsun dedi eve geldik arada bir ugruyor bakalım ne olucak biz kızımda sancı kesici serum yedik az kalsın kızımı kaybediyorduk ondan korkuyor eşim kabul etmedik

Amin teyzesi dua edin banada sağ salim kavuşayım yavruma
Turkaannn canimmm az kalmış maşallah allah sağsaydım saglikla kucağına almak nasıp etsin ınsllh. Ben de bekliyorum bakalim 3 ocak bnmki de ama erken gelmezse tabi ara ara biseyler vuruyor ama bn hala sancıyı anlamıyorum

Ne zmndr giremiyordum buraya beyza mi vardı htrlayamadim adını o napti

Ayyy canim gözün aydin maşallah ona :) bnm kiz da biraz tombik şimdilik normal gorunuyor doğum fakat baş çevresi biraz daha büyürse sezeryan dedi doktor. Sennkinin bas çevresi ne kdardi hatirliyor musun byzglm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…