byzglm kontrolden geldik canım nstde sancı çıkınca açıklığa baktılar açılma yok usgde 12-13 haftadır baş geliş gelen bebem kafayı sola ayakları aşağıya sallamış doktor haftaya usgde pozisyon değişmezse sezo olabilir dedi
O minnak ayaklari yerim o paymaklarida yerim :) saglikla gelsin pasam sekli onemli degil yeterki saglikla al kucagina canim benim gelismelerden haber et dikkat et kendine son zamanlarinin tadini çıkar onu içerde hissetmek harika bir duygu :)
Evet canım sağlıcakla doğsunda nasıl olursa olsunsorma bunalıma girdim bile 9 ay nasıl alıştım zor gelecek geçen bunun için oturdum ağladım
Girme canim her hali ayri güzel kucagina aldigin an bambaska birsey ben dogum yaptım ilk.ebeler gobegini kesmeden karnima biraktilar annesi dokun dediler korktumki dusururum diye ama.tuttum dokundum Allahim anlatamam sana hamilelik cok guzel sonrası ayri güzel ama sorumluluk ayri büyük zor rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum benim
Eminim canım her anın farklı duygusu vardır :) amin canım dua et bize olur mu
Ay inş kendi sancınla gelir bebiş hurma ye bol bol sancıyı baslatır bol bol yürüyüş yap ılık duş allah yardımcın olsun benimde 2 gündür sancım var bakalım sıklaşırsa gidicem 17 20 dk da bir gelince gitmedim 2 gün önce 50 75 sancılarım cıktı cünkü
Ayy maşallah canım 6 günün kalmış. Beni hatırladın mı bilmiyorum ben de aralık annesiydim bebegimi kaybetmiştim seninle ayniydik benim de 29 aralıktı doğumum. Bir avazda kurtul inşallah canım. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de tekrar hamileyim rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah.
RABBim hayirli dogum nasip etsin sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim benimmm haberlerini bekliyorum
Ay inş kendi sancınla gelir bebiş hurma ye bol bol sancıyı baslatır bol bol yürüyüş yap ılık duş allah yardımcın olsun benimde 2 gündür sancım var bakalım sıklaşırsa gidicem 17 20 dk da bir gelince gitmedim 2 gün önce 50 75 sancılarım cıktı cünkü
Adet ağrım var benimki aceleci cıktı
Ayy maşallah canım 6 günün kalmış. Beni hatırladın mı bilmiyorum ben de aralık annesiydim bebegimi kaybetmiştim seninle ayniydik benim de 29 aralıktı doğumum. Bir avazda kurtul inşallah canım. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben de tekrar hamileyim rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah.
RABBim hayirli dogum nasip etsin sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim benimmm haberlerini bekliyorum
Amin canım doğumunda dua eder misin bana daAmin canım inşallah
Hatırladım canım hatırlamam mıÇok sevindim tekrar hamile olmana rabbim sana bağışlasın inşallah
Ayy kuzum hadi bakalım son günler çok heyecanlı
Amin canım doğumunda dua eder misin bana da
Ayy kuzum hadi bakalım son günler çok heyecanlıkolaylık ve sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebişi, Allah yardımcın olsun canım benim biz de merakla takipteyiz
Gittim cnm 50 75 arası sancı var 1 tanede 100 doktor sancı kesici vericem serum dedi eşim kabul etmedi kesmesin sancını dogucaksa dogsun dedi eve geldik arada bir ugruyor bakalım ne olucak biz kızımda sancı kesici serum yedik az kalsın kızımı kaybediyorduk ondan korkuyor eşim kabul etmedikYiyorum canım 1 haftadır bakalım inşallah açılma olur. Başta acale edip sonra gelmiyor bunlar ihmal etme ama yinede gözük
Turkaannn canimmm az kalmış maşallah allah sağsaydım saglikla kucağına almak nasıp etsin ınsllh. Ben de bekliyorum bakalim 3 ocak bnmki de ama erken gelmezse tabiAmin teyzesi dua edin banada sağ salim kavuşayım yavruma
Ayyy canim gözün aydin maşallah ona :) bnm kiz da biraz tombik şimdilik normal gorunuyor doğum fakat baş çevresi biraz daha büyürse sezeryan dedi doktor. Sennkinin bas çevresi ne kdardi hatirliyor musunSagolun arkadaslar rabbim sizlrrinde hayırlı hgaberlerinizi almamuzi nasip etsin inşallah :) suni sancıyla oldu acilmam yoktu artik 41 hafta olduğundan doktor bekletmeden yatış yapti sancuyi verdiler dort buçuk saate dogdu kizim şükürler olsun 3900 kilo 52cm boy rabbime şükürler olsun sağlıkla nasip etti cok şükür :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?