Çok şükür iyiyiz cnm büyüyoruz :) pek girmeye vaktim olmuyor siz nasılsınız
Canım bende bu ay kimyasal geçirdm daha yeni evliyim ilk defa başıma geliyor sen yaşadıktan sonra diğer ay hemen hamilemi kaldın birşey denedn miMeme reddi oluyormuş cnm geçici bir süreçmiş sen zorlada olsa emdir
Cok sukur canim bende yetmeyw calisiyorum yorgun uykusuz bazen aglamakli bazen tadini.çıkararak :) hala.meme savasi veriyoruz bazen duzeliyo gibi oluyo bazen ayni insallah gecici.surectir siznne kac aykik oldunuz canim[/
Yaramı oldu cnm31 de 3 aylık olucaz kısmetse
Canım bende bu ay kimyasal geçirdm daha yeni evliyim ilk defa başıma geliyor sen yaşadıktan sonra diğer ay hemen hamilemi kaldın birşey denedn mi
Canm daha yeni evliyim 1,5 aylk evlym istyrdk eşimle ilk aydan oldu diye sevindik sonra kimyasal oldu üzüldüm inş kalrm çoğu kişi kalyrmş galiba Hamile hemen:)Evet cnm bal tarçın çörek otu denedim inşsllsh hemen Sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın
Merhaba canım Allah yavrumu sana bağışlasınTam bugün yani 1 sene önce çınarımın olduğunu öğrenmişimbyzglm :)
1 yıl oldumu maşallah ne çabuk geçmiş zamanTam bugün yani 1 sene önce çınarımın olduğunu öğrenmişimbyzglm :)
Cnm bende senn gibi kmyasaldan snra tekrr hamle kaldm şansa bakarmsn benmde doğm aralık ayı :) ikimizinde aralık oldu sen 2017 ben 2018:)Tam bugün yani 1 sene önce çınarımın olduğunu öğrenmişimbyzglm :)
Tam bugün yani 1 sene önce çınarımın olduğunu öğrenmişimbyzglm :)
Merhaba canım Allah yavrumu sana bağışlasınbende bal tarçın çörek otu nü yapıyorum da hep faydasını gördüm ama gebelik olmadı hiç sende pko var mıydı
1 yıl oldumu maşallah ne çabuk geçmiş zaman
Hey masallah canim gunler omrumuzden su gibi akip geciyo rabbim nice mutlu saglikli yillar nasip etsin kuzularimizla insallah op kuzumu o dadlis yanaklardan
Cnm bende senn gibi kmyasaldan snra tekrr hamle kaldm şansa bakarmsn benmde doğm aralık ayı :) ikimizinde aralık oldu sen 2017 ben 2018:)
İnş canm amin rabbimde seni meleğine bağşlasn:)evet canım sağ salim kucağına al inşallah
İnş canm amin rabbimde seni meleğine bağşlasn:)
Anladım canım ben bende de öyle bir sorun yok diyorlar ama adetlerim düzensiz bu ay rahim filmi cekinecegim nasip olursaAmin canım Allah razı olsun tez vakitte sende kavuşben hiç birşey yoktu hormonlar normal yumurtalık normal eşimdede sıkıntı yoktu ama kimyasal yaşadım
Valal öyle cnm bat bekliyorduk sonra cinsiyet rutin testler falan derken zaman akıp gitmiş :) öptüm teyzesi sende prensesimi öp
Anladım canım ben bende de öyle bir sorun yok diyorlar ama adetlerim düzensiz bu ay rahim filmi cekinecegim nasip olursa
Dogan buyuyo bizde yaşlanıyoruz rabbim evlatlsrimizin acisini gostermesin bizide baslarinsan eksik etmesin olmaya isteyen herkese hayirlisjni nasip etsin canim benim öperim nasıl gidiyo zorluyomu paşam gaz uykusuzluk varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?