Kızlar kalbim duracak şimdi

Çok şükür iyiyiz cnm büyüyoruz :) pek girmeye vaktim olmuyor siz nasılsınız

Cok sukur canim bende yetmeyw calisiyorum yorgun uykusuz bazen aglamakli bazen tadini.çıkararak :) hala.meme savasi veriyoruz bazen duzeliyo gibi oluyo bazen ayni insallah gecici.surectir siznne kac aykik oldunuz canim

Meme reddi oluyormuş cnm geçici bir süreçmiş sen zorlada olsa emdir
Canım bende bu ay kimyasal geçirdm daha yeni evliyim ilk defa başıma geliyor sen yaşadıktan sonra diğer ay hemen hamilemi kaldın birşey denedn mi

Canım bende bu ay kimyasal geçirdm daha yeni evliyim ilk defa başıma geliyor sen yaşadıktan sonra diğer ay hemen hamilemi kaldın birşey denedn mi

Evet cnm bal tarçın çörek otu denedim inşsllsh hemen Sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın

Evet cnm bal tarçın çörek otu denedim inşsllsh hemen Sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın
Canm daha yeni evliyim 1,5 aylk evlym istyrdk eşimle ilk aydan oldu diye sevindik sonra kimyasal oldu üzüldüm inş kalrm çoğu kişi kalyrmş galiba Hamile hemen:)

Tam bugün yani 1 sene önce çınarımın olduğunu öğrenmişim byzglm :)
Merhaba canım Allah yavrumu sana bağışlasınbende bal tarçın çörek otu nü yapıyorum da hep faydasını gördüm ama gebelik olmadı hiç sende pko var mıydı

Merhaba canım Allah yavrumu sana bağışlasınbende bal tarçın çörek otu nü yapıyorum da hep faydasını gördüm ama gebelik olmadı hiç sende pko var mıydı

Amin canım Allah razı olsun tez vakitte sende kavuş ben hiç birşey yoktu hormonlar normal yumurtalık normal eşimdede sıkıntı yoktu ama kimyasal yaşadım

Hey masallah canim gunler omrumuzden su gibi akip geciyo rabbim nice mutlu saglikli yillar nasip etsin kuzularimizla insallah op kuzumu o dadlis yanaklardan

Valal öyle cnm bat bekliyorduk sonra cinsiyet rutin testler falan derken zaman akıp gitmiş :) öptüm teyzesi sende prensesimi öp

Amin canım Allah razı olsun tez vakitte sende kavuş ben hiç birşey yoktu hormonlar normal yumurtalık normal eşimdede sıkıntı yoktu ama kimyasal yaşadım
Anladım canım ben bende de öyle bir sorun yok diyorlar ama adetlerim düzensiz bu ay rahim filmi cekinecegim nasip olursa

Valal öyle cnm bat bekliyorduk sonra cinsiyet rutin testler falan derken zaman akıp gitmiş :) öptüm teyzesi sende prensesimi öp

Dogan buyuyo bizde yaşlanıyoruz rabbim evlatlsrimizin acisini gostermesin bizide baslarinsan eksik etmesin olmaya isteyen herkese hayirlisjni nasip etsin canim benim öperim nasıl gidiyo zorluyomu paşam gaz uykusuzluk varmi

Anladım canım ben bende de öyle bir sorun yok diyorlar ama adetlerim düzensiz bu ay rahim filmi cekinecegim nasip olursa

Ümidini hiç kaybetme cnm inan vakti saati gelince oluyor bizede haber ver

Dogan buyuyo bizde yaşlanıyoruz rabbim evlatlsrimizin acisini gostermesin bizide baslarinsan eksik etmesin olmaya isteyen herkese hayirlisjni nasip etsin canim benim öperim nasıl gidiyo zorluyomu paşam gaz uykusuzluk varmi

Amin cnm isteyen herkese nasip olsun. Çok şükür gaz olayı eskisi gibi değil uykusuda iyi tek sıkıntı kucak delisi :) birde bu atak haftaları oluyormus tamda onu yaşıyoruz bu ay :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…