Kızlar kalbim duracak şimdi

Cok şükür rabbime canim nasilsiniz nasil.gidiyo sezeryan zormu sancilar nasildi pasam nasil

Sancılar 120-130 ama ben hissetmedim kuzum açılmada 3 cm ileri gitmedi. Zor değil aslında hemen ayağa kalktım sadece bulantın olunca dikişler zorluyor

Sancılar 120-130 ama ben hissetmedim kuzum açılmada 3 cm ileri gitmedi. Zor değil aslında hemen ayağa kalktım sadece bulantın olunca dikişler zorluyor

Sancinda varmis baya canim kurtuldun cok sukur pasam.nasil annelik nasil gidiyor kuzum

Canim cok sevindim hayirli olsun bebisine kavusmussun. Nasil bi duygu? :) RABBim bizlere de nasip etsin insaALLAH

Canim cok sevindim hayirli olsun bebisine kavusmussun. Nasil bi duygu? :) RABBim bizlere de nasip etsin insaALLAH

Amin bitanem sağ saliö kucağna almayı nasip eder inşallah hamileliğin her evresi ayrı güzeldi :)

Çok güzel bir duyguymuş cnm karında farklı anne yanında dahada farklı her saniye onda gözüm

Rabbim.uzun.omur.nasip.etdin.kuxularimiza.canim acilarini.gostermesin ben.suan oglumun.yaninda sevemiyorum gizli sakli.az.biraz sevsem bakiyo icim.gidiyo

Rabbim.uzun.omur.nasip.etdin.kuxularimiza.canim acilarini.gostermesin ben.suan oglumun.yaninda sevemiyorum gizli sakli.az.biraz sevsem bakiyo icim.gidiyo

Kıyamam tabi göz önünde olunca sürekli zor oluyordur canım.

Kıyamam tabi göz önünde olunca sürekli zor oluyordur canım.

Cok zorr kizim gozumun icine bakiyo.guliyo sesler çıkarıyor icim.gidiyo sevemiyorim.oglumdan hani dogdu dogali sesli sevemedim.gizli sakli sessizce :) zaten kuzumun hakkindan.calisiyomsum gibi hissediyorim.birde gostere gostere seversem kaldiramaz sanirim nasilsin canım kuzum.nasil iyimisiniz uykusuz geceler basladimi

2 çocukla zor oluyor cnm Allah yardımcın olsun. 2-3 saatte bir rutin kalmalar basladı :)

2 çocukla zor oluyor cnm Allah yardımcın olsun. 2-3 saatte bir rutin kalmalar basladı :)

Sagolasin canom.benim aminn zor ama cok guzel biri bir yanimda dogeri diğer birini emziriyorim dogeri sut iciyo yanimda iki kuzum iki yanimda :)

Sagolasin canom.benim aminn zor ama cok guzel biri bir yanimda dogeri diğer birini emziriyorim dogeri sut iciyo yanimda iki kuzum iki yanimda :)

Allah’ım acıları göstermesin hep iyilikler onları bulsun

Iki.cocukla cok zor.hayat canim vallaha gun yetmiyor resmen ayakta yaşıyorum :)
Aynen Ögle cnm wc ye gidicek vaktim olmuyor bide banyo yapmaya ::) saç baş dayınık gözlerim altı mor uykusuzluktan bazen durduğum yerde sızıyorum emzirirken filan Allah yardımcımız olsun

Aynen Ögle cnm wc ye gidicek vaktim olmuyor bide banyo yapmaya ::) saç baş dayınık gözlerim altı mor uykusuzluktan bazen durduğum yerde sızıyorum emzirirken filan Allah yardımcımız olsun

Aynen vallaha ben banyo yapicak.zamanim.yok terlemekten kendimden tiksinir oldum esim gelince atiyoru. Kizi oglani hemen kosjyorjm banyoya saclarim belimde tarayamiyorum tarayamadan kurutuyorum birbirine giriyor kestirmem lazım gidemiyorum uykusizim uyuyamiyorum koltuk surda ben oturamiyorum cokmu isyan ettim.bee ama herseye ragmen cok cok guzel bir duygu bu güzelliği yasamak:)

Aynı şetleri yaşıyoruz demekki cnm yatağıma hasretim ama saglıklı olsunlar da baska bişi istemiyorum elbet zamanı gelicek rahat uyudugumuz günler 2 cocuk yeter diyorum eşime 3yü kaldıramam büyük konuşmıyım da yinede allahın gücüne gitmesin isteyen herkeze versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…