• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Ayyy canim gözün aydin maşallah ona :) bnm kiz da biraz tombik şimdilik normal gorunuyor doğum fakat baş çevresi biraz daha büyürse sezeryan dedi doktor. Sennkinin bas çevresi ne kdardi hatirliyor musun byzglm byzglm

Canim benim sagolasin darisi saglikla.basina insallah hayirlisiyla al.kucagina prensesi bas çevresini hic demediler inanki boyunu bile ben sordumda.soyledi onuda yanlis olcmus 52 cm.degil 54 cm mis rabbim saglikla.hayirlisiyla kolay dogum nasip etsin tum.hamislere insallah guzel.haberlerinizi bekliyorim hsbersiz birakma tamammi canim;)

Ay inş kendi sancınla gelir bebiş hurma ye bol bol sancıyı baslatır bol bol yürüyüş yap ılık duş allah yardımcın olsun benimde 2 gündür sancım var bakalım sıklaşırsa gidicem 17 20 dk da bir gelince gitmedim 2 gün önce 50 75 sancılarım cıktı cünkü
Adet ağrım var benimki aceleci cıktı

Canim.benim.nasilsin durumun nasil sancılarınnmi var doktora gittinmi dikkat et kendine senin zaten sezeryan dinlenmeye bak kuzum banada yaz olurmu habersiz bırakma canim

Canim.benim.nasilsin durumun nasil sancılarınnmi var doktora gittinmi dikkat et kendine senin zaten sezeryan dinlenmeye bak kuzum banada yaz olurmu habersiz bırakma canim
Gittim cnm evet sancım var bir tane 100 2 adet 75 ve dinmeyen 50 sancım cıkıyo doktor sancı kesicez dedi serum için baglatmadan eve döndüm kızımı kaybediyorduk serum dan eşim korktu yine Aynıyım ama bakalım şıklasırsa baska hastaneye gidicez

Gittim cnm evet sancım var bir tane 100 2 adet 75 ve dinmeyen 50 sancım cıkıyo doktor sancı kesicez dedi serum için baglatmadan eve döndüm kızımı kaybediyorduk serum dan eşim korktu yine Aynıyım ama bakalım şıklasırsa baska hastaneye gidicez

Alla korusun canim rabbime emanet dikkat et dinlenebiliyosan dinlen bolca cocukla zor ama :(

Alla korusun canim rabbime emanet dikkat et dinlenebiliyosan dinlen bolca cocukla zor ama :KK43:
Uyuyor suan ama işte benim belim kopuyor hissi veriyor dün idrara bakıldı hiçbişi cıkmadı enfeksiyona dair bakalım ne olucak sıklaşırsa akşam doktor gözükür yine bana yatış yapılsın istemiyorum kızım evde yalnız kalıcak

Kızlar herkese günaydın 2 kere kimyasal gebelik yaşadım sonuncusunu geçen ay yaşadım ve adet kanı ile attım sabah lavaboya zor koştur afedersiniz öğürmekten test yapmıcam dedim ama dayanamadım yine yaptım bat 21 nisan ve ben ilk defa bu kadar net çizgi gördüm. Geçen ay bal tarçın çörek otu yaptım faydasını görmüşmüyüm dersiniz şimdi sevinemiyorum bile 2 kere kimyasal yaşayınca
Ooo 40 haftalık diyor :) doğurdun bile sanırım... bu o konusunu açtığın bebiş dimi ♡♡♡♡

Turkaannn canimmm az kalmış maşallah allah sağsaydım saglikla kucağına almak nasıp etsin ınsllh. Ben de bekliyorum bakalim 3 ocak bnmki de ama erken gelmezse tabi:anneadayı: ara ara biseyler vuruyor ama bn hala sancıyı anlamıyorum:KK70:

Ne zmndr giremiyordum buraya beyza mi vardı htrlayamadim adını o napti :KK43:

Doğum yaptı cnm oda :)
Hadi sıra bizde durmak yok

Uyuyor suan ama işte benim belim kopuyor hissi veriyor dün idrara bakıldı hiçbişi cıkmadı enfeksiyona dair bakalım ne olucak sıklaşırsa akşam doktor gözükür yine bana yatış yapılsın istemiyorum kızım evde yalnız kalıcak

Cnm nasıl oldun

Back