kizlar kac kilo verdiniz hadi beraber dertleselim

ben ideal kiloma ulastim 55 oldum canim 55 hamile kalmistim 55 oldum yani ulastim hedefime her dileyende ulasir insallah sudem sewnin boyun kacti bu arada benim kizim ani sude rüya biliyosun dimi

ozelden atarim canim .msn mi bu arada boyun uzunmus ama kilon az canim inmeye calisma bak ben 166 boyundayim simdi 55 kiloyum ideal kilomdur ama genelde 53 dur canim.....yani seninki bayabi asada dikkat et canim sagligini kaybedersin

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sormayın kızlar ben sizden daha kötü durumdayım.ben varya sadece 85 kiloyun eeeeeeeeeeee 4 doğumun sonu budur işte

Üzülme 85 kiloyum diye : )) Rekor bende.71 ile hamile kaldım.30 kg aldım.10 ay oldu doğum yapalı.1 aydır diyet yapıyorum.Şu an 92 kg'yum.Ben de 68 olmak istiyorum .

46yla hamil kaldım 22 kilo aldım
bebeğim 2 aylıkkende hepsini verdim :)
nispet yapar gibi oldu ama değil
ekmek hiç yemedim sadece kahvaltıda 1 dilim yiyordum,sütüm azalmasın diyede sürekli su,rezene,meyve suyu falan içiyordum

ben de 50 kiloyla hamile kaldım 63 le doğuma gittim.doğum yapalı 5 ay oldu şuan 52 kıloyum.ama rejım fılan yapmıyorum sütüm olsun diye bol bol yiyorum.yapamam da zaten kan sekerim düşüyor.inşallah şu 2 kiloyu da veririm ve sıkılaşırım.

62 ıle hamıle kaldım 82 ıle doguma gırdım.cıktıgımda 74 kıloydum su an 71.6 kıloyum Allahım daha cok var.kızım 2 aylık

bende aldığım tüm kiloları 40ım çıkana kadar vermiştim ama teker teker alıyorum hepsini 65 ile hamiş kaldım imdi 70 kiloyum,1 haftadır da tartılmıyorum,bakalım bu kilolar nasıl gidecek offf offf

ben de 58-60 kilo arasında gidip geliyordum hamilelikten önce. yaklaşık 25 kilo aldım.son tartımda 82 kiloydum ama doğum birden gerçekleştiği için üstüne ne kadar ekledim bilmiyorum.lohusalıkta 75 tim. ama bi ara 76 ya kadar çıktım tekrar. şimdi 72,9 a düştüm. 3,5 ay oldu. kendimce diyet yapmaya başladım ben.

sabahları 2 dilim çavdar ekmeği, 2 dilim peynir ve yumurta (2 çay kaşığı kadar da ev yapımı reçel yiyorum şekerim düşmesin diye)
aralarda yoğurt, galeta ve meyve yiyorum
öğlen için dolapta sebze yemeğim ne varsa onu yiyorum.
akşam da çorba, sebze (kimi zaman etli , kimi zaman tavuklu), az biraz pilav ya da makarna. ekmek sabah öğünü dışında bir daha yemiyorum.
akşam yemeğinden sonra da meyve yiyorum.

arada kaçamakla olmuyor değil mesela bu öğlenki bir dilim ıspanaklı börek gibi ama çikolata, hazır meyve suları, meyveli sodalar, nutella, cips, çerez, pasta gibi yiyeceklere sadece uzaktan bakıp yutkunuyorum. hedefim önce 65. bakalım ne kadar sürede vericem.

aynı dert heımızde var,benimde bebegım 53gunluk sezeryan ıle doğum yaptım.zzaten fazla kılo ıle hamıle kaldım.78kg ıle. 91kg ıle doğuma gırdım.şuanda 84kg yum.hiçbir kıyafetım olmuyorr.hamılelıgımın 5.ayında da bu kılodaydımmm
2 gundur koşu bandında yuruyus yapıyorum ama 30dk yı gecmıyorr

Sabah 8de 1kk peynir 5zeytin 1domates sekersiz cay
0da 2meyve
12:30 4yk sebze yemeği 1kucuk su bardağı yogurt sınırsız tahsis salata 3kofte büyüklüğünde et
15:30 2dilim ekmek arasına peynir cay 1meyve
19da 6yk sebze yemeği salata yogurt
21sut.

bu yazdıklarını bikaç hafta denesem sorun olmaz heralde inş bendede işe yarar canım çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…