• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akapella nin gunlugu

5 nisan persembe
Kilo: 4 gun tartilmak yok !

Bugun dahil pazartesi sabaha kadar tartilmama sozu verdim kendime pazartesi sabah 58.000 gormek hedef

2 gunluk Ayran detoksuna basladim bugun
KAHVALTİ: yesil cay, biraz light peynir, domates, salatalik, 1dilim kizarmis kepek ekmek
1,5litre ayran icine 4 er kaşık haslanmis nohut, yesil mercimek , bulgur ve rendelenmis 3 salatalik karisimini 2 saatte bir corba kasesi yemeye calistim ama bitiremedim hepsini en son 6 da yedim ve spora gittim super kalori yaktim ardindan sauna sonra yuzme pazartesi ve tartidaki 58 kilo bekleyin beniiiiii :24:

Bayadir ugramamistim foruma ama bu arada cozuttugum zamanlarda oldu sacma sapan sok diyetlerle bedenime haksizlik ettigim donemlerde suan neredeyse 64 kiloyum :( yeme icme isinin ucunu oylesine kacirmis haldeyimki buna bile sukur diyorum bazen ama boyle giderse bir dur demez ve sagliksiz beslenmeye devam edersem kış bitene kadar kapilardan sigmaz hale gelirim :)

TİTRİYORRRR VE KENDİME GELİYORUM

Pazar sabahi 64.500 u tartida gordukten sonra bu is artik bitmistir dedim bu sabah itibariyle basladim aklim halaa yeme icmede tatlilarda kisirlarda ama tabi o ayri mesele :) asla kacamak yok

Kahvalti
1 domates
1 salatalik
2 yk lor peynir
1 dilim light ekmek(tam bugday bulamadim markette)

Back