• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akapella nin gunlugu

dün akşam kaçamak fazla yapmadım saat 19:00 da çeyrek peynirli pide ve marul salatası 21:00 dada çoook ince bir dilim yaş pasta şekersiz çay okadarcık:56:

bu sabah tartıdaki anlamsız artış çok şükür yok olmuştu yine 60.800 hemde su içmiş halimdi yarın sabaha tartıda 60.500 görmeyi umuyorum :34:

Bugünkü menüm 24 mart cumartesi

Kahvaltı 10:00 1 dilim kızarmış kepek ekmeği, light peynir, domates,salatalık

spora gittim 500 kaloriden fazlasını yaktım

öğle 13:30 bir kaç tatlı kaşığı light yoğurt , 1 diyet bisküvi

ikindi 16:00 1 tabak pırasa çorbası

akşam 17:20 3 lahana, 1 minik biber dolması , marul salatası, 1 tatlı kaşığı yoğurt

az önce yeşil çay şimdide form çayı içiyorum yarın 60.500 den dahada az bir rakam görürsem burda ilan edicem:46:

Son düzenleme:
25 mart pazar
kilo:60.300

sabah 60.500 bile bana müjde olacakken 60.300 ü gördüm çokta mutlu oldum bu gidişle 1 haftaya kalmaz 5 li rakamlara merhaba derim gibi geliyor ;) kendime ödül vericem 5 li rakamları gördüğüm gün çok geç saate kalmamak şartıyla yarım porsiyon profiterol yicem

bugünkü menüm

KAHVALTI 09:00 1 Dilim kızarmış kepek ekmeği, biraz diyet peynir, domates, salatalık, yeşil çay

ara: 1 diyet kraker birkaç çubuk kraker

ÖĞLE: 14:30 Avuç içi büyüklüğünde 2 cordon blue, salata, yoğurt 2 soğan halkası

ara şekerli türk kahvesi, 1 ısırık cevizlisucuk

AKŞAM 21:00 2 ızgara kaşarlı köfte, marul salatası, bikaç ısırık kızarmış ekmek

şuandada 1 avuç yağsız patlamış mısır ve form çayı içiyorum

yarın sanırım tartıda eksilme olmaz 2 gündebir 3 günde bir eksilme oluyor birde özellikle sporu fazlaca yaptığım yüzdüğüm günlerin ertesi tartı yüzümü güldürüyor

Son düzenleme:
26 mart pazartesi kilo:60.500

Kahvalti 10:00 1 dilim k.ekmek, 1yumurta, domates, salatalik,marul, cok az peynir, yesil cay

Ara 1badem , kaysili form cayi

Ogle15:00 tavuk izgara, marul semizotu salatasi, bir kac yudum ayran

Aksam 18:30 süt , yarim elma

Ara az ay cekirdegi, kek kurabiye vs.

Carsamba gunu 5 gunde 5 kilo diyetine baslamayi dusunuyorum hazir mide kuculmusken hic zorlanmadan yaparim gibi geliyor 5 gunde 1,5 - 2 kilo versem super olur:24:

27 mart sali kilo 60.500
28 mart carsamba kilo 60.600

Sali gunu yani dun biraz cozuttugumdan olsa gerek artidayim :( menum cok karman cormandi yazmaya bile yuzum yok neyseki bugun 5 gunde 5 kilo diyetine basladim acisi cikar dunku saltanatimin sanirsam:1:
Bugun aksam 18:00 da sonlandirmak sartiyla sadece yesilcay ve haslanmis patates yemeyi planliyorum toplamda 4-5 kucuk boy patatesi gecmem hadi bakalim hayirlisi acaba pazar gunu tartida ne gibi suprizler beni bekliyor olucak cok heycanli ve hevesliyim bu diyet konusunda ;) bu 5 gun icinde bol bol da spor yapmayi dusunuyorum hedefim pazartesiye kadar 58 kiloyu ucundan bucagindan gorebilmek (58.900 bile olsa)

Simdi oglumla ve ev isleriyle bogusmaya kaciyorum
Herkese sevgiler selamlarrrr:16:

Son düzenleme:
Uzuuun bir aradan sonra yine nette günlük tutmaya devam etme karari aldim umarim zayiflama yolundaki arkadaslara yardimci olur bir spor merkezine yazildim 2hafta önce haftada 3-4 gün önce yürüyüp sonra koşuyorum ardindan bacak basen çalistiran fitnes aletleriyle calisip en sonda yüzüyorum diyetle beraber sporun yaza kadar cok faydasini gorecegime inaniyorum daha önceleri evd eliptik bisikletimle spor yapardim arada sirada azicik o bile fayda ederdi benim sorunum hamilelik kilolarimdan kalan son 4-5 kilo ve kilo alip vermeye bagli sarkmalari sıkılaştirabilmek.

Şuanki kilom 62.600- 62.300 arasinda gidip geliyor

Hedef : 10 hazirana kadar 56-57 olabilmek (58 ede tavım aslında :52: )

Selam bende senin gibi ara verdikten sonra tekrar günlüğüne dönenlerdenim..
boy: 1,55 kilo:57.300 (4 gün önce tartıldım)
İllk başladığımda 61.400 idim aşağı yukarı 4 ay oldu ama arada bir bucuk aylık sağlık sorunları yüzünden sporu bırakmak zorunda kaldım (allahtan spor salonum iyi de gidemediğim dönem içinde 1 aylık üyelik dondurma yaptı yoksa boşuna para ödemiş olacaktım) Bende kondisyon ve plates yapıyorum hedefim yaza kadar 50 kilo olmak ve sizlerden aldıpım destek ile bunu başaracağıma inaniyorum yaza incecik göbeksiz olarak girecem :))))

Son düzenleme:
Selam bende senin gibi ara verdikten sonra tekrar günlüğüne dönenlerdenim..
boy: 1,55 kilo:57.300 (4 gün önce tartıldım)
İllk başladığımda 61.400 idim aşağı yukarı 4 ay oldu ama arada bir bucuk aylık sağlık sorunları yüzünden sporu bırakmak zorunda kaldım (allahtan spor salonum iyi de gidemediğim dönem içinde 1 aylık üyelik dondurma yaptı yoksa boşuna para ödemiş olacaktım) Bende kondisyon ve plates yapıyorum hedefim yaza kadar 50 kilo olmak ve sizlerden aldıpım destek ile bunu başaracağıma inaniyorum yaza incecik göbeksiz olarak girecem :))))

Oncelikle merhaba gunlugume hosgeldin

Yaza yani haziran ayina kadar eger azmine iradene guveniyorsan burada hepbirlikte kusursuz vucutlara kavusuruz istedikten sonra neler neler basariyor insan bu arada cok gecmis olsun spora tekrar donduysen hic sorun yok sporsuz diyet sarkik bir vucuttan ve verilen kilolari geri almaktan oteye gitmiyor cunku

29 mart persembe
Kilo: 60.100

Dunku patates işkencesi sanirim işe yaradi :1: 500 gram gitti. Toplamda 5 kucuk patates yedim 2 fincan form 2 fincan yesil cay 3 lt de su ictim oglumun makarnasindan boreginden birer lokmada caldim kacamak olarak :27: sporada gidemedim evde plates yaptim sonuc guzelll:51:

Bugun sebze gunum kahvalti olarak 11 de yesil cayla beyaz lahana, semizotu, marul, domates salatasi yaptim yedim 1 yemek tabagi dolusuydu kendimi cok tok hissediyorum bugun aksama kadar neler olur bilinmez 15:00 da ve 18:00 da da ayni sqlatadan yiyicem bu aksam spor ve sauna vakti
az sonra alisverise gidicem kendime 38 beden ekru rengi bir kalem etek alicam :51: cumartesi nişana davetliyim zayifladim doya doya acik renkleri giyip salinmak hakkim artik dimi :9: ayrica bir kac kilo sonra belki fotografta eklerim

29 mart persembe
Kilo: 60.100

Bugun sebze gunum kahvalti olarak 11 de yesil cayla beyaz lahana, semizotu, marul, domates salatasi yaptim yedim 1 yemek tabagi dolusuydu kendimi cok tok hissediyorum bugun aksama kadar neler olur bilinmez 15:00 da ve 18:00 da da ayni sqlatadan yiyicem bu aksam spor ve sauna vakti
az sonra alisverise gidicem kendime 38 beden ekru rengi bir kalem etek alicam :51: cumartesi nişana davetliyim zayifladim doya doya acik renkleri giyip salinmak hakkim artik dimi :9: ayrica bir kac kilo sonra belki fotografta eklerim

Yaptığın salata çok güzel arada bende yapıyorum özellikle beyaz lahana tek başına işkence iken bu şekilde lezzete dönüşüyor :51::51::51:

Yaptığın salata çok güzel arada bende yapıyorum özellikle beyaz lahana tek başına işkence iken bu şekilde lezzete dönüşüyor :51::51::51:

Kesinlikle super bir salata lahanaya her turlu bayilirim ama haslanirken falan kokusuna tahmmulum yok :) limon kan sekeri dengemi bozuyo sanirim ve aciktiriyor o yuzdende semiz otu ekşilik icin ideal birazda sumak serptim yazmayi unutmusum vitamin ve lif deposu bir salata oldu vede cok uzun sure tok tuttu
Magaza magaza ekru etek aradim ve sonunda buldummmm ama vaktin nasil gectigini anlamadigim icin 15:00 da salata yemegi atlamak zorunda kaldim 16:30 da yedim aksamda artik 18:30 falan olur
Bir kac hafta once 38 beden etekler dapdar olurdu bugun super oldu bazilarinin kalibi boldu sanirim hafif bol bile oldu super bi duygu

18:30 da 1 tabak salatamı yedim bu sefer yağsız ve spora gittim tam 1 saat aralıksız spor yaptım 600 kalori yaktım + plates+ saunada 7-8 dakika eve dönüncede 1 form çayı içtim aşırı yorgun ve uykusuz şekilde ama gururla uykuya dalabilirim :1:

bugün 60.100 dü yarın 59.800 diyo içimden bi ses :32:

30 mart cuma
Kilo:59.200

Evettttt bu sabah 59.800 gormeyi bile hayal zannederken 59.200 gordum 5 gunde 5 kilo diyetini normal saglikli beslenme diyetim arasinda ayda bir kere uygulamayi dusunuyorum artik yaza kadar cidden cok etkili suan tek kaygim kilomu koruyabilmek bunun icinde spora ve saglikli beslenmeye devam:nazar:

Son düzenleme:
1.gun: patates (haslanmis 5 kucuk patates yedim)
2.gun: sebze ( beyaz lahana, semiz otu, marul, domates ten salata yaptim 3 tabak yedim)
3.gun: et ( haslanmis 3 avuc buyuklugunde tavuk gogsu yemeyi planliyorum)
4.gun:meyve
5.gun: yumurta yada yogurt

Bugun et gunum
Kahvalti: 10:00 avuc ici buyuklugunde haslanmis tavuk gogsu, yesil cay
Oglen: 15:00 ayni sekilde tavuk gogsu ve yesil cay
Aksam:18:00 aynen ama bu sefer form cayi :7:

Aksamda artik spora gidebilirmiyim gidemezmiyim bilinmez belki oglumuda kapip yuzmeye giderim gun icinde:8:

1.gun: patates (haslanmis 5 kucuk patates yedim)
2.gun: sebze ( beyaz lahana, semiz otu, marul, domates ten salata yaptim 3 tabak yedim)
3.gun: et ( haslanmis 3 avuc buyuklugunde tavuk gogsu yemeyi planliyorum)
4.gun:meyve
5.gun: yumurta yada yogurt

Bugun et gunum
Kahvalti: 10:00 avuc ici buyuklugunde haslanmis tavuk gogsu, yesil cay
Oglen: 15:00 ayni sekilde tavuk gogsu ve yesil cay
Aksam:18:00 aynen ama bu sefer form cayi :7:

Aksamda artik spora gidebilirmiyim gidemezmiyim bilinmez belki oglumuda kapip yuzmeye giderim gun icinde:8:

merhaba,cok basarılı gıdıyosunuz 5 gunun sonucunu gercekten merak edıyorum,bende bır haftadır dıkkat edıyorum eğer sızde sonuc cok ıyı olursa bu 5 gun 5 kilo denıyecem.kolay gelsın

18:30 da 1 tabak salatamı yedim bu sefer yağsız ve spora gittim tam 1 saat aralıksız spor yaptım 600 kalori yaktım + plates+ saunada 7-8 dakika eve dönüncede 1 form çayı içtim aşırı yorgun ve uykusuz şekilde ama gururla uykuya dalabilirim :1:

bugün 60.100 dü yarın 59.800 diyo içimden bi ses :32:

Kocamannnnn alkış tutuyorum sana :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: 46: :46: :46: :46: :46: :46: çünkü ben o kadar spor yapıyorum ama hiç yaktığım kalorileri hesaplamadım koşu bandı , bisiklet hepsinde göstergelerinde yaktığım kalorileri görüyorum ama toplamda kaç kalori yerine kaç kilometere yürüdüm kaç kilometre bisiklet sürdüm ona bakıyorum valla ben bir garibim sanki bana lazım olan kilometre :26: :26: :26: bu akşamdan itibaren kaloriye bakacam...
Önerini dinledim sabah kahvaltısına haşlanmış yumurta ekledim.. Sayenizde diyetle ilgili ne çok şeyi yanlış biliyormuşum bunu ögrendim... Yeni önerilerin olursa lütfen söyle sadece bana haşlanmış brokoli deme yeter :19: :19: :19:

31 mart cumartesi kilo : 58.800
1 nisan pazar kilo: 58.800

1.gun: patates (haslanmis 5 kucuk patates yedim) sabah kilo 60.600
2.gun: sebze ( beyaz lahana, semiz otu, marul, domates ten salata yaptim 3 tabak yedim) sabah kilo 60.100
3.gun: et ( haslanmis 3 avuc buyuklugunde tavuk gogsu yemeyi planliyorum) sabah kilo 59.200
4.gun:meyve (yesil elma 3-4 tane kacamaklarim oldu birazcik) sabah kilo 58.800
5.gun: yumurta yada yogurt ( 3 ogun yumurta planliyorum ) sabah kilom hala 58.800

Dun yani meyve gunu cok zorlandim cok halsiz mutsuz hissettim 58 gordum ama sevinmedim bile mide agrisi cektim eksi elma yuzunden :( bi kac isirik simit, biraz mercimek corbasi, 1 catal tiramisu gibi cokkucuk kacamaklarim oldu ama pes etmedim :51:

Cektigim meyve gunu iskencesine ragmen kilom bu sabahta 58.800 du Bugun kahvalti olarak 2 haslanmis yumurta yedim 15:00 da 2 18:00 da 1 tane seklinde 5 yumurtayla gunu tamamlamayi dusunuyorum ama bugun pazar gezip tozma gunu umarim kacamagim cok olmaz az sonra plates yapip biraz enerji toplamayi planliyorum;)

Son düzenleme:
2 nisan pazartesi
kilo : 58.800

yine normal diyetime yani kendimce dikkatli beslenme düzenime geri döndüm bu hafta

dün yumurta günümdü gündüz 2 öğünde 3 haşlanmış yumurta yedim akşam ızgara köfte salata yemek zorunda kaldım ve günü kapattım
5 günde 5 kilo diyeti sonucum 60.600 ile başladım 58.800 ile bitirdim

yani 5 günde -1800 bence çoook güzel bir sonuç

bu haftaki hedefim o küsüratı yani 800 gramı silmek :51:

kendimce planda yaptım çarşambaya kadar dikkat edicem perşembe cumada ayran detoksunu uygulamayı düşünüyorum tabi bol bol spor bu hafta hedefimin üzerinde zayıflarsam kendime cumartesi ödül vericem artık hakettim ödüle henüz karar vermedim :26:

BUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI: 11:00 2 dilim kızarmış light ekmek, yarım kk light peynir, domates, salatalık, birazda labne ve yeşil çay
planım
ÖĞLE 15:00 yarım bardak süte 3 yk nesfit
ara: yeşil çay yarım elma
AKŞAM: çok az yağ ile pişmiş kabak yemeği ve ayran

sporrrrr 2 saat aralıksız

spor dönüşüde form çayı hadi bana kolay gelsin:32:

2 nisan pazartesi
kilo : 58.800

yine normal diyetime yani kendimce dikkatli beslenme düzenime geri döndüm bu hafta

dün yumurta günümdü gündüz 2 öğünde 3 haşlanmış yumurta yedim akşam ızgara köfte salata yemek zorunda kaldım ve günü kapattım
5 günde 5 kilo diyeti sonucum 60.600 ile başladım 58.800 ile bitirdim

yani 5 günde -1800 bence çoook güzel bir sonuç

bu haftaki hedefim o küsüratı yani 800 gramı silmek :51:

kendimce planda yaptım çarşambaya kadar dikkat edicem perşembe cumada ayran detoksunu uygulamayı düşünüyorum tabi bol bol spor bu hafta hedefimin üzerinde zayıflarsam kendime cumartesi ödül vericem artık hakettim ödüle henüz karar vermedim :26:

BUGÜNKÜ MENÜM
KAHVALTI: 11:00 2 dilim kızarmış light ekmek, yarım kk light peynir, domates, salatalık, birazda labne ve yeşil çay
planım
ÖĞLE 15:00 yarım bardak süte 3 yk nesfit
ara: yeşil çay yarım elma
AKŞAM: çok az yağ ile pişmiş kabak yemeği ve ayran

sporrrrr 2 saat aralıksız

spor dönüşüde form çayı hadi bana kolay gelsin:32:

hiçte uyamadım planıma öğleden sonra dışarıdaydım 4 de eve döndüm 4 buçukta yarım bardak süte 4 kaşık nesfit yedim iş güç koştururken vaktin nasıl geçtiğini anlamamışım kabak yemeğimi pişiremedim bir baktım saat 7 olmuş yine yarım bardak süte 4 kaşık nesfit yedim
:14: çok yetersiz beslendiğim bir gün oldu gibi geliyo spordada 500 kalori yaktım 70 dakika aralıksız spor yaparak dönüşte form çayı ve 2-3 diyet bisküvi yedim bakalım yarına tartıda ne çıkar aynıyım gibi geliyor

Son düzenleme:
hiçte uyamadım planıma öğleden sonra dışarıdaydım 4 de eve döndüm 4 buçukta yarım bardak süte 4 kaşık nesfit yedim iş güç koştururken vaktin nasıl geçtiğini anlamamışım kabak yemeğimi pişiremedim bir baktım saat 7 olmuş yine yarım bardak süte 4 kaşık nesfit yedim
:14: çok yetersiz beslendiğim bir gün oldu gibi geliyo spordada 500 kalori yaktım 70 dakika aralıksız spor yaparak dönüşte form çayı ve 2-3 diyet bisküvi yedim bakalım yarına tartıda ne çıkar aynıyım gibi geliyor

Bu benim pazar günüme dönmüş pazar günü evde olduğum için sadece zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bir bakmışım akşam olmuş gün bitmiş ya ben yemek yemeği unutmuşum yada sadece atıştırıyım derken ayarı kaçırmışım :)))))

[/SIZE]
Bu benim pazar günüme dönmüş pazar günü evde olduğum için sadece zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bir bakmışım akşam olmuş gün bitmiş ya ben yemek yemeği unutmuşum yada sadece atıştırıyım derken ayarı kaçırmışım :)))))

Offki ne of yarin ofisteyim iyice tepetaklak olur tum duzenim kesin

3nisan sali
Kilo:58.900 :(

Yine tartida anlamsiz bir artis :(

Neyse bugunku menum
Kahvalti: 09:15 1 dilim kepek ekmegi, 1 yumurta, biraz light peynir, domates, salatalik, yesilcay
Ogle: 15:00 1 izgara kofte, bir kac kaşık yogurt, 1 dilim tarcinli kek, kaysili form cayi
Aksam: 2 kaşık manti, 2 diyet biskuvi elmali tarcinliivir zivirdan birer lokma falan karmankarişik bir aksam oldu
Ara: form cayi, soda
Spor yok
Gecenin bir yarisi 23:30 sularinda kepekli sandvic :D bu aksam cok aciktim kendimi şımartasim geldi oh canima degsin super gitti valla

Son düzenleme:
4 nisan carsamba
Kilo:59.600:2:

Sabah gozlerime inanamadim tarti bozuldu sandim ayin 8 i regl tarihim sanirim bu artislarin sebebi bu moralim cok bozuldu ve sabahin 9 unda tartildiktan sonra yani normalde kahvaltimi hazirlardim hevesle bugun vurdum kafayi yattim 11 bucukta uyanip cozutmaya start verdim yarim bardak sute 4 kaşık nesfit ve bir kaşık profiterol yedim canim kardesimin dogum gunu bugun hazirlanip ciktim ofiste manti ve yaspastayla kutladik bikac kaşik manti 1cokoprens, 1 dilim yas pasta, 1 tatli kurupasta yedim saatlerinden haberim bile yok neyseki seker komasina girmeden ve aksam trafigine kalmadan eve dondum:52:
TUM MOTİVASYONUM ALLAK BULLAK oldu :(

Aksamlari oturup duzgun bir ev yemegi yemeyi cok ozledim bu regl sendromu fena sarsti, aksama guzel bir yemek yapip
( baklagil) oturup yicem ve yarin temiz bir baslangic yapicam yemegimi yer oturur sabaha kadar ders calisirim ac karna ders zor oluyodu:37:

Yarin 2 gunluk ayran detoksunu denemeye baslamayi planliyorum 2 gun boyunca bol bol yuruyus ve spor titreyip kendime gelmeli ve pazartesi tartida kusuratsiz 58 gormeliyim kendime guveniyorum istiyorum ve yaparim :kkk:

Back