Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hamileligimde 20 kilo aldim eee 8 ayda emzirdim asagi yukari 1 senede 21 kilo verdim suan hamile kaldigim kilonun bile altindayim...sizde verirsiniz...yeterki kararli olun cok spor yapin ve az yiyin hepsi bu..........bu ucune yaglar dayanamiyo
doğru haklısın galiba karar vermek çok önemli istemek ve vereceğine inanmak lazım inşallah vericez pozitif düşünmek lazım
bende hamileligimde 20 kilo aldim eee 8 ayda emzirdim asagi yukari 1 senede 21 kilo verdim suan hamile kaldigim kilonun bile altindayim...sizde verirsiniz...yeterki kararli olun cok spor yapin ve az yiyin hepsi bu..........bu ucune yaglar dayanamiyo
kizlar aylardir yaptigim yaglarimla mucadelemde uc bucuk ay sonra nihayet 57 olabildim geriye iki kilom kadi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugun gittim 36 beden kiyafetler aldimmmmmmmmm iki senedir ilk defa alis veris yaptim cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm
ayyy ne güzel.darısı benim başıma inşaallah
kizlar aylardir yaptigim yaglarimla mucadelemde uc bucuk ay sonra nihayet 57 olabildim geriye iki kilom kadi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugun gittim 36 beden kiyafetler aldimmmmmmmmm iki senedir ilk defa alis veris yaptim cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm
tek kelimeyle "bunalımdayım".senağlama emzirdiğim için diyet yapamıyorum,'merak etme emzirince kendiliğinden kilolar gider' cümleside bana artık tamamen palavra gibi geliyor.şubat annelerinde açmak istemediğim,okumak istemediğim tek link -kızlar kaç kilo verdiniz hadi beraber derleşelim- linkiklava: