• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar kac kilo verdiniz hadi beraber dertleselim

bende hamileligimde 20 kilo aldim eee 8 ayda emzirdim asagi yukari 1 senede 21 kilo verdim suan hamile kaldigim kilonun bile altindayim...sizde verirsiniz...yeterki kararli olun cok spor yapin ve az yiyin hepsi bu..........bu ucune yaglar dayanamiyo

bende hamileligimde 20 kilo aldim eee 8 ayda emzirdim asagi yukari 1 senede 21 kilo verdim suan hamile kaldigim kilonun bile altindayim...sizde verirsiniz...yeterki kararli olun cok spor yapin ve az yiyin hepsi bu..........bu ucune yaglar dayanamiyo

doğru haklısın galiba karar vermek çok önemli istemek ve vereceğine inanmak lazım inşallah vericez pozitif düşünmek lazım

doğru haklısın galiba karar vermek çok önemli istemek ve vereceğine inanmak lazım inşallah vericez pozitif düşünmek lazım

verirsin tabi arkadasim..............istedigin kiloya gelene kadar sabirli ve guclu olmani dilerim:teselli:

sagol canim bize morel oldun insallah dedigin gibi veririz canim

kizlar parti yapmama az kaldi uc kilom kaldi eski kiloma donmeme sizler verdiniz sanirim sesiniz cikmadigina gore neyse .

ben 50 kiloyla hamile kaldım ilk üç ayda kilo almadım kusmalarım çok olduğundan 3 kilo verdim.3 aydan sonra aldım kilo.68 kiloyla sezeryanla doğum yaptım 26 şubatta.şuan sadece göbeğim var ve 53 kiloyum.yemem de cok ii.ama verdim.

kızlar bu arada ben yeni üyeyim oğlumun resmini koymuştum ama görünmüyor albümde var ama yukarda yanda görünmüyo nasıl yapcam yardımcı olurmusunuz.

valla ben 73 kilo hamile kaldım 10 kilo aldım.83 kilo iken doğum yaptım.doğumdan hemen sonra o 10 kilo gitti inanamadım.şimdi oğluşum 4 ayını bitirmek üzere ve ben maalesef 73 kiloyum.şu fazlalıklar ne zaman gidecek ya.aynalara bakmak istemiyorum inanın:1no2:

kizlar aylardir yaptigim yaglarimla mucadelemde uc bucuk ay sonra nihayet 57 olabildim geriye iki kilom kadi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugun gittim 36 beden kiyafetler aldimmmmmmmmm iki senedir ilk defa alis veris yaptim cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm​

kizlar aylardir yaptigim yaglarimla mucadelemde uc bucuk ay sonra nihayet 57 olabildim geriye iki kilom kadi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugun gittim 36 beden kiyafetler aldimmmmmmmmm iki senedir ilk defa alis veris yaptim cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm​

ayyy ne güzel.darısı benim başıma inşaallah:utangac:

harikasın aysimaaaaaaaaaaaaaaaa
nasıl başardın yaaaaa ben 19 kg verdım ve 10 kgsı bı yerlerımde hala eskı kyefetlerımı gıydıgımde kenarlardan fıskırıyo bu arada eskı kyafetlerım 36 benden dun eczaneden bı cay aldım gunde 3 kere ıcılıyor ve sabah tartıldım 1 kg eksık cıktı sızce alakası oalbılırmı ıstersenız cayın adını verebılırım kızzz aysimaaa gozunu sevem banada solee nasıl olduuuuuu :))

ewet cnm tamamen bitkisel bi çay kullanıyorujm dunden bu gune 900 gr vermısım nett bakalım umarım catdandır cayın ismide ilvina bitkisel karısım natural form cayı yazıyo umarım zayıflamam caya baglıdır yaaa

ayyy ne güzel.darısı benim başıma inşaallah:utangac:

canimcim ben emzirmiyorum iki aydir guzelim
oyuzden diyet yapiyorum
bende kendi karsimimi uyguluyorum metobolizmayi hizlandici karisim
ama emziren anneler uygunmu bilmiyorum
oyleyse sizede yazarim canim
merak etme canim sende verirsin.

eee kizlar cogunuz eski halinize dondunuz sanirim ses seda yok neyse donenler icin cok sevindim.donemeyenler icinde daha dort ay oldu olmadi cogunuz emziriyo en kisa zamanda sizlerde verirsiniz kilolari.....kizlar 56.5 oldum idealime az kaldi ay bi doneyim eski halime oynuyacagim vallaya...tabi halen yanda ve once cikintilar var sezeryanla oluncada sporda yapamiyorum...sizde durumlar nasil

gtebrik ederim canım cok sevındıma.s.,ben daha kılo felan veremedım ,nasıl verıyosun ?
sen emzırıyormuydun?

tek kelimeyle "bunalımdayım".senağlama emzirdiğim için diyet yapamıyorum,'merak etme emzirince kendiliğinden kilolar gider' cümleside bana artık tamamen palavra gibi geliyor.şubat annelerinde açmak istemediğim,okumak istemediğim tek link -kızlar kaç kilo verdiniz hadi beraber derleşelim- linki:oklava:

tek kelimeyle "bunalımdayım".senağlama emzirdiğim için diyet yapamıyorum,'merak etme emzirince kendiliğinden kilolar gider' cümleside bana artık tamamen palavra gibi geliyor.şubat annelerinde açmak istemediğim,okumak istemediğim tek link -kızlar kaç kilo verdiniz hadi beraber derleşelim- linki:oklava:

guzelim canim ben artik emzirmiyirum bol bol yuruyus ve diyet yaptim.sen emziriyosun ondan bu durumdasin ama kendini mutsuz etme cunku sen kutsal bi gorevi yerine getieriyosun kennninle onur duy sakin uzulme verirsin

Back