Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm cnm.direkt mesajinn altina yazdigimdada sana bildirim gelir tatliyi ilk baslarda kestim ama suan davetlerde haftada 1 fln alirim ama eskisi gibi hic aramiyorum gercekten bunuda karataya borcluyum cok saglikli ve dogru bir besin programiİyi başarmışsın. Ben de karatayı destekliyorum
Tatlıyı da kesiyorum inşallah bakalım
YaZarken beni etiketler misin gözümden kaçmasın
EvetttTmm cnm.direkt mesajinn altina yazdigimdada sana bildirim gelir tatliyi ilk baslarda kestim ama suan davetlerde haftada 1 fln alirim ama eskisi gibi hic aramiyorum gercekten bunuda karataya borcluyum cok saglikli ve dogru bir besin programi
Tamam hocam seviliyorsunnn..
Gunaydin..Günaydınnn
Nasıl gidiyorTamam hocam seviliyorsunnn..
Iyi gidiyor canim ama bende yuruyslerimi yapamiyorum hareketli bir yaz sezonu bekliyor zaten bizi dun burda kermes vardi biraz kacirdim ipin ucunu zaten ben bir gune kahvaltiyi aksatarak basladigimda sonunu getiremiyorum neyseki bu artik slk olmuyor olsada aradada nazarlik isteNasıl gidiyor
Günaydın kızlarr bugün Nasılsıniz bakalim en son kilo bildiriminde 73.5 görünüyor ama araya bayram girince 75 leri görmüştüm bugün sabah kilom 72 7 olarak kayda geçsin çok şükür inişe geçtim artık bide 70 ten düşeydim iyiydiMerhaba kızlar oğlumun okulda karne proğramı vardı geciktim gelince hemen yazayım dedimm
Geçen hafta 75.1
Bu hafta 73.5 bende sonuçlar böyle toplamda 1. 600gr giden
Tebrikler canım gitsin de az olsun yağdan olsun rengliden de olur doğru haftaya daha fazla gider inşallahGünaydın kızlarr bugün 89,2 çıktım geçen haftayla fark -600. Reglime 3 gün kaldı onun şişkinliği de olsa gerek
Aynen öyle canım gitsin de yeter kiiGünaydın kızlarr bugün Nasılsıniz bakalim en son kilo bildiriminde 73.5 görünüyor ama araya bayram girince 75 leri görmüştüm bugün sabah kilom 72 7 olarak kayda geçsin çok şükür inişe geçtim artık bide 70 ten düşeydim iyiydi
Tebrikler canım gitsin de az olsun yağdan olsun rengliden de olur doğru haftaya daha fazla gider inşallah
Hosgeldin canim tabikide katilabilirsin yaz tatili grio araya ama ben takipteyim 5 hafta sonra guzel sonuclarinizi bekliyorum..Hanımlar günaydın,
Ben de katılabilir miyim aranıza ?
87,250 ile başladım ben de bugün.
Kahvaltım
3 kaşık yulaf lapası
Roka
Kıvırcık
Yeşil Zeytin
Salatalık
Üzerine zeytinyağı,kekik,limon suyu ve toz zencefil ekleyerek bir salata yapıp yedim.
Yarım saat sonra Yeşilçay içeceğim.
Merhaba hoşgeldin aramızaaHanımlar günaydın,
Ben de katılabilir miyim aranıza ?
87,250 ile başladım ben de bugün.
Kahvaltım
3 kaşık yulaf lapası
Roka
Kıvırcık
Yeşil Zeytin
Salatalık
Üzerine zeytinyağı,kekik,limon suyu ve toz zencefil ekleyerek bir salata yapıp yedim.
Yarım saat sonra Yeşilçay içeceğim.