Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akapella nin gunlugu
- Konu Sahibi akapella
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve pek bir bilgi edinemedim henüz sanırım diyet günlüğü tutuyorsunuz doğrumu ?
Evet cnm boylelikle insan kendini sorumlu hissediyor birde oturup menulerimi yazdigim zaman yarin ne yapmamaliyim ne yapmaliyim bir plan olusuyor kafamda guzel bir yontem cokta eylenceli tavsiye ediyorum
Bugunku menum
Uyaninca yarim litre su
Kahvalti: 1 kupa yesil cay, 1yumurta, az peynir, domates, salatalik, yarim dilim tam bugday ekmegi
Ara: 1diyet kraker
İkindi : 16:00 cok az yagli ispanak yemegi 2yk, az yogurt
Ara: kayisili form cayi
Aksam 19:00 yarim bardak sut 2yk specialk 1tk yulaf bir tutam tarcin
Gun boyu 4 litre su
Uyaninca yarim litre su
Kahvalti: 1 kupa yesil cay, 1yumurta, az peynir, domates, salatalik, yarim dilim tam bugday ekmegi
Ara: 1diyet kraker
İkindi : 16:00 cok az yagli ispanak yemegi 2yk, az yogurt
Ara: kayisili form cayi
Aksam 19:00 yarim bardak sut 2yk specialk 1tk yulaf bir tutam tarcin
Gun boyu 4 litre su
Evet cnm boylelikle insan kendini sorumlu hissediyor birde oturup menulerimi yazdigim zaman yarin ne yapmamaliyim ne yapmaliyim bir plan olusuyor kafamda guzel bir yontem cokta eylenceli tavsiye ediyorum
Çok iyi buna sevindim herkes heralde kendince bir diyet uyguluyor olsa gerek.Bnede bilgilerimi paylaşayım öyleyse bu konuda birbirimizi motive etmek çok iyi olur hakikaten bu arada menünü beğendim gayet hafif ve sağlıklı
akapella nasıl gidiyor diyet?
Bayrama kadar kendimi cok zorlamaya karar verdim dun iyiydi bugun dahada iyi olacak ins gece cozutmazsam
Bugunku menum
1kupa yesil cay 2bardak su
Kahvalti: 1kk peynir, domates, salatalik, 1dilim karisik tahilli ekmek
Ara yarim elma 1diyet biskuvi
16:30 coook cok az yag ile pisirilmis karnibahar yemegi (haslama bile diyebiliriz), 2yk yogurt
Simdiye kadar 2litre su ictim 1litre su ve 1 kupa yesilcay ıcmeyi planliyorum aksam boyunca acikirsamda az armutla sut icerim belki
1kupa yesil cay 2bardak su
Kahvalti: 1kk peynir, domates, salatalik, 1dilim karisik tahilli ekmek
Ara yarim elma 1diyet biskuvi
16:30 coook cok az yag ile pisirilmis karnibahar yemegi (haslama bile diyebiliriz), 2yk yogurt
Simdiye kadar 2litre su ictim 1litre su ve 1 kupa yesilcay ıcmeyi planliyorum aksam boyunca acikirsamda az armutla sut icerim belki
akapella inanınlmazsınnn:) ne kadar az yiyorsun:) ben senin gibi ancak 2 gün yiyebilirim sonrasında diyet miyet kalmaz:) bi de benim menülere bak oburum senin yanında yahu:) harikasınnn devam:)
Tesekkur ederim hepimiz harikayiz ayda birkac gun disinda yeme konusunda irademe guveniyorum ama tabi bu zorlu listelerim sadece bayrama kadar bayramdan sonra sporu artirip diyeti biraz daha gevseticem sagligim her seyden onemli gec olsun guc olmasin agir agir hedefime ulasicam
2 kasim carsamba
Sabah yarim litre su
Kahvalti: beyaz peynir ve domatesli tam bugday ekmegiyle tost, 1 yumurta, 1 kupa yesil cay
Ara: Turk kahvesi
Aksam: (17:30) 2 yk yagsiz karnibahar yemegi , az yogurt , 2 lokma cavdar ekmegi yarim saat sonrasinda yarim elma 1 diyet biskuvi, 2 catal kisir
1 kupa daha yesil cay icip gunu tamamlicam 3 litre suyu coktaaaan ictim
Sabah yarim litre su
Kahvalti: beyaz peynir ve domatesli tam bugday ekmegiyle tost, 1 yumurta, 1 kupa yesil cay
Ara: Turk kahvesi
Aksam: (17:30) 2 yk yagsiz karnibahar yemegi , az yogurt , 2 lokma cavdar ekmegi yarim saat sonrasinda yarim elma 1 diyet biskuvi, 2 catal kisir
1 kupa daha yesil cay icip gunu tamamlicam 3 litre suyu coktaaaan ictim
Son düzenleme:
Uzuuun bir aradan sonra yine nette günlük tutmaya devam etme karari aldim umarim zayiflama yolundaki arkadaslara yardimci olur bir spor merkezine yazildim 2hafta önce haftada 3-4 gün önce yürüyüp sonra koşuyorum ardindan bacak basen çalistiran fitnes aletleriyle calisip en sonda yüzüyorum diyetle beraber sporun yaza kadar cok faydasini gorecegime inaniyorum daha önceleri evd eliptik bisikletimle spor yapardim arada sirada azicik o bile fayda ederdi benim sorunum hamilelik kilolarimdan kalan son 4-5 kilo ve kilo alip vermeye bagli sarkmalari sıkılaştirabilmek.
Şuanki kilom 62.600- 62.300 arasinda gidip geliyor
Hedef : 10 hazirana kadar 56-57 olabilmek (58 ede tavım aslında )
Şuanki kilom 62.600- 62.300 arasinda gidip geliyor
Hedef : 10 hazirana kadar 56-57 olabilmek (58 ede tavım aslında )
sabah 61.7 yi görmenin sevinciyle menümü yazıyım bari
DÜN
KAHVALTI: 1 dilim kızarmış kepek ekmek , 1 yumurta, 1 çatal peynir, yeşil çay
ÖĞLE: 2-3 diyet kraker, yoğurt, limonlu form çayı
AKŞAM: az yağlı kabak yemeği, yoğurt, bi kaç lokma ızgara tavuk
ara: maç izlerken yeşil çay, bir küçük kase yağsız patlatılmış mısır
DÜN
KAHVALTI: 1 dilim kızarmış kepek ekmek , 1 yumurta, 1 çatal peynir, yeşil çay
ÖĞLE: 2-3 diyet kraker, yoğurt, limonlu form çayı
AKŞAM: az yağlı kabak yemeği, yoğurt, bi kaç lokma ızgara tavuk
ara: maç izlerken yeşil çay, bir küçük kase yağsız patlatılmış mısır
Son düzenleme:
canım hikayeni okudum takipçinim bende 64 kiloyum sen gibi 61 leri görmek istiyorum
Boy kac cnm eger boyun cok uzun degilse 3-4 kilonun 1 aylik isi var oldu bitti:)
Bugün ara verdigim zayiflama serüvenime tekrar başlamamin tam 35. Günü 15 şubatta 66.700 le başladim ve bugün sabah kilom 61.200 5.500 gitti sagligim gayet iyi durumda cok sukur bol bol spor yapiyorum yuzuyorum yedigim ictigime cooook dikkat ediyorum ama hic bisedende mahrum kalmiyorum bu 35 gunde kurabiyede yedim yas pastada cikolatada zeytinyagli sarma dolmada amaa sadece tadlarina bakip birakmayi bildim zaten midem kuculdugu icin 1 kac lokmada doydugumu hissediyorum bide kacamak yaptigimda bir sonraki gun acisini sifir kacamak ve iki misli spor yaparak cikariyorum
Kahvalti10:00) 1 dilim tam bugday ekmegi, 1 haslanmis yumurta, yarim salatalik domates azicik diyet peynir, yesil cay
Ogle15:00) 1 kucuk kase yogurt, 2 light kraker, 1 findikli ev yapimi kurabiye, form cayi
Aksam: 2yk kepekli bulgur pilavi, 1yk etli bezelye, marul salatasi , 1 yk yogurt
Birazdan yesil cay yada form cayi icmeyi dusunuyorum
Spora gidip gitmeyecegim kesin degil eger gidersem dönüste yarim elma yerim
Ogle15:00) 1 kucuk kase yogurt, 2 light kraker, 1 findikli ev yapimi kurabiye, form cayi
Aksam: 2yk kepekli bulgur pilavi, 1yk etli bezelye, marul salatasi , 1 yk yogurt
Birazdan yesil cay yada form cayi icmeyi dusunuyorum
Spora gidip gitmeyecegim kesin degil eger gidersem dönüste yarim elma yerim
Son düzenleme:
Dün akşam spora gittim hemde deliler gibi yaktım kalorileri ayrıca eve gelince hiç bişey istemedi canım elma falan yemedim
gelelim bugüne
her sabahki gibi 500 ml ılık su ama bugün 1 bardağını azıcık elma sirkesi ekleyerek içtim hiç hoşlanmıyorum midemi rahatsız ediyor iştahımı açıyor ama denemek istedim
KAHVALTI10:30) 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış light ekmek, biraz peynir, 1 domates, yeşil çay
düşündüğüm gibi iştahım çok açıktı ılık su falan derken vakti geçirdim
ÖĞLE: (15:00) çok az yağ ve bir tutam bulgurla pişirilmiş lahana kapuskası, salata, çok azda yoğurt
ara: 1 bardak form çayı eşliğinde 2 adet eti form karışık meyveli bisküvi (çok mutlu etti valla)
akşama planım
AKŞAM(18:00): 1 tabak lahana kapuska ve salata ardından tv karşısında form çayı
gelelim bugüne
her sabahki gibi 500 ml ılık su ama bugün 1 bardağını azıcık elma sirkesi ekleyerek içtim hiç hoşlanmıyorum midemi rahatsız ediyor iştahımı açıyor ama denemek istedim
KAHVALTI10:30) 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış light ekmek, biraz peynir, 1 domates, yeşil çay
düşündüğüm gibi iştahım çok açıktı ılık su falan derken vakti geçirdim
ÖĞLE: (15:00) çok az yağ ve bir tutam bulgurla pişirilmiş lahana kapuskası, salata, çok azda yoğurt
ara: 1 bardak form çayı eşliğinde 2 adet eti form karışık meyveli bisküvi (çok mutlu etti valla)
akşama planım
AKŞAM(18:00): 1 tabak lahana kapuska ve salata ardından tv karşısında form çayı
Gecenin bir yarisi bugunku yiyip ictiklerimi yazip kaciim bari
Sabah tartida halaaa 61.200
Kahvalti:09:30 1dilim kizarmis light ekmek, mikrodalgada pisirilmis 1domates biraz peynir karisimi
Ara: 12:00 minik bir elmanin yarisi
Ogle: 14:00 1bardak form cayiyla 3 meyveli form biskuvi
Aksam: 17 :30 1tabak lahana yemegi
20:00 40 dk fitness 300 kalori yaktim ardindan 20 dk su jimnastigi ve yuzme
21:30 yesil cay 1 limonlu form biskuvi
Yarin sabah en azindan 200 gramdan kurtulmus gormek istiyorum kendimi tartida oyuzden bugun bi acayip beslendim
Sabah tartida halaaa 61.200
Kahvalti:09:30 1dilim kizarmis light ekmek, mikrodalgada pisirilmis 1domates biraz peynir karisimi
Ara: 12:00 minik bir elmanin yarisi
Ogle: 14:00 1bardak form cayiyla 3 meyveli form biskuvi
Aksam: 17 :30 1tabak lahana yemegi
20:00 40 dk fitness 300 kalori yaktim ardindan 20 dk su jimnastigi ve yuzme
21:30 yesil cay 1 limonlu form biskuvi
Yarin sabah en azindan 200 gramdan kurtulmus gormek istiyorum kendimi tartida oyuzden bugun bi acayip beslendim
Son düzenleme:
dün sabah tartıda 60.800 gördüm ve bu hevesle dün hiç kaçamaksız geçmesine rağmen bugün 61.300 gördüm durduk yere kilom arttı anlamadım :S
dünkü menüm:
KAHVALTI: 1 dilim kızarmış kepek ekmek, domates,salatalık, light peynir, yeşil çay
ÖĞLE:1 küçük kase light yoğurt, 3-4 light kraker
AKŞAM: 4-5 ızgara köfte, marul salatası
spora gitmedim gündüz 3 -4 saat avm de alışveriş dolaşma falan
bugünkü menüm
KAHVALTI:2 diyet bisküvi
10:00 ÖĞLE:siyah çay, domates, az biber, 1tk lor peynir, haşlanmış yumurta, 1 küçük dilim tambuğday ekmeği
14:30 da salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum
akşam davette olucam sanırım en erken 19:30- 20:00 gibi yeriz ardındanda çay ile kaçamaklar planlıyorum
durduk yere vücudum su tuttu sanırım tartıdaki bu anlamsız artışa akıl sır erdiremiyorum
21 mart : 61.200
22 mart: 60.800
23 mart: 61.300
dünkü menüm:
KAHVALTI: 1 dilim kızarmış kepek ekmek, domates,salatalık, light peynir, yeşil çay
ÖĞLE:1 küçük kase light yoğurt, 3-4 light kraker
AKŞAM: 4-5 ızgara köfte, marul salatası
spora gitmedim gündüz 3 -4 saat avm de alışveriş dolaşma falan
bugünkü menüm
KAHVALTI:2 diyet bisküvi
10:00 ÖĞLE:siyah çay, domates, az biber, 1tk lor peynir, haşlanmış yumurta, 1 küçük dilim tambuğday ekmeği
14:30 da salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum
akşam davette olucam sanırım en erken 19:30- 20:00 gibi yeriz ardındanda çay ile kaçamaklar planlıyorum
durduk yere vücudum su tuttu sanırım tartıdaki bu anlamsız artışa akıl sır erdiremiyorum
21 mart : 61.200
22 mart: 60.800
23 mart: 61.300
Son düzenleme: