kizlar kac kilo verdiniz hadi beraber dertleselim

canim sagolasin cok fay<dali oldu faylasimin benim biraz beklemem lazim sanirim hepsi icin sezeryanli olunca ama iclerindenbbana uygunu secerim simdilik

aa dogru ya siz sezaryanlisiniz
dur baska linkte veriyim ozaman
orda aerobik calisma var arkadasta aerbik cd yi paylasmis zaten isterseniz onu yukleyin cok sikilasicaksiniz test edip onaylandi:smiley-cool:
http://www.kadinlarkulubu.com/nivea-body-aerobik-cd-paylasimi-yeni-t146553/index.html?p=2424301#post2424301

benim 4 yaşında çok sağlıklı maşallah bi kızım var ve sezenyanla doğum yaptım 49 kilo ile hamile kaldım 73 kilo ile doğuma gittim çok şükür ne çatladım ne patladım :) doğumdan yaklaşık iki ay sonra gören şaşırıyodu ne çabuk verdin diye şuan 50 kiloyum ama bi ara 45 kiloya kadar düştüm :) istedikten sonra verirsiniz hiçç göbek kalmadı hatta hiçdoğum yapmamış gibi duruyorum :) şanslıyım bu konuda çok şükür dert etmeyin bebeklerimiz sağlıklı olsunda

• kizlar halen dort kilo fazlam birazda gbeyim var dogum yapali iki ay oldu 73 den 59 kiloya dustum ama artik veremiyorum ay deliricem onerilerinizi bekliyorum siizlerde son durum nasil tesellilerinizide bekliyorum:içelim:

slm bayanlar bnede 50 kiloyla hamile kaldım 73 le doğuma girdim sezeryanla yaptım doğumumu.ilk yıl 65 e düştüm ondan sonraki yıl 56 şuan 52-53 civarıyım .karnım yok denecek kadar az.ama sütten kestikten sonra yani 15 aylıkken kızım yememe dikkat ettim yani akşam 6 dan sonra meyve hariç bişi yemedim.kızım şuan 3 yaşını geçmiş durumda ben 29 yaşındayım gören kimse anne olduğuma inanmıyo:) bende çok takmıştım kiloları peşinde koşturmakla ve biraz dikkatle veriliyo sıkmayın canınızı ...

canim insallah dedigin gibi olur bende ilk cocugumda 55 basladim hamilelige 73 bitirdim uc ay sonra 55 dim.simdi ise subatta dogum yaptim yine 73 doguma gittim ama halen 59 kiloyum korkmaya basladim karnimda var bayabi ilkinde kolay eski halime donmustum ama ikincide zor olucak yada eski halime donebilecekmiyim bilmiyorum

senağlamasenağlamasenağlamakizlarya hepiniz eski kilolariniza dondunuzmu sesiniz cikmiyo ya ben bi kaldim sirf boyle halen bes kilo fazlam var iki bucuk ay oldu offfff

kızlar bende 52 kg ile hamile kaldım.70 kg ya çıktım 9 ayda fakat şimdi 55 kg yum.bide bu 55 ten 52 ye düşşem başka bişey istemiyorum bebeğim 9 aylık kafaya takmayın..iner iner..bu arada sezeryan ile doğum yaptım.

canim masallah canim az bisey kalmis ya ben yerimde sayiyorum bes kilo fazlam var halen bende 55 hamile kaldim 73 doguma gottim mayisin 11 dogum yaptim halen bes kilo fazlam var ay cidden kalacakmi ne bu kilolarya offffff :a015:

hic sorma guzelim benimde bes kilom sanki yapisti ay inmiyo inmiyo kilom birazda karnim var korse aldim millet sen sezeryanlisin korse takman lazim dedi oyle yaptim bakalim ne olucak guzelim sorma bizimkiler buyuyo masallahta ay ayni hizla kilolarda gobeklerde gitse ahhhhhh ahhhhhhhhhkafamçokkarıştı.bu arada senin miniside op guzelim guzel ablasinida tabi

bende yeni dogum yaptim 60kg hamile kaldim simdi 78kg dayim bende emziriyorum ve napcam bilmiyorum

canim insalah verirsin ay kelin melhemi olsa meselesi sanirim ilk cocugun canim ben ilk cocugumda hemen gitti kilolarda gobekte ama ikincide bes kilo fazlayla sayikliyorum yerimde canim.

valla kızlar ben kiloları pek takmıyorum neden?çünkü hamile kalmak için 2.5 yıl bekledim.oğlum 10 gün sonra 3 aylık olaacak.oyüzden dert etmiyorum.veririm kilo dediğin neki oğlum yeterki sağlıklı olsun gerisi boş.rahat olun emzirmeyi bıakınca rejim yaparsınız ne bu stres böle

canim tabiki rabbimize duaciz evlatlarim sag saglim olduklari icin canim.benim kizimda mayisin 11 de uc aylik olucak.guzelim etraftaki insanlar ay dogurmadinmi yoksa ucuncusumu yolda sozleri beni tetikliyo.bide bende dort kilo fazlam kaldi.inandigim bisey varsa insan kendini ne kadar iyi hissederse okadarda verimli olur canim.

mrb kızlar ben yeniyim belki inanamayacaksınız ama ben 55 kg ile hamile kaldım 85 kg ile doğuma girdim ama hamileliğimin ilk 4 ayı hiçbirşey yiyemedim serumla beslendim 22 tane serum yedim şuan 67 kliyum ve vermeye çalışıyorum iki senedir veremedim acaba ne yapmalıyım

Ben hamile kaldığımda 65 kiloydum ama hamileliğimin son 2 ayında eşim iş seyehati için yurtdışına gitmek zorunda kalmıştı.Stresten sürekli yiyordum.Son zamanlarda tartıya çıkmaya bile korkuyordum.Doğumdan geldiğimde 94 kiloydum düşünün yani.Bebeğim 3 aylık olacak ve şu anda 73 kiloyum.Geri kalanını da en yakın zamanda veririm inşallah.

canim insallah verirsin insan kendini iyi hissettiginde daha verimli olacagina inaniyorum.benimde dort kilo fazlam var halen bnimde dogum yapali uc ay oldu ama sezeryanla dogum yaptigim icin halen spor yapamiyorum canim aciyo ahhh nasil gidecek bu kilolartatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…