kizlar kilolarinizlami basiniz derttebuyrun bide su linke bir göz atin yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/gobeginizi-eritmek-icin-bugun-ne-yaptiniz-t123189/index.html?p=2432361#post2432361
canim sagolasin cok fay<dali oldu faylasimin benim biraz beklemem lazim sanirim hepsi icin sezeryanli olunca ama iclerindenbbana uygunu secerim simdilik
haklısın canım benim sorunum kilo değil göbek göbek
slm bayanlar bnede 50 kiloyla hamile kaldım 73 le doğuma girdim sezeryanla yaptım doğumumu.ilk yıl 65 e düştüm ondan sonraki yıl 56 şuan 52-53 civarıyım .karnım yok denecek kadar az.ama sütten kestikten sonra yani 15 aylıkken kızım yememe dikkat ettim yani akşam 6 dan sonra meyve hariç bişi yemedim.kızım şuan 3 yaşını geçmiş durumda ben 29 yaşındayım gören kimse anne olduğuma inanmıyo:) bende çok takmıştım kiloları peşinde koşturmakla ve biraz dikkatle veriliyo sıkmayın canınızı ...
kızlar bende 52 kg ile hamile kaldım.70 kg ya çıktım 9 ayda fakat şimdi 55 kg yum.bide bu 55 ten 52 ye düşşem başka bişey istemiyorum bebeğim 9 aylık kafaya takmayın..iner iner..bu arada sezeryan ile doğum yaptım.
canım benim ikimiz olduğumuz yerde sayıyoruz bakalım ne zaman gidecek şu kilo göbekten ne haber maşallah benimki hala yerinde inmemek için inatlaşıyor sanki ne yapsam aynen devam senin nasıl tatlım bebişini öp benim için canım.bizimkiler büyüyor göbekler aynı duruyor offff senağlama
bende yeni dogum yaptim 60kg hamile kaldim simdi 78kg dayim bende emziriyorum ve napcam bilmiyorum
valla kızlar ben kiloları pek takmıyorum neden?çünkü hamile kalmak için 2.5 yıl bekledim.oğlum 10 gün sonra 3 aylık olaacak.oyüzden dert etmiyorum.veririm kilo dediğin neki oğlum yeterki sağlıklı olsun gerisi boş.rahat olun emzirmeyi bıakınca rejim yaparsınız ne bu stres böle
Ben hamile kaldığımda 65 kiloydum ama hamileliğimin son 2 ayında eşim iş seyehati için yurtdışına gitmek zorunda kalmıştı.Stresten sürekli yiyordum.Son zamanlarda tartıya çıkmaya bile korkuyordum.Doğumdan geldiğimde 94 kiloydum düşünün yani.Bebeğim 3 aylık olacak ve şu anda 73 kiloyum.Geri kalanını da en yakın zamanda veririm inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?