kızlar bende 74 kiloyla hamile kaldım 86 ile doğum yaptım şuan 79 kiloyum umarım zamanla kalan kilolarda gider.allah yardımcımız olsun ne diyeyim inşaallah bunların üstüne vermek yerine birde almayız.göbek olayına gelince benim göbeğimde inmedi görenler hamileyim sanıyor.:a015:
canım bende 48 kiloyla hamile kaldım 61 kiloyla doğum yaptım ve şuan 54 kiloyum fakat normal doğum yapmama rağmen göbeğim kaldı.bende çok üzülüyorum ya inmezse 3-4 aylık hamile gibiyim ofof çaresini bilen varmı kızlar.
kelin merhemi olsa meselesi canim ayni sorun bendede var guzelim insallah eski hallerimize donerizya ya depyasyona giriyorumya artik yavas yavas
CANIM BEBEĞİN KAÇ AYLIK Kİ DEPRESYONA GİRİYOSUN?ŞUBATTA MI DOĞURDUN YOKSA?
AYNEN CANIM VALLAHİ BENDE DEPRESYONA GİREYORUM GÖBEĞİMİ GÖRDÜKÇE AMA KORSE TAKIYORUM TAKSAN NE YAZAR YİNE AYNI GÖRENLER AY HİÇ DOĞUM YAPMIŞ GİBİ DEĞİLSİN SÖZDE İKİNCİ ÇOCUĞUN DİYOLAR AMA HANİ DERLER YA DIŞI SENİ İÇİ BENİ YAKAR DİYE KORSEYİ ÇIKARINCA GÖBEK FIRLIYOR senağlamaOFOF
aysima senin bebiş nekadarlık oldu tatlım biz beraber gidiyorduk ya ondan sordum
canım benimkiside 22 şubatta doğdu benimkisi normal doğum benim kızımda normal olmuştu benimde göbeğim kalmadı onda fakat bunda var:roflol::roflol::roflol::roflol::çok üzgünüm::çok üzgünüm5 yaşında şimdi
teyzesi öptüm senin için sende öp ikisinide benim için tamam mı?Şeniz
senin adina cok sevindim canim .inan cok az kalmis eski kilona gelmeye dusun benim kizim bir bucuk aylik oldu benim halen yedi kilo fazlam bide gobusum var ben ne yapayim guzelim.bu arada cocuk ayaklansin dort kilo deyil kac kilolar verirsin canim bide ilk cocugunsa biseycik kalmaz ben ilk cocugumda 55 hamile kaldim dgumdan alti ay sonra 51 oldum kosturmaktan canim.bu arada allah bebisine huzurlu guzel saglikli imanli bir omur versinKizlar Bende 52 Kilo Ile Hamile Kaldim 66 Kiloyla Doguma Girdim Dogumdan 7 Gun Sionra Tartildim Sadece 5 Kilo Gitmisti 61 Kilo Kalmistim Simdi Bebegim 21 Gunluk Oldu 57 Kiloya Dustum Git Gide Veriyorumm Doktor Zayiflamanin Tek Yolu Emzirmek Dediii Bol Bol Emzir Demistiii Eski Kiloma Kavusmama Sadece 4 Kilo Kaldiii Kirkimiz Cikana Kadar 4 Kiloyuda Veririm Heraldeee
canım benim ilk doğumda göbek kalmıyor ama ikinci doğumda kalır diyolar.korkum ondan senin büyüğü kaç yaşında küçükse kolay değil tabi allah kolaylık versin tatlım.benim kızımın çok yardımı oluyor bana o yönden rahatım.
bende 69 da kaldım 85 de doğuma gittim sezeryanla.göbişimvar hala ama ben 11 kilo verdim 15 günde
şimdi 74 kiloyum
emziriyorum vermem sanırım ama ben yine kendimi mutlu hissediyorum 80 kiloda kalırım sanıyordum indim bayağı.ama ben hamileyken çok şişmiştim 4.audan sonra şişmeye başladım 7 aydan sonra burn umu tanıyamaz haldeydim.verirsiniz merak etmeyin
allah yardımcın olsun: vallahi tatlım senin oğlan bayağı yaramaz o zaman CADIARZUmaşallah diyeyim ben çok rahatım kızım gündüzleri ilgileniyor ben bütün işlerimi yapıyorum sallıyor yeri geliyor ben yemek yaparken mamasını hazırlıyorum mamasını bile veriyor sütüm yetmediği için arada mama takviyesi mecburen yapıyorum.allaha şükür hiç kıskançlığı yok kardeşini çok benimsedi kardeşini seviyormusun diye soranlara ben küçük anneyim diyor :dancesüprizzzzzgerçektende öyle iyiki diyorum arada 5 yaş bırakmışık çok faydası oldu.:teytey::teytey:hep düşüncem oydu zaten arada en fazla 5 yaş olacak diyordum.allahıma şükürler olsunki gönlüme göre verdi
:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:.
kızlar ben zaten 6kilo falan almıştım onuda verdim geçenlerde aliyi kontrole götürdüm orda elim ayağam uykusuzluktan titredi malum panik atakımda strseten heycandan daha çok panikledim hemen acile gittim hemen dr dedim ben yeni doğum yaptım 37gülük bebeğim var hadiya dedi inanmadı ya dr bey dedim hatta ikinci doğumumu yaptım dedim inamadı önecdende zayıftınız dedi evet dedim beni gören maşallah var kız zannediyorlar yaş 26dah azaten zayıfımda şimdide formuma girdim sezeryanla olduğu karın vardı oda düzeldi
ya kızlar kansızlık varmış bende doğumdan bir ay sonra hamilelikte içtiğim vitamin ve kan haplarını içmeye tekrar başladım baş dönemsi mide bulantınız göz kararmanız varmı? eşimin yeğeni 1gün arayla doğum yapmıştık onunda başdönmesi göz kararması olmuş onada kan şurubu vermişler demekki çok kay kaybettik sizlerde bu durumu yaşayan varmı?
aysima şekerim galiba tek göbek sorunu yaşayan biziz ve göbeği olan ofof
aynen vallahi şekerim biz her halimizle güzeliz ben 61 kiloyla doğuma gittim şimdi 55 kiloyum.ben 50 kiloya çıktığımı bilmem normalde şu 5 kiloyu da versem 50 ye razıyım.ben spora başladım bazen yatmadan şınav çekiyorum eşim kızıma annen kafayı yadi yine deyip dalga geçiyo.eşimde biraz göbek vardı hamileyken göbekleri ölçüyorduk.gel şimdide ölçelim diyor.dalga geçiyo.ama ona inat eritmem lazım.tatlicadiarzuazim et tatlım er yada geç bizde eski halimize döneceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?