Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Benim kilom fazla olduğu için eğer gerçekten dikkat edersem 4-5 kilo gider diye düşünüyorum kızlar.73.300 idi cmts günü.1 haftada 2 kilo rahat veririm bence. İnsan az yemekle de doyuyo ya biz boşuna eziyet etmişiz kendimize yemeklere yüklenip

Benim eşim de aksine etine dolgun olmamı istiyo. Yemek yemiyom diye içten içe kızıyo bana kızlar ama ben kendim için güzel kıyafetler giymek için kızımın yanında fıstık gibi durmak için istiyorum kilo vermeyi. Kilo verince öz güveni yuksek oluyo insanın yahu

ben mesela agır verıyorum belkı sen daha hızlı verırsın. aynen tabıkı arada sevdıgımızı yıcez ama baska seyı kısıp yapcaz her ogun hata yaparsak veremeyız.
bıde zayflık her zman guzeldır ya kıyafet etraf cok onemlı ya saglık ıcınde ole .

Kesinlikle haklısın cnm. Ben şuan 1 dilim ıspanaklı peynirli börek yiyorum,ekmek fln yemedim bugün mesela o yüzden. Akşam da 1 dlm ekmekle yemek yoğurt yicem biticek

Kesinlikle haklısın cnm. Ben şuan 1 dilim ıspanaklı peynirli börek yiyorum,ekmek fln yemedim bugün mesela o yüzden. Akşam da 1 dlm ekmekle yemek yoğurt yicem biticek

Canım borek yerıne daha haff seyler yesen cok cann cekıyosa bunu haftada bır yapsan daha ıyı olur cunku yaglı nede olsa hamur :)

Kızlar ben haşlanmış tavuk baharatlı salata ve ayranla öğleni kapattım ama 5 buçuktu o yüzden şimdi yemek yemem diye düşünüyorum yulaf yerim süt olsun diye :))) canım hamur işini tamamen kesmelisin yoksa çok zor gidiyor kilolar bitaneyi bırak bi lokma bile alma :)) valla çok mutlu oldum 1 aya istediğime ulaşırım inşallah :)) kızlar buarada hala adet olmadım ya 3 gün geçti korkmaya başladım(((

Canım maşallah kızın çok tatlı Allah nazarlardan saklasın oğluşuma çok benziyor benimkide saro maviş :)

Kızlar ben de 1 tabak kıymalı taze fasulye,1 kase cacık ve 1 dilim ekmek yedim. MerveeTunaa cnm tşkkr ederm Allah hepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin

Ay canım valla ben o kadar sıkmıyorum kendimi yaa her zaman uzak duramam çünkü günlük hayatımı da o şekilde düzenlicem. Korkma korkma yeme düzeninden dolayı gecikmiş olabilir adetin

Keyfim yerinde bitanem diet iyi gidiyo bu gun hic kacamak yapmadim.Spor olarakda butun gun annamle birlikde bahar temizliyi yapdik.Senin diyet nasil kacamak yaptinmi bugun bakayim

Keyfim yerinde bitanem diet iyi gidiyo bu gun hic kacamak yapmadim.Spor olarakda butun gun annamle birlikde bahar temizliyi yapdik.Senin diyet nasil kacamak yaptinmi bugun bakayim
kAçamak demeyelim de normalde de yiyebileceğim şeyleri yiyorum çok fazla kasmıyorum kendimi canım. Sabah kahvaltı yapmadım geç uyandık bebişimle.öğlen 1 elma,1 tuzlu kurabiye simit şeklindekilerden ama küçük tabi,1 kase de tarhana çorbası içmiştim. Akşamüstü 1 dilim ıspanaklı börek yedim. 4-5 tane erik yedim. Akşam yemeğinde de 1 tabak kıymalı taze fasulye 1 kase cacık ve 1 dlm ekmek yedim cnm. Şimdi de çok az şekerli Türk kahvesi içiyoruz eşimle

Kızlar kaçamak sıfır bol bol ip atladım bisiklete binemedim bugün ya akşam yarım muz 3 tane çilek ve bir kase yulaf yedim :))

Bu gunu cok guzel gecirmissin tatlim

Bu gunu cok guzel gecirmissin tatlim
Evet canım çok şükür. Ben akşam eşimle birlikte yemek için gündüz çok az yiyorum haftaiçi olunca. Ne yediğin değil ne kadar yediğin daha önemli bence. 1 dlm börekten ya da 1 kurabiyeden ne kadar zarar gelebilir ki dimi. Çünkü bugün abartmadım mutluyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…