• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

BEN HER SABAH BI TARTIYA CIKIOM :) AMA UZULSEMDE KALE ALMIOM DIYETSYENDE DE BAKIOM 2 HAFTADA BIR
Canım ya bende çıkıyodum ama regl dönemi öncesindeyim ondan dolayı şişkinlikten kilo veremiyor gibi çıkıyorum beni etkiliyor ondan çıkmamaya karar verdim ya

Kızlar kayınvalidemle görümcem antalyaya gidiyorlar 2 hafta filan burda olmucaklar.onlar döndüğünde biraz incelmiş olmak istiyorum yaa şaşırsınlar azıcık. Gerçi kilomla ilgili hiçbir zaman kötü laf etmediler sağ olsunlar ama şimdi bu şekilde gaza getiricem kendimi. 2 haftada 4-5 kilo verebilsem keşke yaa.gerçi o bile yetmez benim değişmeme ama o bile çok iyi gelicek

Kızlar kayınvalidemle görümcem antalyaya gidiyorlar 2 hafta filan burda olmucaklar.onlar döndüğünde biraz incelmiş olmak istiyorum yaa şaşırsınlar azıcık. Gerçi kilomla ilgili hiçbir zaman kötü laf etmediler sağ olsunlar ama şimdi bu şekilde gaza getiricem kendimi. 2 haftada 4-5 kilo verebilsem keşke yaa.gerçi o bile yetmez benim değişmeme ama o bile çok iyi gelicek

bu kadar ecele etme ama 4,5 kılo ıkı haftada cok yanı ben 2 haftada dıyetsyenle 1 kılo bıle verdım. en saglıklısı yavas yavas tabı bunyede onemlı bazıları hızlı verıyor .

2 haftada 10 kilo versek keşkeee ama hafta 2.5 3 anca gidiyor ama inanıyorum iki haftaya incelicez kızlar ve fark edilicek :)))

kızlar bı el atında bende su son kılolarımı verımde snra cıkım su moddan :) ben dıorum keske 2 haftada 2 kılo versem sız 10lardasnz he :)

bu kadar ecele etme ama 4,5 kılo ıkı haftada cok yanı ben 2 haftada dıyetsyenle 1 kılo bıle verdım. en saglıklısı yavas yavas tabı bunyede onemlı bazıları hızlı verıyor .
Canım nasıl motive oluyorsun 2 haftada 1 kilo çok az değil mi ya

kızlar bı el atında bende su son kılolarımı verımde snra cıkım su moddan :) ben dıorum keske 2 haftada 2 kılo versem sız 10lardasnz he :)
Ben 3 kilo verdim tatlım ama daha yeni başladım tabi ilk bir haftada normal son kilolarım değil tabi daha başlangıç

Canım nasıl motive oluyorsun 2 haftada 1 kilo çok az değil mi ya

ılk bı ay ole gıttı cnm snra kı hafta 2 haftada 2 kılo verdım sonralarda 2 hafta da 1,200 verdm ama tamamen yagdan gıdıor kılolar bu ıyı bısey dedı sonucda sudan ve kastan kaybetmıosun dedı bıde benm ınsulun dırencım yuksekdı smdı dusdu allahdan ama alısdım ya 6 kılo gıttı ıste son 6 kılodayım dıyetsyene gore 3 kılo dedı

Ben 3 kilo verdim tatlım ama daha yeni başladım tabi ilk bir haftada normal son kilolarım değil tabi daha başlangıç

bende ole kendı basıma yaptıgımda bı kez 1 haftada vermısdım ama dıyetsyenm ogunlerı atlamamı ıstemıyor bıldıgımız dıyet lıstelerı benım kı bıde ben agır verıyorum. mesela teyzem bıyere gıdıyor o ılk haftalar 2 kılo verdı hep o benden hızlı verıyor bu gercek :)

ılk bı ay ole gıttı cnm snra kı hafta 2 haftada 2 kılo verdım sonralarda 2 hafta da 1,200 verdm ama tamamen yagdan gıdıor kılolar bu ıyı bısey dedı sonucda sudan ve kastan kaybetmıosun dedı bıde benm ınsulun dırencım yuksekdı smdı dusdu allahdan ama alısdım ya 6 kılo gıttı ıste son 6 kılodayım dıyetsyene gore 3 kılo dedı
Canım senin çok iyi keşke bende o kadar verebilsem üstelik yağdan olsa yani ama karalıyım :KK47:

verırsın cnm ama kacamak yapma cok onemlı ben tek basıma dıyet yapamıyorum sen tek yapıosun suan bunu yapabılmen cok onemlı.
Yok canım eşim beni çok üzüuor sürekli kilolarımla dalga geöip duruyor ne zaman elimi bir şeye atsam onun sözleri geliyor aklıma bir de eltim var o da doğum yaptı onunla beraber yapıyoruz yemeklerimiz hazırlıyoruz falan 10 gündür hiç çikolata sürmedim ağzıma iki kere bitter yedim oda iki kare ve sabahtı yani çok fena gaza gelmiş durumdayım ki çikolatasız duramayan bir insandım ben :))

Yok canım eşim beni çok üzüuor sürekli kilolarımla dalga geöip duruyor ne zaman elimi bir şeye atsam onun sözleri geliyor aklıma bir de eltim var o da doğum yaptı onunla beraber yapıyoruz yemeklerimiz hazırlıyoruz falan 10 gündür hiç çikolata sürmedim ağzıma iki kere bitter yedim oda iki kare ve sabahtı yani çok fena gaza gelmiş durumdayım ki çikolatasız duramayan bir insandım ben :))

AY bende ole ıste cok tatlı sevıyorum. su beylerınde kılo takıntısı var ya malesef. ama yapan bırı varsa senle motıve olur cok ıyı olur.

benımde agustos da dugunum var hep dıyet yarım bırak bole gecdı ama dugunumde artk zayf olmak ıstıyorum ınsallah olur.

AY bende ole ıste cok tatlı sevıyorum. su beylerınde kılo takıntısı var ya malesef. ama yapan bırı varsa senle motıve olur cok ıyı olur.

benımde agustos da dugunum var hep dıyet yarım bırak bole gecdı ama dugunumde artk zayf olmak ıstıyorum ınsallah olur.
Maalesef hem de eşimin abisinin giyim dükkanı var orda çalışıyor zayıf kadınlar gelip gidiyor bu da acayip etkiliyor :(( canım ağustosa kadar başarırsın gelinlikle çook güzel olurssun hiç merak etme :)) yeter ki pes etmeyelim :)

Maalesef hem de eşimin abisinin giyim dükkanı var orda çalışıyor zayıf kadınlar gelip gidiyor bu da acayip etkiliyor :KK43:( canım ağustosa kadar başarırsın gelinlikle çook güzel olurssun hiç merak etme :)) yeter ki pes etmeyelim :)

Yap hem saglık ıcın hemde dedıgın etyken ıcın lazm bız bıle guzel vucutlu ınsan gorunce bakıyoruz gercekden :)

ınsallah cnm bırlıkde verırız.

Back