• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ya ben de okulda olunca öğünler biraz coşuyo, meyve filan aldım ara öğünlük kuru yemiş, okula götürebileceğim bişeyler baktım ya umarım yarın başlarım :)

hadı kuzum bugun baslayalım bende bgun artk bı dur demem lazım spor yapıorum ıse yarasın

hadı kuzum bugun baslayalım bende bgun artk bı dur demem lazım spor yapıorum ıse yarasın
bugün başladım valla haftaya da pilatese başlııyorum evimde malzemeler var ama lastiğim koptu onu bi temin edeyim de :) gelmek isteyen arkadaşlar varsa gelsinler ya iki kişi zor

bugün başladım valla haftaya da pilatese başlııyorum evimde malzemeler var ama lastiğim koptu onu bi temin edeyim de :) gelmek isteyen arkadaşlar varsa gelsinler ya iki kişi zor

IYI MALZEMEN VARSA GUZEL YAP TABIKI. EVET KIMSE YOK YADA BASKA GRUBA GECELIM BIZ BURDA DEVAM ETMEYE DEYMEZ

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Merhaba kızlar ben 2 lt su içiyorum tabi bunun içine karbonat 1 cay kaşığı 1lt suya ekleyip ole içiyorum ben bütün yemekleri yiyorum ama çok çok azalttım kaşık hesabi yapıyorum 2 kaşık 3 kaşık şeklinde bence super baya da etki etti bende

nasıl gidiyo aslıcım bugün 3. günümdeyim iyi gidiyor şimdilik, ama artık bıktım ya bir an evvel vermek istiyorum

canım guzel gıdıyordu dun dogum gunhu vardı bıraz bozdum ama bugun gene devam ıns vercez.
Merhaba kızlar ben 2 lt su içiyorum tabi bunun içine karbonat 1 cay kaşığı 1lt suya ekleyip ole içiyorum ben bütün yemekleri yiyorum ama çok çok azalttım kaşık hesabi yapıyorum 2 kaşık 3 kaşık şeklinde bence super baya da etki etti bende

merhaba
tabı ne kadar yedgınızden az yersenız o kdr ıyı oluyor dıyet zaten onu yapabılsek ıyı.

Back