• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

canım gelme böyle oyunlara hayır demeyi öğrenmemiz gerekiyor sabah ki kahvaltıyı hayal et öyle bişey olduğu zaman tabiki telafi edersin o ayrı ama hayır demeliyiz :)

Hahha doğru canım ama hayır diyemiyosak da çok az alırız sorun olmaz cnm ne olcak o kadardan :) her zaman da hayır demek ayıp olur ki :D neyse bakalm yarın gündüz bol sıvı alıp telafi edicem

Kızlar hepinize tünaydııın napıyosunuz kahvaltımda bir bardak kayısılı form çayı 2 küçük domates 2 küçük salatalık bir parça peynir küçük bi dilim kepekli ekmek 4 tane yeşil zeytin yedim kızlar sizler neler yediniz bakalım ve bir buçuk litre su içtim :))

Kızlar hepinize tünaydııın napıyosunuz kahvaltımda bir bardak kayısılı form çayı 2 küçük domates 2 küçük salatalık bir parça peynir küçük bi dilim kepekli ekmek 4 tane yeşil zeytin yedim kızlar sizler neler yediniz bakalım ve bir buçuk litre su içtim :))

gunaydınn.. masallah sana 1,5 lıtre sabah sabah ıyımıs :) ben 1,5 dılım ekmek peynır 3 cevız cay :) sabah ac kartnına lımonlu su ıcdım. smdı oglen yemegını solucem ızgaram var oglen

Tünaydın kızlar :) ben bugün 12ye doğru uyandım ara sıra uyandım tabi kızım uyandıkça :) kahvaltı yerine 1 kase tarhana çorbası içtim,1 küçük simit şeklinde tuzlu kurabiye ve 1 elma yedim. Su da içiyorum işte :) dün ağır geçtiği için bugün böyle hafif geçiriyorum.

gunaydınn.. masallah sana 1,5 lıtre sabah sabah ıyımıs :) ben 1,5 dılım ekmek peynır 3 cevız cay :) sabah ac kartnına lımonlu su ıcdım. smdı oglen yemegını solucem ızgaram var oglen
Limonlu suyu bi türlü içemiyorum valla süpersin canım bende şimdi tavuk haşladım baharatlı tavuk salata ve ayran var öğlenki menümde bir dilimde ekmek :)

Ay yok pili çıkarıp vermiyim o da unutabilir nereye koyduğunu :) tamam tartılmadım tartılmıcam kızlar

Kilo vercezz dedinizz bende geldiiimimm :KK31::KK54::KK73::KK73::KK73: boyum : 1,64 Kilom : 72 civarında kalın kemikliyim bir de :KK53: 10 Kilo vermek istiyorum ve enn önemlisi emziriyorum 1 yaşında kızımı

Kilo vercezz dedinizz bende geldiiimimm :KK31::KK54::KK73::KK73::KK73: boyum : 1,64 Kilom : 72 civarında kalın kemikliyim bir de :KK53: 10 Kilo vermek istiyorum ve enn önemlisi emziriyorum 1 yaşında kızımı

Hoşgeldin canım. Emzirirken bol bol sıvı tüketmek önemli olan. Çok yemekle süt olcak diye bişy yok bence. Hadi bakalım sen de bizle devam et başarıcaz hep birlikte

Back