- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
Kızlar sabırsızlanıyorum tartılmamak için zor duruyorum ya ayyy acaba kaç kilo vericez sizce kaç gider
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sen iyi vericeksin bak görürsün:)cmts günü hepimizkilo vermiş olucaz ona odaklanalım şimdi yarıştaymış gibi :)Kızlar sabırsızlanıyorum tartılmamak için zor duruyorum ya ayyy acaba kaç kilo vericez sizce kaç gider
AmiiinCumartesiye 2 kilo gitsin en az hepimizden İnşallaaaah Aminnn
Insallah kizlar bende yazicam cumartesi kilomuAmiiin
Tabiki yazıcaz şekerim iple çekiyorum cmts gününü.Insallah kizlar bende yazicam cumartesi kilomu
Tatlim profil sayfasindaki sekilde galiba senle bebisinsin,ikinizde cok guzelsiniz .Bebisin cok tatli ya ins saglikli ve sevgi dolu buyurTabiki yazıcaz şekerim iple çekiyorum cmts gününü.
Hoşgeldin canım. Emzirirken bol bol sıvı tüketmek önemli olan. Çok yemekle süt olcak diye bişy yok bence. Hadi bakalım sen de bizle devam et başarıcaz hep birlikte
Hoşbuldumm canım. Oy kızın çok tatlıı maşaallah. Su 1 lt geçemeyen bi insandım ama şimdi içiyorum. Biz emzirdiğimiz için çok kesemeyiz ama miktarı ve saati çok önemli. Su çok içip yemek az yediğim oldu makineyle sağdığımda açık süt rengi neredeyse su sağdım bence sende dikkat et ondan dolayı minnaklarımızın nimetiyle oynamayalım Ben Çorba ( sıcak olmayacak) + Yeşillik + et veya tavuk barındıran öğünleri emziren annelere uygun görüyorum hep süt kaliteli yağlı oluyor hem de biz sağlıklı besleniyoruz Bu arada ben 3 yıl önce kalori hesabı yapan bi siteyle 4 kilo vermiştim. Şimdi oraya başladım yediklerimi ve özellikle yiyeceklerimi yazıyorum kalori yüksekse ona göre yiyorum bu da iyi oluyor.
Bu arada boy kilolar kaç varmı benim gibi 72 li göbüşlüler
Hoşbuldumm canım. Oy kızın çok tatlıı maşaallah. Su 1 lt geçemeyen bi insandım ama şimdi içiyorum. Biz emzirdiğimiz için çok kesemeyiz ama miktarı ve saati çok önemli. Su çok içip yemek az yediğim oldu makineyle sağdığımda açık süt rengi neredeyse su sağdım bence sende dikkat et ondan dolayı minnaklarımızın nimetiyle oynamayalım Ben Çorba ( sıcak olmayacak) + Yeşillik + et veya tavuk barındıran öğünleri emziren annelere uygun görüyorum hep süt kaliteli yağlı oluyor hem de biz sağlıklı besleniyoruz Bu arada ben 3 yıl önce kalori hesabı yapan bi siteyle 4 kilo vermiştim. Şimdi oraya başladım yediklerimi ve özellikle yiyeceklerimi yazıyorum kalori yüksekse ona göre yiyorum bu da iyi oluyor.
Bu arada boy kilolar kaç varmı benim gibi 72 li göbüşlüler
Cnm güzel sözlerin için sağ ol. Benim kızım maalesef 3 aydan sonra bıraktı beni emmeyi. Sen o zaman tecrübeliysen içine nasıl sinecekse öyle beslen bebişin daha önemli tabi. Ben de 73 kiloydum işte cmts günü. hem de göbüşlüyüm sezaryenden dolayı
merhaba hosgeldın. bebegınıde ALLAH saglık versın. bende 72 le basladım suan 65,700 ınsallah kıza zamanda sızede guzel menu yazmıssnz bole devam edersen ıyı verırsn bebegın de saglıklı sutunu ıcer. :)
Cumartesiye 2 kilo gitsin en az hepimizden İnşallaaaah Aminnn
Hoşbuldummm. Amin canımm maşallah süpersin yaa bende oralara insem yeter bana evet benim çok iyi de bende istikrar sorunu var burada motive ola ola devam edicm artık
O zaman sen bu konuda daha iyi çabuk sonuç alacaksın. 1 kilo var aramızda vericez gari İnan sezeryanla daha iyi çünkü dikerlerken içeri biraz gerdiriyorlar en azından arkadaşımın öyle oldu ve dümdüz karnı. Ben normal doğum yaptım inan göbeğim yaşlı göbeği gibi sarkık büzük büzük bir de çatlaklar var zaten göbekliydim bu sefer dışarda bi çuval gibi duruyor. en çok yağ yakımını burdan olması lazım da nasıl yapacaz. Ben evdeyken 69 a düşmüştüm 2 aydır çalışyıorum masa başı gene aldım sanırım üstelik tuvalet sorunumda var ooy oyyy