- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #1.961
İnşallah bitanemGorursun canim biraz sabrli ol 5 i bile goruceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bitanemGorursun canim biraz sabrli ol 5 i bile goruceksin
Canım yağ çok olduğu için karbonhidrat şuanda vermedi 11 mayısta verir değiştiricek diyetiYağsız makarnanın ne zararı olabilir ki ya ekmek yerine çoğu diyetisyen veriyo aslında. Mervenin doktor niye öyle yaptı acaba bilemedim
Valla gitsinde 100 gr. gitsin ona bile razıyım şekerim☺
Sen yavaşlama dönemindesin şu an galiba ama takılma atağa geçeceksin yakında
Vücut arada böyle tepki veriyo bazen canım
Kiz hangi diyetsyen makarna verio ben cok diyetsyene gttim hic duymadm tek bulgur verio ekmek yerine 2 kasik oda makarna ciZ yani bize ama sen haff yapdgn icin kendini ayarlarsin yani ☺Yağsız makarnanın ne zararı olabilir ki ya ekmek yerine çoğu diyetisyen veriyo aslında. Mervenin doktor niye öyle yaptı acaba bilemedim
Ya ne bileyim denk geldm ben listelerde makarnaya. Diyetisyen listeleri paylaşanlar oluyo ya. Tabi her gğn değil haftada 1 filan. Neyse eklerler zaten listelerinize yavaş yavaş :)Kiz hangi diyetsyen makarna verio ben cok diyetsyene gttim hic duymadm tek bulgur verio ekmek yerine 2 kasik oda makarna ciZ yani bize ama sen haff yapdgn icin kendini ayarlarsin yani ☺
Yoo cnm gayet güzel :) ben de az önce 1 tane Luppo yedim ıhıhıhı. Halley tarzı bişey ama daha küçük :). İçin rahat olsun çok güzel menünBugünkü menum gelsin sabah 1 kase nesfit öğle 6 kaşık tavuklu bulgur pilavı ve salata arada bi mandalinali soda ictimakşam ekmek siz birazcık balık ve salata çok abartmismiyim kizlar:/
Sen çok takma şekerim zaten, sizin kilolar 6lı 7li, benden epey geridesiniz yaaniValla spor konusunu takmıyorım kafama. Onu da takarsam iyice stres olup abur cubura saldırırım ben
Sen çok takma şekerim zaten, sizin kilolar 6lı 7li, benden epey geridesiniz yaani
Ayrıca ilk hamileliğim ikiz olunca düşün bendeki gergin göbeği üstelik o karnı toparlamadan sezeryandan 4 ay sonra tekrar hamile olmak dedim yaaani
Daha çoooook spor yapmam lazım benim bu kiloyla ve bu göbişle
Valla manken gibi olmakta hevesim yok. Bişey giydiğimde yakışsın oram buram pörtlemesin yeteray sizde şu dal gibi incecik kızları görünce televizyonda falan.. bi içiniz gidiyo mu kızlar. göbek falan yok bacak sütun gibi hatun ne giyse cuk oturmuş her giydiği yakışıyo falan. daha çok kilo vermek istiyorum onları görünce
Valla manken gibi olmakta hevesim yok. Bişey giydiğimde yakışsın oram buram pörtlemesin yeter
bebeğim bende olabilir miyim bilmyrm ama görünce bi hevesleniyorum ben