Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Mervecim merhaba sen emziriyordun değil mi epey de az yiyorsun sütün azalmadı mı senin bebiş daha büyük gerçi her seferinde sütüm kesilecek diye korkuyorum üstelik ben dünden beri kaçamağın dibine vurdum büyük oğlum hasta oldu gelip gidip yedim sıkıntıdan saate falan da bakmadım :mad: yarın sabah tartılıp tekrar aranıza katılacağım yazılanları okuyunca yeniden gaza geldim

Kızlar benim akşam yemeği faslım bitti. 6yı biraz geçiyodu masadan kalktığımda. Ekmek yemedim bu kez,yemeklerin kalorisi azıcık fazlaydı da :) bugünü de kaçamaksız ve 2 öğünle kapatıyorum :KK49::KK49::KK24::KK24:

Valla gitsinde 100 gr. gitsin ona bile razıyım şekerim☺
Sen yavaşlama dönemindesin şu an galiba ama takılma atağa geçeceksin yakında
Vücut arada böyle tepki veriyo bazen canım

Insallah cnm oledir bide yuruyus yap dedi 2 gun kaynadi yarn yapcam insallah. Sanada masallah cok iyi gidosun

Yağsız makarnanın ne zararı olabilir ki ya ekmek yerine çoğu diyetisyen veriyo aslında. Mervenin doktor niye öyle yaptı acaba bilemedim o_O
Kiz hangi diyetsyen makarna verio ben cok diyetsyene gttim hic duymadm tek bulgur verio ekmek yerine 2 kasik oda makarna ciZ yani bize ama sen haff yapdgn icin kendini ayarlarsin yani ☺

Kiz hangi diyetsyen makarna verio ben cok diyetsyene gttim hic duymadm tek bulgur verio ekmek yerine 2 kasik oda makarna ciZ yani bize ama sen haff yapdgn icin kendini ayarlarsin yani ☺
Ya ne bileyim denk geldm ben listelerde makarnaya. Diyetisyen listeleri paylaşanlar oluyo ya. Tabi her gğn değil haftada 1 filan. Neyse eklerler zaten listelerinize yavaş yavaş :)

Bugünkü menum gelsin sabah 1 kase nesfit öğle 6 kaşık tavuklu bulgur pilavı ve salata arada bi mandalinali soda ictim:(akşam ekmek siz birazcık balık ve salata çok abartmismiyim kizlar:/

Bugünkü menum gelsin sabah 1 kase nesfit öğle 6 kaşık tavuklu bulgur pilavı ve salata arada bi mandalinali soda ictim:KK43:akşam ekmek siz birazcık balık ve salata çok abartmismiyim kizlar:/
Yoo cnm gayet güzel :) ben de az önce 1 tane Luppo yedim ıhıhıhı. Halley tarzı bişey ama daha küçük :). İçin rahat olsun çok güzel menün

Valla spor konusunu takmıyorım kafama. Onu da takarsam iyice stres olup abur cubura saldırırım ben :KK43:
Sen çok takma şekerim zaten, sizin kilolar 6lı 7li, benden epey geridesiniz yaani
Ayrıca ilk hamileliğim ikiz olunca düşün bendeki gergin göbeği üstelik o karnı toparlamadan sezeryandan 4 ay sonra tekrar hamile olmak:oha: dedim yaaani:KK53:
Daha çoooook spor yapmam lazım benim bu kiloyla ve bu göbişle:işsiz::işsiz:

Yok ya ben spora takılmıyorum pek. Önce kilomu vereyim de gerisini sonra hallederim :)

ay sizde şu dal gibi incecik kızları görünce televizyonda falan.. bi içiniz gidiyo mu kızlar. göbek falan yok bacak sütun gibi hatun ne giyse cuk oturmuş her giydiği yakışıyo falan. daha çok kilo vermek istiyorum onları görünce

Sen çok takma şekerim zaten, sizin kilolar 6lı 7li, benden epey geridesiniz yaani
Ayrıca ilk hamileliğim ikiz olunca düşün bendeki gergin göbeği üstelik o karnı toparlamadan sezeryandan 4 ay sonra tekrar hamile olmak:oha: dedim yaaani:KK53:
Daha çoooook spor yapmam lazım benim bu kiloyla ve bu göbişle:işsiz::işsiz:

ikizlerin mi var ya ne kadar tatlı :) ama çok zor olmuştur senin için çocukların bakımı

ay sizde şu dal gibi incecik kızları görünce televizyonda falan.. bi içiniz gidiyo mu kızlar. göbek falan yok bacak sütun gibi hatun ne giyse cuk oturmuş her giydiği yakışıyo falan. daha çok kilo vermek istiyorum onları görünce
Valla manken gibi olmakta hevesim yok. Bişey giydiğimde yakışsın oram buram pörtlemesin yeter :D

Kızlar şöyle bir başarı hikayesi buldum. Elinde liste olmayanlara örnek olabilir.
ALINTIDIR.

merhaba arkadaşlar

son dönemde oldukça fazla kilo aldığım için fazla sıkmadan bence harika bir diyetle 7.5 kilo gitti...
öncelikle normalde kahvaltı yapmayan ben her sabah kahvaltı yapmaya başladım
kahvaltımda 4 zeytin, 1 dilim peynir domates ve salatalık vardı yanında yarım simit yedim :)
kahvaltı çok önemli

öglen normal yemek ama tabak asla dolmayacak ve bol salata :)

akşam 8 den sonra kesinlikle yemek yok akşamda salata veya karpuz peynir,veya çok az yemek...

aralarda bol bol elma öneririm süper işe yarıyor

ve en az 2 litre su şart :)

62 kiloydum bir ay önce şu an 54.5kiloyum :)
pantolonlar yenilendi göbeğim ve midem artık yok :)
ve alışınca bünye istemiyor :)
acıktıkca elma yiyin :) ve unutmayın 8 den sonra asla yemeyin zemuszemus

Yukarıda paylaştığım aslında çok basit kızlar değil mi? Kahvaltıyı güzel yapıp diğer öğünleri hafif geçirmiş. Belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim.

Back