- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #1.921
Harikasın canım tebrik ederim.Dün kü pasta yüzünden yine 5 i göremedim ama 1.2 gitmiş çok iyi 4 günde benim diyetisyen tartmıştı 4 gün önce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın canım tebrik ederim.Dün kü pasta yüzünden yine 5 i göremedim ama 1.2 gitmiş çok iyi 4 günde benim diyetisyen tartmıştı 4 gün önce![]()
Bakk gördün mü bu hafta artık kesin 5i görüceksin. Ben de 6yı görsem keşke yaaa :)Kızlar 61.2 den 60 a düşmüşüm :)))
Sağ ol canikom :))Saol tatlim benim sende harikasin yani toplam 7 kilo verdm artk da yavasladi bakalim bu hafta nasil olcak
Sağ ol canım benimm bugüm kahvaltıya gittik beyaz ekmek vardı yarım ekmek yedim bide köy kahvakltısına yumurta yedim yeşillik yedim domates ve salatalık azcık köz patlıcan yedm zeytin yemedim :)Harikasın canım tebrik ederim.
Ayyy inşallah bebeğim sen 6 yı bende 5 i görürüm canım köy kahvakltısına gittik beyaz ekmek vardı yrım dilim yedim yeşillik yedim domates salatalık yedim köz patlıcan yedm biraz yumurta yedm zeytin yemedm patlıcanda biraz yağ var dye ama patlıcandanda iki çatal aldm çk mtluym :)Bakk gördün mü bu hafta artık kesin 5i görüceksin. Ben de 6yı görsem keşke yaaa :)
Afiyet olsun canım :)ben de kahvaltıda 1,5 dl çavdar ekmeği,biraz menemen,peynir zeytin birkaç dlm sucuk yedim. Hemen doydum çok şükür. Ben de çok mutluyumAyyy inşallah bebeğim sen 6 yı bende 5 i görürüm canım köy kahvakltısına gittik beyaz ekmek vardı yrım dilim yedim yeşillik yedim domates salatalık yedim köz patlıcan yedm biraz yumurta yedm zeytin yemedm patlıcanda biraz yağ var dye ama patlıcandanda iki çatal aldm çk mtluym :)
Kızlar kendime bir liste yaptım,her pazar gününün tarihini yazdım,başlangıç kilomu da yazdım. Her hafta kaç kilo olduğumu yazıcam. Buzdolabının üstüne taktım onu :)) böyle daha iyi olcak eminim siz de yapın bak :)
Amaan niye saklıcam dursun orda :))misafirlerin falan gelince saklamayı unutma ama :)
Nolcak cnm o kadardan :) ben de severm meyveli soda arada içiyorum.ben bu gün 61 e yakınım tam bilmiyorum sabah uyanınca tartılamadım dışarda işlerim vardı aceleyle çıktım. 1- 1.5 kilo ilk etapta normal ödem attım galiba. ama kaçamak yaptımnarlı soda içtim ama napym o kadarcık da olsun :)
Nolcak cnm o kadardan :) ben de severm meyveli soda arada içiyorum.
Ben spor yapmıyorum yapamıyorum bebeğim var küçük,vaktim olmuyor malesef
Ben yapıyorum canım, evde koşu bandı var hergün 1 saat tempolu yürüyorum, arada benim kızların ipiyle ip atlıyorum ama çok değil, çocuklardan ve işlerden fırsat olunca da bölgesel sporlar yapmaya çalışıyorumspor yapıyor musunuz hiç ?
İlk kilo bildirimi benden gelsin :) başlangıç 75 geçen hafta 74.0 bu hafta 73.0 giden 1 kilo sizce 1 haftada 1 kilo iyimi:/
Ben yapıyorum canım, evde koşu bandı var hergün 1 saat tempolu yürüyorum, arada benim kızların ipiyle ip atlıyorum ama çok değil, çocuklardan ve işlerden fırsat olunca da bölgesel sporlar yapmaya çalışıyorum
Valla spor konusunu takmıyorım kafama. Onu da takarsam iyice stres olup abur cubura saldırırım bensüper bence çok iyi. hem sarkmadan zayıflarsın hemde kaslarını kaybetmezsin. benim yürüyüşe değil de daha çok kardiyoya ihtiyacım var göbek bölgemde daha çok yağlanma var![]()
Canım biraz kilo ver öyle başlarsın spora daha hemen başlama zaten ev işleri falan anca yoruluyoruz ben şimdi dip temel temizliğe girdim mutfak dolaplarımı silcem banyoyu yıkıcam fayansları ovcam salon perdemi atcam camlarımı silcem yatak odasında aynayı silceem toz alcam camı içten silcem çarşaflarımı değiştircem bebişin kıyafetlerini katlıcam aynam var arada onu silcem ayakkabılığı çekçem silcem arkasını tuvaleti yıkıcam fayansları ovcam lavaboyu ovcam en son her yeri çekip süpürcem silcem mis :)))Valla spor konusunu takmıyorım kafama. Onu da takarsam iyice stres olup abur cubura saldırırım ben![]()
Hehhe işte bizim sporumuz da bu :) valla spor yapmadan kilo verip hiç sarkması olmayanları biliyorum ben :)) demek ki oluyormuşCanım biraz kilo ver öyle başlarsın spora daha hemen başlama zaten ev işleri falan anca yoruluyoruz ben şimdi dip temel temizliğe girdim mutfak dolaplarımı silcem banyoyu yıkıcam fayansları ovcam salon perdemi atcam camlarımı silcem yatak odasında aynayı silceem toz alcam camı içten silcem çarşaflarımı değiştircem bebişin kıyafetlerini katlıcam aynam var arada onu silcem ayakkabılığı çekçem silcem arkasını tuvaleti yıkıcam fayansları ovcam lavaboyu ovcam en son her yeri çekip süpürcem silcem mis :)))