Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar şöyle bir başarı hikayesi buldum. Elinde liste olmayanlara örnek olabilir.
ALINTIDIR.

merhaba arkadaşlar

son dönemde oldukça fazla kilo aldığım için fazla sıkmadan bence harika bir diyetle 7.5 kilo gitti...
öncelikle normalde kahvaltı yapmayan ben her sabah kahvaltı yapmaya başladım
kahvaltımda 4 zeytin, 1 dilim peynir domates ve salatalık vardı yanında yarım simit yedim :)
kahvaltı çok önemli

öglen normal yemek ama tabak asla dolmayacak ve bol salata :)

akşam 8 den sonra kesinlikle yemek yok akşamda salata veya karpuz peynir,veya çok az yemek...

aralarda bol bol elma öneririm süper işe yarıyor

ve en az 2 litre su şart :)

62 kiloydum bir ay önce şu an 54.5kiloyum :)
pantolonlar yenilendi göbeğim ve midem artık yok :)
ve alışınca bünye istemiyor :)
acıktıkca elma yiyin :) ve unutmayın 8 den sonra asla yemeyin zemuszemus

bi ayda maşallah vallahi helal olsun. incecik olmuş. bi gün bende bunları yazarım inşallah

ikizlerin mi var ya ne kadar tatlı :) ama çok zor olmuştur senin için çocukların bakımı
Evet canım ikizlerim var bide ikizlerin küçüğü kızım var:KK46::KK46::KK46:
26 yaşında evlendim 29 yaşında kendimi birden 3 çocuk annesi olarak buldum:süslü:
Ikizlerim 13 aylıkken kızım doğdu bakım konusunda zor kelimesi hafif kalır bizde şekerim:KK53: biri ağladığında diğer ikiside ağlamaya başlıyodu:rolleyes:

Canım ikizlerinden sonra hamile kalınca emzirmişmiydin doğumun nasıl oldu zor değil mi
Çok şükür ikizlerim 11 aylık olana kadar emzirdim canım, Allah dağına göre kar verir derler ya ikizlerim doğduğunda öyle çok sütüm vardı ki kızımda öyle süt olmadı ama onuda 20. Aya kadar emzirdim oda ona göreydi. Ikizlerde iki katıydı. Hamile kaldığımı öğrendiğimde ikizlerim anne sütü alamazsa diye çok korktum ve agladım hem doğum doktorum hem çocuk dr umuz sen kesme hiçbi zararı olmaz sütün tadı değişene kadar devam et değişince kendileri bırakır zaten demişti öylede oldu 7 aylık hamileydim ikizler 11 aylıktı ikiside birden bulantıyla bıraktı sütü tadı değişti demekki şükür ki ek gıdaya geçmiştik içim rahattı yani, doğumum ikizlerden daha kolay oldu ilk sezeryanda bayılmıştım hem doğumdan çıkınca hem ertesi gün hastaneden çıkarken. 2.doğumum ramazan ayına denk geldi kimseyi istemedim yanıma iyiydim çünkü eşim kaldı sadece onada sen yat beşiği yanıma koy ben bakabilirim senide sahura kaldıririm dedim öylede oldu sabaha kadar kendim ilgilendim kızımla

Bu akşam yediğim Lupponun ardından bi lokma yiyecek almadım ağzıma. Su,kahve ve bitki çayı sadece. Sizlerde kaçamak oldu mu kızlar?

Çok şükür ikizlerim 11 aylık olana kadar emzirdim canım, Allah dağına göre kar verir derler ya ikizlerim doğduğunda öyle çok sütüm vardı ki kızımda öyle süt olmadı ama onuda 20. Aya kadar emzirdim oda ona göreydi. Ikizlerde iki katıydı. Hamile kaldığımı öğrendiğimde ikizlerim anne sütü alamazsa diye çok korktum ve agladım hem doğum doktorum hem çocuk dr umuz sen kesme hiçbi zararı olmaz sütün tadı değişene kadar devam et değişince kendileri bırakır zaten demişti öylede oldu 7 aylık hamileydim ikizler 11 aylıktı ikiside birden bulantıyla bıraktı sütü tadı değişti demekki şükür ki ek gıdaya geçmiştik içim rahattı yani, doğumum ikizlerden daha kolay oldu ilk sezeryanda bayılmıştım hem doğumdan çıkınca hem ertesi gün hastaneden çıkarken. 2.doğumum ramazan ayına denk geldi kimseyi istemedim yanıma iyiydim çünkü eşim kaldı sadece onada sen yat beşiği yanıma koy ben bakabilirim senide sahura kaldıririm dedim öylede oldu sabaha kadar kendim ilgilendim kızımla
İkizlerin kız erkek ? :)

Günaydınlar bayanlar :) kahvaltımı yapıyorum 1,5 dl çavdar ekmeğiyle. Yanındakiler de klasik şeyler işte yazmıyım artık :))

Günaydınlar bayanlar :) kahvaltımı yapıyorum 1,5 dl çavdar ekmeğiyle. Yanındakiler de klasik şeyler işte yazmıyım artık :))
Günaydın canım erkencisin ben nescafe fincanına kahve yaptım içiyorum mis birazdan kahvaltımı yapıcam eşim evde bugün :)

Günaydın canım erkencisin ben nescafe fincanına kahve yaptım içiyorum mis birazdan kahvaltımı yapıcam eşim evde bugün :)
Kızım erken kalkınca erken yiyorum ben de mecburen :) dün akşam yemeğini 6gibi yemiştim acıktım bu sabah :) kahve keyfimi sonra yapıcam ben de napalım :))

Back