Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım biraz kilo ver öyle başlarsın spora daha hemen başlama zaten ev işleri falan anca yoruluyoruz ben şimdi dip temel temizliğe girdim mutfak dolaplarımı silcem banyoyu yıkıcam fayansları ovcam salon perdemi atcam camlarımı silcem yatak odasında aynayı silceem toz alcam camı içten silcem çarşaflarımı değiştircem bebişin kıyafetlerini katlıcam aynam var arada onu silcem ayakkabılığı çekçem silcem arkasını tuvaleti yıkıcam fayansları ovcam lavaboyu ovcam en son her yeri çekip süpürcem silcem mis :)))

baya baya spor bu da :)

aman dur canımcım saldırma. ben yeni başladım ya diyete ateşliyim ondan biraz
Yok saldırmıyorum gayet rahatım. Sabah 10-10.30 civarı yapmıştım kahvaltımı. Akşam kaçta yicez bilmiyorum. 2 öğün beslendiğim için şuan sakinim :D şaka bi yana akşam için ne yemek yapsam bilemedim.
Var mı fikri olan? Bıktım valla hep yemek hep yemek :işsiz::işsiz:

Yok saldırmıyorum gayet rahatım. Sabah 10-10.30 civarı yapmıştım kahvaltımı. Akşam kaçta yicez bilmiyorum. 2 öğün beslendiğim için şuan sakinim :KK70: şaka bi yana akşam için ne yemek yapsam bilemedim.
Var mı fikri olan? Bıktım valla hep yemek hep yemek :işsiz::işsiz:

fırında tavuk yapcam gaiba bende daha karar vermedim.

Artık bayıyo insanı bu yemek muhabbeti. :KK43: makarnaya talim olucaz herhalde bakalm eşimle konuşayım da belki dışarda yeriz :KK48::KK48::cool::cool:
Canım makarna yasaaak :KK20: güzel bi bakla olabilir sarımsaklı yoğurtlu taze fasulye olabilir dışarda yersen ızgara tavuk yada balık güzel seçenek olur :)

Canım makarna yasaaak :KK20: güzel bi bakla olabilir sarımsaklı yoğurtlu taze fasulye olabilir dışarda yersen ızgara tavuk yada balık güzel seçenek olur :)
Yaa bana yasak yok ben kendimi öyle frenliyorum. Yasak dersem daha çok canım çekiyo hıııhh. Pazara gitmiyoruz pek bakla fasulye fln yok evde şuan. Offf off kociş gelsin de karar veririz artık napalım :)

Günaydın herkeslereee..
Giremedim bu aralar kızlar, çok sık giremiyorum aslında ama hepinizi takipteyim heee:KK54:
23 nisanda başladığım az yeme olayından (diyet demiyorum zira o kelime dengemi bozuyor) 2 kilo eksikle çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum bu sabah :halay::halay:
86 ile başlamıştım 84 ü gördüm üstelik malum adet dönemindeyim ve yüzüklerim parmağıma girmiyor ödem yüzünden
Bide 12 nisandan beri hızlı tempo yürüyorum bantta 2 gün yürüyemedim sadece, buda pantolonlarımın bel kısmından bolalmaya başlamasıyla belli etti hemen kendini:KK48:
Cok guzel olmus sizin adiniza sevindim

Bende makarna yasak yağsızı bile :stop::cool:

canım diyetisyen başka ne yasak dedi sana. bildiğimiz şeyler (kola, pasta vs) dışında. çoğu diyette yasak değil makarna. bide belli aralıklardaki kiloyu vermek daha zormuş belki ondan bu kadar sıkı tutmuştur. mesela olman gereken ideal kilo 56 iste 61 den sonra zorlaşıyormuş. son 5 kilo diye biliyorum

Back