- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #2.001
İyim bende canım bilinç altıma bu haftayı güzel geçirmem gerekiyor düşüncesini yerleştirmeye çalışıyorum:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçirmem gerekiyor deme,bu haftaya da odaklanma günü kurtarİyim bende canım bilinç altıma bu haftayı güzel geçirmem gerekiyor düşüncesini yerleştirmeye çalışıyorum:))
Doğru söylüyosun aslında günü kurtarmak daha mantıklı :)Geçirmem gerekiyor deme,bu haftaya da odaklanma günü kurtarbeyinin zaman kavramı filan yoktur bence. Şimdiki zaman kullanarak konuş onunla
![]()
Beni iki haftada bir çağırdı canım bir hafta çok erken dedi
Ooo canim citayi yükseltmisiz olsun gitsin kilolar yapcak bisey yok her ay kot paramizi diyetsyene veren bix ah ah benm ki 15 gunde bir haftada olmasi guzel canim peki basladn mi bakim listen nasil hemen anlat
Benim diyetisyen 45 yapmam seni dedi ama kızlar ben 45 istiyorum ya çevremde herkes incecik eşimde incecik bakımlı yanında kendimi sünepe gibi hissediyorum![]()
Yeşil çay iç benceKızlar bende bu aralar ödem çok fazla karnım şiş 4aylık hamile gibiyim sinirim bozuldu iyice kilom aynı ama karnım davul gibi ne yapmam lazım
Ay benim eşimin maşallahı var 88 kilo filan. İyi ki o benden zayıf değil,insanın siniri bozulur gerçektenCanım benim ki motivemin düşmemesini sağlamak için devamlı gözünün önünde olmamı istiyor kanımca :)
Valla öyle oldu Bugün başlıyorum canımm hepsini anlatıcam akşam size..
Kız zaten fıstıksın daha da ip gibi kalcan. Ben napim eşim 74 ben 72 adam fit ben yarmagül yani![]()
İyi gelir inş ya markete uğrayayım ben bugünYeşil çay iç bence
Ay benim eşimin maşallahı var 88 kilo filan. İyi ki o benden zayıf değil,insanın siniri bozulur gerçekten
İşte her şeyin sırrı az yemek. Abur cubur yesen de az yemek :) benim eşim çok iştahlı,ben durduruyorum aslında onu çoğu zaman. Sadece göbeği görünür ama önde :) çok olmasa da var yani hahhaHiç sorma slim fit gömlek giyiyor gram yağ yok ya ben de hep yemesi için uğraşırım o da ekmek yemz ve az yer tam benm zıttım
Canım benim ki motivemin düşmemesini sağlamak için devamlı gözünün önünde olmamı istiyor kanımca :)
Valla öyle oldu Bugün başlıyorum canımm hepsini anlatıcam akşam size..
Kız zaten fıstıksın daha da ip gibi kalcan. Ben napim eşim 74 ben 72 adam fit ben yarmagül yani![]()
İşte her şeyin sırrı az yemek. Abur cubur yesen de az yemek :) benim eşim çok iştahlı,ben durduruyorum aslında onu çoğu zaman. Sadece göbeği görünür ama önde :) çok olmasa da var yani hahha
senın yarmagullugunu sevsınler :) beklıyoruz aksama haberlerını canım
Alabilirsen aktardan al poşet çay almaİyi gelir inş ya markete uğrayayım ben bugün
Ben elimde tabak geziyorum peşinde yok anam yemiyor. Kim ne derse desin erkeğin makbulü iri olanıdır.![]()
O daha mı etkili olur diyosunAlabilirsen aktardan al poşet çay alma
Evet kesinlikle canımO daha mı etkili olur diyosun
Hem daha bereketli oluyo emin ol, ben öyle içiyorumO daha mı etkili olur diyosun
Cnm süt fln içseydin bana az geldi sanki. Meyve de yeseydinKızlar günaydın hepinize gerçi kahvaltıyı çoktan yaptım ama 1.5 dilim tam buğday ekmeği bir yumurta 4 zeytin biraz da peynir yedim emziren bir anne olarak Nasıl sizce