Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

İyim bende canım bilinç altıma bu haftayı güzel geçirmem gerekiyor düşüncesini yerleştirmeye çalışıyorum:))

İyim bende canım bilinç altıma bu haftayı güzel geçirmem gerekiyor düşüncesini yerleştirmeye çalışıyorum:))
Geçirmem gerekiyor deme,bu haftaya da odaklanma günü kurtar ;) beyinin zaman kavramı filan yoktur bence. Şimdiki zaman kullanarak konuş onunla :anne::anne:

Kızlar öncelikle süpersiiinizz çok güzel kilo vermişsinizz çok kıskandım :KK22: Maşaallah demeyi de ihmal etmeyeyim :KK9:

Bugün benim için çok önemli. Before after olayı başlasınnn :KK73: Diyetisyene bugün başlıyorum hemde hiç duymadığım kadar büyük istekle. Hedef 12 Kilo : 60 olmak. Eğer mümkünse 58 felan ama ben kemikliyim parmak ölçüm bile 15 üstelik etsiz nasıl olcek bilmiyorum o yüzden. Haftasonunu bilerek yedim hiç saat bile gözetmedim hiç biri aklımda kalmasın istedim regl de bitti.

Size bugün resmimi göndericem bu görüntüyü unutmayın anacımm sonrasına hep beraber seviniriz :sampiyon: hep imrenmişimdir o before after olayına :KK70:

Kızlar bende bu aralar ödem çok fazla karnım şiş 4aylık hamile gibiyim sinirim bozuldu iyice kilom aynı ama karnım davul gibi ne yapmam lazım

Beni iki haftada bir çağırdı canım bir hafta çok erken dedi

Canım benim ki motivemin düşmemesini sağlamak için devamlı gözünün önünde olmamı istiyor kanımca :)

Ooo canim citayi yükseltmisiz olsun gitsin kilolar yapcak bisey yok her ay kot paramizi diyetsyene veren bix ah ah benm ki 15 gunde bir haftada olmasi guzel canim peki basladn mi bakim listen nasil hemen anlat

Valla öyle oldu Bugün başlıyorum canımm hepsini anlatıcam akşam size..

Benim diyetisyen 45 yapmam seni dedi ama kızlar ben 45 istiyorum ya çevremde herkes incecik eşimde incecik bakımlı yanında kendimi sünepe gibi hissediyorum :KK43:

Kız zaten fıstıksın daha da ip gibi kalcan. Ben napim eşim 74 ben 72 adam fit ben yarmagül yani:KK23:

Canım benim ki motivemin düşmemesini sağlamak için devamlı gözünün önünde olmamı istiyor kanımca :)

Kız zaten fıstıksın daha da ip gibi kalcan. Ben napim eşim 74 ben 72 adam fit ben yarmagül yani:KK23:
Ay benim eşimin maşallahı var 88 kilo filan. İyi ki o benden zayıf değil,insanın siniri bozulur gerçekten

Hiç sorma slim fit gömlek giyiyor gram yağ yok ya ben de hep yemesi için uğraşırım o da ekmek yemz ve az yer tam benm zıttım
İşte her şeyin sırrı az yemek. Abur cubur yesen de az yemek :) benim eşim çok iştahlı,ben durduruyorum aslında onu çoğu zaman. Sadece göbeği görünür ama önde :) çok olmasa da var yani hahha

senın yarmagullugunu sevsınler :) beklıyoruz aksama haberlerını canım

İşte her şeyin sırrı az yemek. Abur cubur yesen de az yemek :) benim eşim çok iştahlı,ben durduruyorum aslında onu çoğu zaman. Sadece göbeği görünür ama önde :) çok olmasa da var yani hahha

Ben elimde tabak geziyorum peşinde yok anam yemiyor. Kim ne derse desin erkeğin makbulü iri olanıdır. :KK48:

senın yarmagullugunu sevsınler :) beklıyoruz aksama haberlerını canım

Tamamdır göndericem öğlende ama karnımı nasıl çekicem bakalım :anneadayı:

Kızlar günaydın hepinize gerçi kahvaltıyı çoktan yaptım ama 1.5 dilim tam buğday ekmeği bir yumurta 4 zeytin biraz da peynir yedim emziren bir anne olarak Nasıl sizce

Kızlar günaydın hepinize gerçi kahvaltıyı çoktan yaptım ama 1.5 dilim tam buğday ekmeği bir yumurta 4 zeytin biraz da peynir yedim emziren bir anne olarak Nasıl sizce
Cnm süt fln içseydin bana az geldi sanki. Meyve de yeseydin

Back