Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın herkeslereee..
Giremedim bu aralar kızlar, çok sık giremiyorum aslında ama hepinizi takipteyim heee:KK54:
23 nisanda başladığım az yeme olayından (diyet demiyorum zira o kelime dengemi bozuyor) 2 kilo eksikle çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum bu sabah :halay::halay:
86 ile başlamıştım 84 ü gördüm üstelik malum adet dönemindeyim ve yüzüklerim parmağıma girmiyor ödem yüzünden
Bide 12 nisandan beri hızlı tempo yürüyorum bantta 2 gün yürüyemedim sadece, buda pantolonlarımın bel kısmından bolalmaya başlamasıyla belli etti hemen kendini:KK48:

Günaydın kızlar :)
Geçen hafta 72,600
Bu hafta 71,300
Fark 1,300 :nazar::nazar::nazar:
Çok şükür gitti yine :) dünün bana hediyesi :halay:
Gitsin kilolar yaşasın sağlıklı yaşam
Tebrik ederim canım
Halayın bir ucundan da ben tutayım:halay::halay:

Günaydın herkeslereee..
Giremedim bu aralar kızlar, çok sık giremiyorum aslında ama hepinizi takipteyim heee:KK54:
23 nisanda başladığım az yeme olayından (diyet demiyorum zira o kelime dengemi bozuyor) 2 kilo eksikle çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum bu sabah :halay::halay:
86 ile başlamıştım 84 ü gördüm üstelik malum adet dönemindeyim ve yüzüklerim parmağıma girmiyor ödem yüzünden
Bide 12 nisandan beri hızlı tempo yürüyorum bantta 2 gün yürüyemedim sadece, buda pantolonlarımın bel kısmından bolalmaya başlamasıyla belli etti hemen kendini:KK48:
Çok sevindim canım senin adına da :) ne güzel bak isteyince gidiyo hepsi. Ben de diyet demiyorum aslında,dikkat ediyorum sadece :)) haydi tey teyyyy :halay::halay:

Çok sevindim canım senin adına da :) ne güzel bak isteyince gidiyo hepsi. Ben de diyet demiyorum aslında,dikkat ediyorum sadece :)) haydi tey teyyyy :halay::halay:
Diyet de neymiş :KK20:
Az ye öz ye sağlıklı beslen! (Tuttum bu sloganı:KK76:)
Birbirimizin desteği ve payıda var bence bu işte:KK50::KK50::KK50:

Kizlar harikasiniz masallah size beni bilionux 700 gram diyetsyen olcdufu icin tartilmadm insallah pazar tartilir gene solerim.size
Valla gitsinde 100 gr. gitsin ona bile razıyım şekerim☺
Sen yavaşlama dönemindesin şu an galiba ama takılma atağa geçeceksin yakında
Vücut arada böyle tepki veriyo bazen canım

Back