Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bakk gördün mü bu hafta artık kesin 5i görüceksin. Ben de 6yı görsem keşke yaaa :)
Ayyy inşallah bebeğim sen 6 yı bende 5 i görürüm canım köy kahvakltısına gittik beyaz ekmek vardı yrım dilim yedim yeşillik yedim domates salatalık yedim köz patlıcan yedm biraz yumurta yedm zeytin yemedm patlıcanda biraz yağ var dye ama patlıcandanda iki çatal aldm çk mtluym :)

Afiyet olsun canım :)ben de kahvaltıda 1,5 dl çavdar ekmeği,biraz menemen,peynir zeytin birkaç dlm sucuk yedim. Hemen doydum çok şükür. Ben de çok mutluyum

misafirlerin falan gelince saklamayı unutma ama :)

ben bu gün 61 e yakınım tam bilmiyorum sabah uyanınca tartılamadım dışarda işlerim vardı aceleyle çıktım. 1- 1.5 kilo ilk etapta normal ödem attım galiba. ama kaçamak yaptım narlı soda içtim ama napym o kadarcık da olsun :)

Nolcak cnm o kadardan :) ben de severm meyveli soda arada içiyorum.
Ben spor yapmıyorum yapamıyorum bebeğim var küçük,vaktim olmuyor malesef

Nolcak cnm o kadardan :) ben de severm meyveli soda arada içiyorum.
Ben spor yapmıyorum yapamıyorum bebeğim var küçük,vaktim olmuyor malesef

yapay şeker tüketmek istemiyorum. kilo verdirmiyo çünkü az kalori de alsan. ama mecbur kalıyorum pek evde olmadığım için. evde spor yapmak çok zor spor salonuna da gidecek vaktimde yok. bende evde dans edicem bi kaç güzel animasyon video buldum onlarla.

spor yapıyor musunuz hiç ?
Ben yapıyorum canım, evde koşu bandı var hergün 1 saat tempolu yürüyorum, arada benim kızların ipiyle ip atlıyorum ama çok değil, çocuklardan ve işlerden fırsat olunca da bölgesel sporlar yapmaya çalışıyorum

süper bence çok iyi. hem sarkmadan zayıflarsın hemde kaslarını kaybetmezsin. benim yürüyüşe değil de daha çok kardiyoya ihtiyacım var göbek bölgemde daha çok yağlanma var

süper bence çok iyi. hem sarkmadan zayıflarsın hemde kaslarını kaybetmezsin. benim yürüyüşe değil de daha çok kardiyoya ihtiyacım var göbek bölgemde daha çok yağlanma var
Valla spor konusunu takmıyorım kafama. Onu da takarsam iyice stres olup abur cubura saldırırım ben

Valla spor konusunu takmıyorım kafama. Onu da takarsam iyice stres olup abur cubura saldırırım ben
Canım biraz kilo ver öyle başlarsın spora daha hemen başlama zaten ev işleri falan anca yoruluyoruz ben şimdi dip temel temizliğe girdim mutfak dolaplarımı silcem banyoyu yıkıcam fayansları ovcam salon perdemi atcam camlarımı silcem yatak odasında aynayı silceem toz alcam camı içten silcem çarşaflarımı değiştircem bebişin kıyafetlerini katlıcam aynam var arada onu silcem ayakkabılığı çekçem silcem arkasını tuvaleti yıkıcam fayansları ovcam lavaboyu ovcam en son her yeri çekip süpürcem silcem mis :)))

Hehhe işte bizim sporumuz da bu :) valla spor yapmadan kilo verip hiç sarkması olmayanları biliyorum ben :)) demek ki oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…