Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

selam kızlar bende katılayım aranıza istedim :) 62.5 dum bende diyete başladığım da 61.5 im bu gün. kısmetse 55-56 ya kadar düşmeyi planlıyorum.
Hoş geldin canım bende 64 le başladım diyetisyende 61.2 çıktım 20 günlük diyet sonucu yarın tartı günümüz yarın tartılıcam bakalım kaç gitmiş diyetisyene gideli 3 gün oluyor henüz :)

Slm kizlar iki gündür yoğundum yazamadım dünkü menum u paylaşayım sabah yarım kase nesfit yesilcay öğle yarım lavasta cigkofte çok azdi el kadardı 2 saat sonra salata domates peynir doğrayıp yedim açlığa dayanamayıp akşam iki dilim kepek ekmek ve kozlenmis patlıcan biber domates yedim aralarda bitki çayı içtim nasıl kizlar sizce

Hoş geldin canım bende 64 le başladım diyetisyende 61.2 çıktım 20 günlük diyet sonucu yarın tartı günümüz yarın tartılıcam bakalım kaç gitmiş diyetisyene gideli 3 gün oluyor henüz :)

hoşbulduk :)
yakınmış kilomuz. son 5-6 kiloyu vermek daha zormuş. bende diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama diyet listesinden çok iradeye ihtiyacım var

Bence gayet güzel canım menün. Kilon hemen azalmayabilir tabi,1 hafta geçsin de o zaman bakalım :)

Kızlar misafirimiz var bu akşam,çayın yanına mozaik pasta var. Kalorisine bakıcam ona göre yerim ya da yemem :))

Kızlar misafirimiz var bu akşam,çayın yanına mozaik pasta var. Kalorisine bakıcam ona göre yerim ya da yemem :))
eğer canın isterse ye küçük bi parça. kendine yasak koyarsan yeme isteğin daha çok artar. benim öyle oluyo :) sadece tadına baktığın için bütün diyetini bozacak kadar zalim olamaz :)

eğer canın isterse ye küçük bi parça. kendine yasak koyarsan yeme isteğin daha çok artar. benim öyle oluyo :) sadece tadına baktığın için bütün diyetini bozacak kadar zalim olamaz :)
Yarın yicem cnm şimdi yemiyorum :) gündüz daha kolay erir geceye kalmasın :))

Evet kizlar bu gunde kacamaksiz gecdi sabah 1 yumurta ,peynir,domates yedim yesil cay icdim
Oglen taze fasulye ,yogurt,salata
Aksam biraz fasulye ,yogurt,ayran
Ara ogunlerdede 1 b sut,3 ceviz,yesil cay oyle iste
Su 2 l icdim uyuyana kadar 2,5 olur 1 saat kardio egzersizleri yaptim
Bu kadar iste bu gunude boyle gecirdim

Ben de kaçamak yapmadım hiç :) misafirim var ama yemedim çayın yanında bişey :)) bugün iki öğün yedim sadece ve çok mutluyum :) :)

Bugünkü menum gelsin sabah peynir domates salata 5 zeytin yarım tavada yumurta 2 dilim kepek ekmek ara yeşil çay öğle yarım kase süt mısır ara 2 si 1 arada Nescafe akşam bi küçük tabak patlıcan kebabı bi yudum kola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…