Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Sağ ol caniko. İnşallah devam edicem :nazar::dondurma::dondurma::dua:
Insallah bebeyim,bak bu gun saglikli beslendin,kacamak yapmadin nasil mutlu oldun.Her gun oyle devam et hem gunun guzel gecsin hem de guzel kilo ver.Bak sana birsey soyleyim ben kacamak yaptigim gun gece uyuyamam neden yedim diye kendime kizarim,ama kacamaksiz bir gun gecirdiyim zaman cok mutlu olurum ve basaracagima inanirim

Insallah bebeyim,bak bu gun saglikli beslendin,kacamak yapmadin nasil mutlu oldun.Her gun oyle devam et hem gunun guzel gecsin hem de guzel kilo ver.Bak sana birsey soyleyim ben kacamak yaptigim gun gece uyuyamam neden yedim diye kendime kizarim,ama kacamaksiz bir gun gecirdiyim zaman cok mutlu olurum ve basaracagima inanirim
Aynen canım ya gelen arkadaş da biraz kilo gitmiş sanki dedi çok sevindim :) o simit küçülmüş biraz dedi. Allahım inşallah hiç kalmıcak ondan eser

Bak goruyomusun guzel sonuclar almaga basladin bile.Biz kendimizde fark etmiyoruz bitanem ,ama kimse bizi gorunce hemen fark ediyo.
Aynen yaa çok güzel bir duygu. Bugün kendimi tutup yemediysem demek ki gerçekten yapabilirmişim bunu anladım. Eğer saat erken olsaydı 1-2 çatal yerdim ama 6dan sonra pek yemek istemedim açıkçası. Bugünkü başarımı bozmak istemedim :KK49::KK49::halay::halay::KK54::KK54::KK54:

Aynen yaa çok güzel bir duygu. Bugün kendimi tutup yemediysem demek ki gerçekten yapabilirmişim bunu anladım. Eğer saat erken olsaydı 1-2 çatal yerdim ama 6dan sonra pek yemek istemedim açıkçası. Bugünkü başarımı bozmak istemedim :KK49::KK49::halay::halay::KK54::KK54::KK54:
Süpersin canım benim yarın tartı günü :)

Canim bende 6 dan sonra bisey yemedim,en iyisi oyle yapmak.Aslinda her sey bizden asli istesek o kilolari biran once veririz de iste biraz tembeliz:confused:

Evet cnm yaa o 600 gram girmiş olucak inşallah :)) sabahı bekliyorum sabırsızlıkla. Sen me yaptın akşam yemeği olarak neler yedin bakalım
Canım kabak yemeği 4 kaşık yoğurt ve yarım dilim ekmek yedim 7 buçukta pazars gittim geldim anca yiyebildim biraz geç kaldım ama az yedim :)

Back