- 9 Mart 2016
- 1.114
- 1.468
- 53
- 30
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #1.821
Insallah istikrarli olursaniz tez bir zamanda istediyiniz kiloya ulasirsinizİnşallah bu azimle devam ederim kizlar
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah istikrarli olursaniz tez bir zamanda istediyiniz kiloya ulasirsinizİnşallah bu azimle devam ederim kizlar
Yaziyi yazdiginiz zaman mausu sikib oyle koyun ,o zaman oluyorKizlar bu emojileri yazının yanına koyuyom niye en basa geciyo ya bilen varmi acaba
Senin adina sevindim bitanem bu alkis sanaBen de kaçamak yapmadım hiç :) misafirim var ama yemedim çayın yanında bişey :)) bugün iki öğün yedim sadece ve çok mutluyum :) :)
Sağ ol caniko. İnşallah devam edicemSenin adina sevindim bitanem bu alkis sanaboyle devam et
![]()
İnşallah cnm :) gayet iyisinİnşallah bu azimle devam ederim kizlar
Insallah bebeyim,bak bu gun saglikli beslendin,kacamak yapmadin nasil mutlu oldun.Her gun oyle devam et hem gunun guzel gecsin hem de guzel kilo ver.Bak sana birsey soyleyim ben kacamak yaptigim gun gece uyuyamam neden yedim diye kendime kizarim,ama kacamaksiz bir gun gecirdiyim zaman cok mutlu olurum ve basaracagima inanirimSağ ol caniko. İnşallah devam edicem![]()
Aynen canım ya gelen arkadaş da biraz kilo gitmiş sanki dedi çok sevindim :) o simit küçülmüş biraz dedi. Allahım inşallah hiç kalmıcak ondan eserInsallah bebeyim,bak bu gun saglikli beslendin,kacamak yapmadin nasil mutlu oldun.Her gun oyle devam et hem gunun guzel gecsin hem de guzel kilo ver.Bak sana birsey soyleyim ben kacamak yaptigim gun gece uyuyamam neden yedim diye kendime kizarim,ama kacamaksiz bir gun gecirdiyim zaman cok mutlu olurum ve basaracagima inanirim
Bak goruyomusun guzel sonuclar almaga basladin bile.Biz kendimizde fark etmiyoruz bitanem ,ama kimse bizi gorunce hemen fark ediyo.Aynen canım ya gelen arkadaş da biraz kilo gitmiş sanki dedi çok sevindim :) o simit küçülmüş biraz dedi. Allahım inşallah hiç kalmıcak ondan eser
Aynen yaa çok güzel bir duygu. Bugün kendimi tutup yemediysem demek ki gerçekten yapabilirmişim bunu anladım. Eğer saat erken olsaydı 1-2 çatal yerdim ama 6dan sonra pek yemek istemedim açıkçası. Bugünkü başarımı bozmak istemedimBak goruyomusun guzel sonuclar almaga basladin bile.Biz kendimizde fark etmiyoruz bitanem ,ama kimse bizi gorunce hemen fark ediyo.
Süpersin canım benim yarın tartı günü :)Aynen yaa çok güzel bir duygu. Bugün kendimi tutup yemediysem demek ki gerçekten yapabilirmişim bunu anladım. Eğer saat erken olsaydı 1-2 çatal yerdim ama 6dan sonra pek yemek istemedim açıkçası. Bugünkü başarımı bozmak istemedim![]()
Canim bende 6 dan sonra bisey yemedim,en iyisi oyle yapmak.Aslinda her sey bizden asli istesek o kilolari biran once veririz de iste biraz tembelizAynen yaa çok güzel bir duygu. Bugün kendimi tutup yemediysem demek ki gerçekten yapabilirmişim bunu anladım. Eğer saat erken olsaydı 1-2 çatal yerdim ama 6dan sonra pek yemek istemedim açıkçası. Bugünkü başarımı bozmak istemedim![]()
Evet cnm yaa o 600 gram girmiş olucak inşallah :)) sabahı bekliyorum sabırsızlıkla. Sen me yaptın akşam yemeği olarak neler yedin bakalımSüpersin canım benim yarın tartı günü :)
Evet cnm yaa haklısın ama olucak inanıyorummCanim bende 6 dan sonra bisey yemedim,en iyisi oyle yapmak.Aslinda her sey bizden asli istesek o kilolari biran once veririz de iste biraz tembeliz![]()
Canım kabak yemeği 4 kaşık yoğurt ve yarım dilim ekmek yedim 7 buçukta pazars gittim geldim anca yiyebildim biraz geç kaldım ama az yedim :)Evet cnm yaa o 600 gram girmiş olucak inşallah :)) sabahı bekliyorum sabırsızlıkla. Sen me yaptın akşam yemeği olarak neler yedin bakalım
Hos geldin bebeyim ben her cuma tartildigim icin kilomu biliyorum yarin yazarim buraya guzellikKızlar yarın tartı günümüüüüüz tartılıp bilgilerinizi paylaşın :)
Yarın bidaha tartıl canımm sen süpersin sporlar falan valla on numarasın :))Hos geldin bebeyim ben her cuma tartildigim icin kilomu biliyorum yarin yazarim buraya guzellik![]()
Harikasın canım benimmmm yaaaCanım kabak yemeği 4 kaşık yoğurt ve yarım dilim ekmek yedim 7 buçukta pazars gittim geldim anca yiyebildim biraz geç kaldım ama az yedim :)
Olucak bitanem olmak zorunda basarmaliyiz bunu baska yolu yokEvet cnm yaa haklısın ama olucak inanıyorumm