- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #1.801
Bence de :)) akşm yemeğini yicez şimdi erkenden iyi olcak :))5 kaşık güzel sınırlama ne az ne de çok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de :)) akşm yemeğini yicez şimdi erkenden iyi olcak :))5 kaşık güzel sınırlama ne az ne de çok.
Evet canım benim yarın tartıda 5 i görürsem süper olucak 3.gün bugün :)Olsun cnm daha kaç gün oldu diyetisyene gideli boşver. Yağdan gidicek öyle düşün. Önemli olan diyetisyendeki sonuçlar :))
Hoş geldin canım bende 64 le başladım diyetisyende 61.2 çıktım 20 günlük diyet sonucu yarın tartı günümüz yarın tartılıcam bakalım kaç gitmiş diyetisyene gideli 3 gün oluyor henüz :)selam kızlar bende katılayım aranıza istedim :) 62.5 dum bende diyete başladığım da 61.5 im bu gün. kısmetse 55-56 ya kadar düşmeyi planlıyorum.
Hoş geldin canım bende 64 le başladım diyetisyende 61.2 çıktım 20 günlük diyet sonucu yarın tartı günümüz yarın tartılıcam bakalım kaç gitmiş diyetisyene gideli 3 gün oluyor henüz :)
regl dönemine yakın bi tarihteysen de olabilir. ödemi atamamışsındır daha. dün proteini az almışsın sanki açlık hissin oldu mu?1 haftadır diyetteyim hala tartida 73.5 görüyorum kizlar neden gitmiyo bu kilolar
Bence gayet güzel canım menün. Kilon hemen azalmayabilir tabi,1 hafta geçsin de o zaman bakalım :)Slm kizlar iki gündür yoğundum yazamadım dünkü menum u paylaşayım sabah yarım kase nesfit yesilcay öğle yarım lavasta cigkofte çok azdi el kadardı 2 saat sonra salata domates peynir doğrayıp yedim açlığa dayanamayıp akşam iki dilim kepek ekmek ve kozlenmis patlıcan biber domates yedim aralarda bitki çayı içtim nasıl kizlar sizce
eğer canın isterse ye küçük bi parça. kendine yasak koyarsan yeme isteğin daha çok artar. benim öyle oluyo :) sadece tadına baktığın için bütün diyetini bozacak kadar zalim olamaz :)Kızlar misafirimiz var bu akşam,çayın yanına mozaik pasta var. Kalorisine bakıcam ona göre yerim ya da yemem :))
Evet açlık hissi çok oldu ve regl dönemine yakın değilim çünkü regilim suan:))ondan mi gitmiyoyaregl dönemine yakın bi tarihteysen de olabilir. ödemi atamamışsındır daha. dün proteini az almışsın sanki açlık hissin oldu mu?
Yarın yicem cnm şimdi yemiyorum :) gündüz daha kolay erir geceye kalmasın :))eğer canın isterse ye küçük bi parça. kendine yasak koyarsan yeme isteğin daha çok artar. benim öyle oluyo :) sadece tadına baktığın için bütün diyetini bozacak kadar zalim olamaz :)
Ondandır cnm bitince gidicektir birden bireEvet açlık hissi çok oldu ve regl dönemine yakın değilim çünkü regilim suan:))ondan mi gitmiyoya
Ben de kaçamak yapmadım hiç :) misafirim var ama yemedim çayın yanında bişey :)) bugün iki öğün yedim sadece ve çok mutluyum :) :)Evet kizlar bu gunde kacamaksiz gecdi sabah 1 yumurta ,peynir,domates yedim yesil cay icdim
Oglen taze fasulye ,yogurt,salata
Aksam biraz fasulye ,yogurt,ayran
Ara ogunlerdede 1 b sut,3 ceviz,yesil cay oyle iste
Su 2 l icdim uyuyana kadar 2,5 olur 1 saat kardio egzersizleri yaptim
Bu kadar iste bu gunude boyle gecirdim![]()