Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kimsecikler gelmiyo yahu haftasonu :)) ben şu ana kadar hiç kaçamak yapmadım. Şimdi kendime yeşil çay demliyorum 1 demlik. Tarçınlı karanfilli ve limonlu. 2-3 fincanlık yapıcam zaten fazlası zarar. Açlık hissetmiyorum hiç :))

Kimsecikler gelmiyo yahu haftasonu :)) ben şu ana kadar hiç kaçamak yapmadım. Şimdi kendime yeşil çay demliyorum 1 demlik. Tarçınlı karanfilli ve limonlu. 2-3 fincanlık yapıcam zaten fazlası zarar. Açlık hissetmiyorum hiç :))
Canım bende salata yedim peynirli ve yoğurt :) listeye uyuyoruz malum :) ara öğünde 1 kayısı ile kahve içtim sabahın telafisi :)

Kilo diyetisyende 61.2 çıkmıştı tartıyı değiştirdim kızlar aynı çıkmıştım 61.1 çıktım hatta eve gelince yarın 60 olsam iyi yani kendi yaptığım diyetle 3 kilo gitmiş 4 kilo değilmiş maalesef :)

Kilo diyetisyende 61.2 çıkmıştı tartıyı değiştirdim kızlar aynı çıkmıştım 61.1 çıktım hatta eve gelince yarın 60 olsam iyi yani kendi yaptığım diyetle 3 kilo gitmiş 4 kilo değilmiş maalesef :)
Olsun cnm daha kaç gün oldu diyetisyene gideli boşver. Yağdan gidicek öyle düşün. Önemli olan diyetisyendeki sonuçlar :))

Hoşgeldin :)) ismin neydi bu arada? Bence bu sayfadan devam et daha iyi olucak senin için
melike ben. memnun oldum :) 3. öğünü hafif yemeklerle geçiştirebilirsiniz en azından bünyani alıştırırsın. direk 2 öğüne geçme bence. sarsılırsın hemde metabolizma hızını düşürürsün.

bu gün patlıcan domates biber soğan falan vericem fırına. ben çok seviyorum. hemde çok sağlıklı. diyet için çok güzel bi mevsimdeyiz. değerlendirmek lazım :)

bu gün patlıcan domates biber soğan falan vericem fırına. ben çok seviyorum. hemde çok sağlıklı. diyet için çok güzel bi mevsimdeyiz. değerlendirmek lazım :)
Bnm de akşam için mercimek çorbası ve yoğurtlu kızartmam var :) her ne kadar yağlı olsa da diğer türlü yenmiyo

melike ben. memnun oldum :) 3. öğünü hafif yemeklerle geçiştirebilirsiniz en azından bünyani alıştırırsın. direk 2 öğüne geçme bence. sarsılırsın hemde metabolizma hızını düşürürsün.
Ben de memnun oldum bu arada. İsmim Esra. 24 yaşındayım. 73 kiloyuö yuvarlak hesap :)

Ben de memnun oldum bu arada. İsmim Esra. 24 yaşındayım. 73 kiloyuö yuvarlak hesap :)
kendimizi kilomuzla tanıtıyoruz ne acı :( inşallah bi an önce sorun ettiğimiz kilolarımızdan kurtuluruz. yoğurtlu kızartma çok severim bende. (bütün kilo aldıran yiyecekleri sevdiğim gibi) tam kilo aldıracak yemek . protein, yağ, karbonhidrat hepsi birlikte. yemekte bol su iç biraz yoğurdu daha çok olsun ki vicdanın sonra rahatsız olmasın :)

kendimizi kilomuzla tanıtıyoruz ne acı :KK43: inşallah bi an önce sorun ettiğimiz kilolarımızdan kurtuluruz. yoğurtlu kızartma çok severim bende. (bütün kilo aldıran yiyecekleri sevdiğim gibi) tam kilo aldıracak yemek . protein, yağ, karbonhidrat hepsi birlikte. yemekte bol su iç biraz yoğurdu daha çok olsun ki vicdanın sonra rahatsız olmasın :)
Haklısın :)) yemeklerden 5 kaşık alıyorum abartmıyorum :)

Back